עבור לתוכן

שמעתי על איזה מכשיר יותר טוב מאייפון לא מוכר בארץ..

Featured Replies

• תגובות 104
  • צפיות 9.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מה זאת אומרת חוזה התחייבות?

פורסם

מה זאת אומרת חוזה התחייבות?

הוא רק בארה"ב שם אתה מתחייב לשנתיים אם אני לא טועה לAT&T שזו חברת סלולר (כמו סלקום) ואז אתה מקבל את הIphone במחיר המוזל.

אם אתה רוצה לקנות אותו ללא החוזר זה יעלה 3500-4000 ש"ח

פורסם

תגיד וזה אפשרי לשדרג את גרסאות המכשירים האלה כשיוצאים

נגיד

Jack Wong, CEO of Meizu has just announced some new informations about their upcoming mobile phone, but instead of calling it M9, he said they are planning to release a new version of M8 with 3G capabilities (TD-SCDMA), GPS, and a 5 megapixel camera with LED flash. He mentioned they are also planning to release a WCDMA version later.

אז זה כאילו אותו מכשיר רק כמו שדרוג קטן(טוב נו לא ממש קטן), אז אפשר יהיה להחליף אותו נגיד בעד ה M8 הרגיל שעכשיו נמכר פשוט בתוספת תשלום קטנה יותר? או שדברים כאלה לא הולכים?

פורסם

תגיד וזה אפשרי לשדרג את גרסאות המכשירים האלה כשיוצאים

נגיד

Jack Wong, CEO of Meizu has just announced some new informations about their upcoming mobile phone, but instead of calling it M9, he said they are planning to release a new version of M8 with 3G capabilities (TD-SCDMA), GPS, and a 5 megapixel camera with LED flash. He mentioned they are also planning to release a WCDMA version later.

אז זה כאילו אותו מכשיר רק כמו שדרוג קטן(טוב נו לא ממש קטן), אז אפשר יהיה להחליף אותו נגיד בעד ה M8 הרגיל שעכשיו נמכר פשוט בתוספת תשלום קטנה יותר? או שדברים כאלה לא הולכים?

תלוי בחנות עצמה, אני משער שלא :\ אבל שלחתי עכשיו מייל לMPtech כדי לבקש מהם לייבא את הMeizu M8 כי הם היבואנים הרשמיים של Meizu בארץ.

הבאתי להם קישורים, הסברתי להם דברים והכי חשוב שאלתי אם הם יוכלו להכין לו עברית.

אם אין עברית זה בכלל לא שווה כי אז לא ניתן לקבל SMS בעברית :\

פורסם

אפשר פה לעשות תמיכה בעברית לא?

http://www.pocketpc.co.il/

אם לא, מאצית באיזה אתר EYRON ,נ250 ש"ח...http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=3948

ושנייה חשבתי שאתה מייבא מחנות אחרת , לא MPTECH...

צריך לשאול אותם אם הם באמת יכולים, כי אם כן אז זה יהיה נפלא

אם לא, אני צריך לשאול אם היבואן הרשמי של MEIZU בארץ יעשה זאת תוך ייבוא של המכשיר לארץ

פורסם

אפשר להתקין תוכנות צד שלישי במכשיר, נכון?

פורסם

גם אותי מאד מעניין המכשיר אז בואו בבקשה נעשה סיכום בניים פשוט ..

יש אפשרות לפרוץ את המכשיר ולהתקין עברית ?

המכשיר פתוח לכל הרשתות בארץ ואפשר לשים לו כרטיס SIM ככל העולה על רוחי ?

למכשיר יש חיישני תזוזה ?

יש אפשרות להתקין במכשיר אפלקציות ומשחקים ?

יש BT ?

נראה לי שאלו השאלות שאנשים הכי רוצים עליהם תשובה..

פורסם

חיישני תזוזה - יש

BT - יש

השאר לא יודע... אני מנסה לברר בפורומים של המכשיר בחו"ל..

פורסם

גם אותי מאד מעניין המכשיר אז בואו בבקשה נעשה סיכום בניים פשוט ..

יש אפשרות לפרוץ את המכשיר ולהתקין עברית ?

המכשיר פתוח לכל הרשתות בארץ ואפשר לשים לו כרטיס SIM ככל העולה על רוחי ?

למכשיר יש חיישני תזוזה ?

יש אפשרות להתקין במכשיר אפלקציות ומשחקים ?

יש BT ?

נראה לי שאלו השאלות שאנשים הכי רוצים עליהם תשובה..

-אין צורך לפרוץ את המכשיר (שוחרר לו כבר SDK) אך לא ידוע אם ניתן להתקין עברית עליו (כגון עברית של Eyron, שאמורה לפעול אך עדיין לא ניסו זאת)

-המכשיר פתוח לכל הרשתות בארת ואפשר לשים לו כרטיס SIM ככל העולה על רוחך (אך יש לזכור שהוא פועל בGSM 900, 1800 כמו בארץ)

-למכשיר יש חיישני תזוזה

-יש אפשרות להתקין במכשיר אפליקציות כמו IGO 8 (שנבדק ונעשה בהצלחה), צריך לבדוק מה יעבוד ומה לא, ומשחקים אותו הדבר אך כמובן ישנם מפתחי צד 3 שיוצרים תוכנות ומשחקים בחינם לMeizu M8

-יש BT

פורסם

TD-SCDMA זה לא ממש דור שלישי ...

פורסם

ומי אמר לך שהמכשיר דור שלישי ? :s05:

ההפוך הוא.

אגב ,מישהו יודע אם יש במכשיר הזה MULTI-TASK ?

נגיד אני יכול גם לגלוש ובו זמנית לראות איזה סרט?

פורסם

האם המקלט WIFI באיכות גבוהה כמו אצל הIPHONE שקולט לך מחשבים מאיזור חיוג אחר ? חחח או שזה WIFI כמו של המחשבי כף יד של לפני 5 שנים.. שצריך להניח את הפלאפון על האנטנה של הראוטר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים