עבור לתוכן

ידיים מזיעות איך נילחמים עם זה?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, איני בטוח אם זה המקום הנכון לכן אם טעיתי אנא נתבו אותי לדרך הישר.

אז ככה יש לי ידיים מזיעות (כפות הידיים עצמן), בזמן האחרון זה התחיל ממש להפריע לי, יש איזושהי דרך לעצור את התופעה? מישהו בעל ניסיון עם מלחמה בזעת ידיים? תודה מראש...

פורסם

יש משחות, זריקות ובמקרים קשים יותר גם ניתוח(שעד כמה שאני יודע לא מקובל לעשות כי סיכויי ההצלחה הם יחסית נמוכים).

פורסם
  • מחבר

קצת פירוט אם אפשר,

והאם אני יכול לקבל טיפול מקופת החולים (מכבי) או שאני צריך לחפש רופא לבד? אם כן אז לאן ללכת לרופא עור או שיש מישהו שעוסק בעיניינים דומים?

פורסם

גם אני סובל מזה כבר 3-4 שנים..

בעיקרון מצאתי כמו טריקים זולים כמו לאוורר את הידיים כל הזמן

פורסם
  • מחבר

לי יש ציפורניים דיי ארוכות ביד ימין (לא הומו, גיטריסט) ובשביל לחסוך לעצמי קטטות אני נוהג לשים את יד ימין בכיס כשזה אפשרי, לכן איוורור יורד.

הבעייה העיקרית שלי שהידיים התחילו להזיע גם במהלך נגינה ואני מאולץ להחליף מיתרים פעם בשבועיים שזה יותר מידי, כמו כן אני מאמין שלא ממש נעים לחברים שלי כשהם לוחצים לי יד ;D

פורסם

מקסים

תכרות אותן.

:silly:

עכשיו ברצינות, ראיתי לא מעט תוכניות במדע וכו' על כך שעושים פשוט זריקה בבלוטות הזיעה נגד הדבר הזה, גם חבר של חבר עשה את זה, הבן אדם היה פשוט הזוי הוא היה סוגר את הידיים ואחרי דקה הוא יכול לסחוט לך מהידיים שלו כוס של זיעה בעעע.

יש גם משחות כלשהן אבל ראיתי שהטיפול הכי יעיל הוא פשוט הזריקה לבלוטות הזיעה שעושים כל כמה חודשים / שנים....לרוב זה בבית השחי נגד אלו שיש להם ממש ממש מלא כתמים של זיעה.

פורסם

לך לרופא. :s07:

פורסם

תפסיק להזיע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים