עבור לתוכן

שידרוג או קניית מחשב חדש?

Featured Replies

פורסם

אני יכול לספור על יד אחת את מספר המשחקים שאני לא שבע רצון מהביצועים שלהם על המחשב שלי .

המערכת שלי היא זו:

E6300 DUOL CORE

2GB 667 MH

RADEON X1950 PRO

SAMSUNG T220P 21

עכשיו השאלה היא האם אני יכול להנות מביצועים איכותיים ע"י שידרוג רכיב אחד או שניים או שאני צריך לקנות מחשב חדש?

תודה מראש.

פורסם

כדאי שתיתן את שאר המפרט המדויק, אבל ככלל, עם החלפת כ.מסך (אם הספק יסחוב אותו) וקצת OC, (תלוי לוח וקירור, ושוב ספק) לא חובה להחליף את המחשב.

פורסם

כדאי שתיתן את שאר המפרט המדויק, אבל ככלל, עם החלפת כ.מסך (אם הספק יסחוב אותו) וקצת OC, (תלוי לוח וקירור, ושוב ספק) לא חובה להחליף את המחשב.

צודק אבל הוא צריך להשוות את מחיר השדרוג לרכישת חדש כי לפני המפרט שלו אני רואה שזה יהיה קרב צמוד[br]פורסם בתאריך: 27.05.2009 בשעה 19:37:21

אם הוא לא רוצה "להתעסק" עם OC אז כדי לרכוש חדש (להחליף זיכרונות לוח אם מעבד וכרטיס מסך)
פורסם

אם מדובר בספק ג'נרי כלשהו, לוח שלא תומך בFSB 1333MHZ וקירור סטוק פשוט אז זה בכיוון חדש.

בכל מקרה, בשביל לשחק ב1200X1920 בהגדרות גבוהות זה מחשב חדש ויקר אם מדובר במשחקים כבדים.

פורסם
  • מחבר

אבל יש לי מחשב סבבה אני קניתי לוח אם שעלה לי לפני איזה שנה וחצי 700 שקל כמעט

בטוח אפשר להלביש עליו דברים מבלי לקנות מחשב חדש

איזה בדיקה צריך לעשות מה צריך להגיד לכם?

פורסם

תרשום את המפרט המלא שלך!

[br]פורסם בתאריך: 27.05.2009 בשעה 20:15:00

תוסיף איזה משחקים אתה משחק ובאיזו רזולוציה....
פורסם
  • מחבר

אני רוצה את המשחקים הכי חדשים ברזולציה הכי גבוהה

פורסם

תרשום את המפרט המלא שלך!

[br]פורסם בתאריך: 27.05.2009 בשעה 20:15:00

תוסיף איזה משחקים אתה משחק ובאיזו רזולוציה....

תעשה את זה כדי שנוכל לעזור....

מה התקציב?

פורסם

מה התקציב ? אתה צריך לפחות 5000 פה ואני רגוע אם אתה רוצה הכל ברזולוציה הטבעית של המסך FULLHD ובהגדרות גבוהות.

פורסם

אל תגזים אפשר לשדרג את המחשב בפחות מ2000 שקל כדי שיעמוד בדרישותיו, אבל זה במידה ואפשר לעשות OC נוראמלי עם הלוח שלו (שאותו אנחנו לא יודעים) וספק כוח נורמאלי (וגם כאן, איזה ספק יש לך?).

בכל מקרה אם יש לך לוח אם נורמאלי תעשה OC לסביבות ה2.4-2.66GHz וקניית GTX260/HD4780 1GB והבעייה נפתרה בפחות מ1000 שקל, אפשר גם לקנות 4GB זיכרון.

פורסם

אל תגזים אפשר לשדרג את המחשב בפחות מ2000 שקל כדי שיעמוד בדרישותיו, אבל זה במידה ואפשר לעשות OC נוראמלי עם הלוח שלו (שאותו אנחנו לא יודעים) וספק כוח נורמאלי (וגם כאן, איזה ספק יש לך?).

בכל מקרה אם יש לך לוח אם נורמאלי תעשה OC לסביבות ה2.4-2.66GHz וקניית GTX260/HD4780 1GB והבעייה נפתרה בפחות מ1000 שקל, אפשר גם לקנות 4GB זיכרון.

מה אתה משדרג ב2000שח כדי לתת בחור את המשחקים הכי חדשים ברזולוציה הכי גבוהה (במקרה שלו 1920-1200) ?

סתם לשם הקוריוז, יש לי בבית מסך 2408WFP רזולוציה 1920-1200 כמו לT220P (לא ממש משווה את המסכים :) )

יש לי CF של 4870 1GB מומהרים ואני צריך את רוב המשחקים על הגדרות יפות ברזולוציה הטבעית של המסך, להגיד ש4870 בודד או GTX260 יעשו את אותה עבודה נראה לי תלוש מהמציאות.

אם היה מדובר ב22 רגיל והתפשרות על הגדרות בחלק מהמקרים אז GTX260 אכן יעשה עבודה טובה, אבל לא למה שהבחור רשם, אולי לא התכוון, אבל רשם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים