עבור לתוכן

יש לי כסף, אני רוצה להשקיע. במה?

Featured Replies

פורסם

קיצור, על מה כל הסיפור?

פשוט תתחיל לעבוד, אם זה היה כל כך פשוט לשבת על הכיסא עם כוס קולה ולהסתכל איך הכסף מכפיל ומשלש את עצמו כל האנשים בפורום היו עשירים.

מה שמנסים להגיד לך בצורה ישירה או עקיפה צא מהסרט שאתה נמצא ולך "תזיע" בשביל הכסף(שזה מה שרוב החברים בגיל שלך עושים) או שפשוט תחיה על חשבון ההורים שלך לפחות עד שתסיים בית ספר.

• תגובות 66
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מציע לשנות את הכותרת ל"אין לי כסף, אני רוצה להשקיע. במה?" :lol: :lol: :lol:

פורסם

נו אבל אתה רואה שאתה סתם מזיין תשכל? ועכשיו עשית זאת ב6 תגובות ולא ב4. אני מוכן לחתום איתך שאני קורע את התחת בעבודה הרבה יותר ממה שאתה עושה, שאני מניח שזה לעזור לאימא להכניס כלים למדיח בתשלום, כי זאת הדרך היחידה שהיא יכולה להוציא אותך מהמסך.

אפשר הסבר מפורט יותר?

אני מאחל לך שתתחיל לעבוד כמוני. שאתה תלך לעבודה ב-4 אחר הצהריים אחרי שחזרת מהלימודים ב-3 וחצי ותעבוד עד 3 וחצי בלילה ואז תקום בבוקר ב-6 וחצי בבוקר ישר ללימודים (וחוזר חלילה)... דבר איתי.

פורסם

אני מאחל לך שתתחיל לעבוד כמוני. שאתה תלך לעבודה ב-4 אחר הצהריים אחרי שחזרת מהלימודים ב-3 וחצי ותעבוד עד 3 וחצי בלילה ואז תקום בבוקר ב-6 וחצי בבוקר ישר ללימודים (וחוזר חלילה)... דבר איתי.

ברגע שהעבודה שלך יותר חשובה לך מלישון, אתה יודע שאתה מפספס משהו.

פורסם

ואני מניח שגם מלימודים.

איך אפשר להשקיע בלימודים ככה? אתה צריך לפרנס משפחה שלמה?

פורסם

אני תיארתי מצב שהיה שלושה ימים ברצף ואז נגמר אבל עדיין ממשיך פעם בשבועיים בערך למשך יומיים.... כך שזה לא כזה קיצוני....

לא ללכת לבית ספר עכשיו ממש לא מפריע לי כי לא נשאר כלום ללמוד חוץ מהיסטוריה ולשון - שלהם אני עושה הפסקה מהעבודה.

יוצא לי מדי פעם לעבוד ככה בגלל שיש לי מחויבות.

ולא אני לא צריך לפרנס משפחה שלמה - אלא את המטרות(-מותרות) שהצבתי לעצמי לחופש (כמו כל חופש...)

פורסם

אחד הדיונים המוזרים...

לך תעבוד, ככל שתתחיל מוקדם יותר, כך הקידום יגיע מהר יותר מה שאומר יותר כסף... וניסיון שלא פחות חשוב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים