עבור לתוכן

יש לי כסף, אני רוצה להשקיע. במה?

Featured Replies

פורסם

קנה תעודת סל על תל אביב 25 (או נאסדק/דאו אם בא לך להצמיד לדולר)

• תגובות 66
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב אני חושב שהת'רד הזה מיצא את עצמו.

לסיכום למקרה שפותח הת'רד לא הבין : אתה מוזמן לצאת מהסרט שלך, אין שום דרך לעשות רווח של 300% מ-2,000 שקל מסכנים. ועוד בתוך כמה חודשים.... ::) באיזה סרט אתה חיי?

נ.ב.

כמעט כל מי שאני מכיר שהלך לעבוד באילת, בזבוז שם את רוב הכסף שהוא הרוויח.

פורסם

או לה לה ...

תביט, תראה, תסתכל ... תמצא בבית אצלך חדר עם מראה.

תעמוד מול מול המראה ותן לעצמך כאפה אחולשקשוקי.

תאמר לאהבל שבמראה ... " אידיוט, אם היה קל לשלש ולרבע 2000 שקל בשלושה חודשים, כל ישראל ואחותו היו עשירים כמו ביל גייטס "

כי כולם היו עסוקים בלשלש ולרבע ...

שטוף פנים. תאכל משהו קל. תחזור לעולם האמיתי.

אתה בן 17 ואני מקווה בשבילך שלא הסתבכת בחובות או שטויות אחרות בגיל כזה צעיר ( לפי איך שתראת עניינים עד עכשיו )

אגב, אני לא טוען שזה בלתי אפשרי אלא שזה לא קל ונפוץ. צריך שכל, ביצים ויוזמה כדי להשיג את השאיפה שלך.

לא שאלות בפורום !!!

פורסם

טוב אני חושב שהת'רד הזה מיצא את עצמו.

לסיכום למקרה שפותח הת'רד לא הבין : אתה מוזמן לצאת מהסרט שלך, אין שום דרך לעשות רווח של 300% מ-2,000 שקל מסכנים. ועוד בתוך כמה חודשים.... ::) באיזה סרט אתה חיי?

נ.ב.

כמעט כל מי שאני מכיר שהלך לעבוד באילת, בזבוז שם את רוב הכסף שהוא הרוויח.

כנראה אנחנו עוד לא מכירים.. עבדתי שם שנה ושמתי לעצמי כל חודש כ400 ש"ח כסף למחייה (כל השאר ישר לחיסכון)

פורסם

400 שקל לחודש למחיה?? זה אפילו לא מספיק לאוכל בסיסי... (13 שקל ביום לאוכל ושתיה?) ::)

ואיפה ישנת? ברחוב?

פורסם

שים את הכסף מול המראה...זה מכפיל אותו...לי זה תמיד עובד.

או תקנה 4000 מסטיקיי בזוקה (שים ליד המראה)...ותחכה שהמחיר יעלה...

ערן.

פורסם
  • מחבר

תבינו אנשים, אני עובד, עובד עובד עובד. לקחת עוד עבודה יהיה לא שפוי.

וכשאמרתי פוקר לא התכוונתי לשים הכל. אני משחק פוקר מקצועי באינטרנט ושם גג 50$

טוב, באמת הת'רד מיצה את עצמו

או לה לה ...

תביט, תראה, תסתכל ... תמצא בבית אצלך חדר עם מראה.

תעמוד מול מול המראה ותן לעצמך כאפה אחולשקשוקי.

תאמר לאהבל שבמראה ... " אידיוט, אם היה קל לשלש ולרבע 2000 שקל בשלושה חודשים, כל ישראל ואחותו היו עשירים כמו ביל גייטס "

כי כולם היו עסוקים בלשלש ולרבע ...

שטוף פנים. תאכל משהו קל. תחזור לעולם האמיתי.

אתה בן 17 ואני מקווה בשבילך שלא הסתבכת בחובות או שטויות אחרות בגיל כזה צעיר ( לפי איך שתראת עניינים עד עכשיו )

אגב, אני לא טוען שזה בלתי אפשרי אלא שזה לא קל ונפוץ. צריך שכל, ביצים ויוזמה כדי להשיג את השאיפה שלך.

לא שאלות בפורום !!!

לא הסתבכתי בחובות אל תדאג, והשורה האחרונה היא מה שמעניינת. זה אפשרי אבל לא נפוץ ואני מחפש תדרך לעשות את זה. אני מקווה שאמצא :)

לנעול

פורסם

שנכנסתי לתראד.

חשבתי שיהיה מדובר ב15 20 אלף (שגם זה סכום זעום מאוד להשקעה)

אבל שאתה מדבר על 2000 שקל ..

מה כבר אפשר לעשות איתם ? חוץ מלהנות אני לא חושב שהרבה..

תחפש איזשהו מוצר שאתה יכול לקנות בזול ובכמות ותמכור אותו ביותר ..

זה הדבר היחידי שעולה לי כרגע בראש..

ואם לא מצאת

תמיד אפשר להנות עם הכסף ולהתחדש בבגדים , להפתיע את אמא במתנה גדולה , או להשתגע על איזה לוח אם נחמד .

פורסם

חח אתה פשוט מסכן ואתה לא יודע את זה. אתה לא יודע על מה מדובר וכמה שעות אני עובד אז למה אתה סתם מזיין תשכל כבר 4 תגובות?

מצטער, הייתי חייב להגיב לו....:

אני מעדיף להיות מסכן מאשר להיות בן 17.5 עם השכלה של ילד בן 4 ומפונק כמו תינוק.

קשה להאמין שמישהו בן 17 לא עבד באמת בחיים שלו... פשוט מקומם.

פורסם

400 שקל לחודש למחיה?? זה אפילו לא מספיק לאוכל בסיסי... (13 שקל ביום לאוכל ושתיה?) ::)

ואיפה ישנת? ברחוב?

באכסניה.. מסובסד מהעבודה, הכל על חשבון העבודה ממש כמו צבא ככה שלא יוצא לבזבז את הכסף חוץ מבסופי שבוע וגם זה רק עם לא עובדים

פורסם

אני החופש גם צריך כסף אז אני מחפש עבודה בלילה שזה 150% (אם אני לא טועה) .

לא מכיר הרבה מקומות עבודה שמקבלים נוער ומשלמים להם מה שמגיע , או שעבדתי במקומות הלא נכונים?

חוץ מזה אם יש לך עבודה אז מה הבעיה (ולא לשטוף את הרצפה בבית פעם השבוע זאת לא עבודה).

בוא נגיד את זה ככה , אני עובד כבר שנה , הייתי תקופה מסויימת במקום אחד (שעבדתי איתו במקביל למקום אחר) ועזבתי אותו רק כי לא חשבתי שהאלף שעשיתי שמה (יכולתי יותר אבל לא רציתי לטחון) שווים לחרא שאני אוכל בזמן העבודה.

עכשיו אני רוצה לחסוך לאיזה 2 טיולים (אחד לדעתי יוון , בטן גב במשך שבוע - שבועיים) , השני גרמניה לשבוע +-. בוא נגיד את זה ככה , את הכסף אני אמצא , עכשיו הבעיה שלי זה להשאיר את המקום שאני עובד בו בלי טבח למשך שבועיים.

אה כן ואני בן 18....

פורסם

אולי במקום להגיד שהוא מפונק תנסו לעזור לו... אם אין לכם דרך אתם לא חייבים לענות לו.

פורסם

תקנה ארטיקים באריזות בחנות כך שיעלה לך 1 לארטיק ואתה יכול למכור ב5 שקל בים.

פורסם

David32 תאמת כבר מצאתי עבודה שמשלמים ככה .

במחסנים באיקאה אם עובדים בלילה הם משלמים 150% , אז אני וחבר שלי רוצים ללכת לעבוד שם .

yosda-boy אתה רציני?

כולם מנסים פה להחזיר אותו למציאות ולהסביר לו שאין דרך קלה להכפיל את הכסף .

בנןגע לשאלה שלך בפוקר.

אתה יכול לשחק פוקר אבל כמו שאמרת תנסה להגביל את עצמך נניח ל150 דולר .

כי אם תתחיל להרוויח ואז תפסיד את הכול אתה יכול להתמכר לזה ובסוף להפסיד את כל הכסף .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים