פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים חפשתי בכל ירושלים בשביל הכרטיס הנ"ל וכולם ממשיכים להגיד לי שאין להם אותו ולא מיבאים אותו יותר.. זה נכון? אם לא.. למישהו יש איזה שם של חנות שאני יוכל לקנות אותו ממנה? (לציין עיר ושם מלא של החנות בבקשה)ואם כן.. יש איזה הצעות לכרטיס אחר שיספיק לי לכמה שנים טובות?
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים גם לי נראה שהפסיקו להביא אותו לארץ.למה שלא תקנה כרטיס של Gainward? הם גם מעולים...
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים מחבר גם לי נראה שהפסיקו להביא אותו לארץ.למה שלא תקנה כרטיס של Gainward? הם גם מעולים...אתה מתכוון ל GeForce 3 TI 200 128MB??? כן, אני שוכל לקנות אותו במקום... (אותו מחיר ;D ) כדאי?
פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים עשיתם חרם על ELSA או משהו ?דגם 721 שלהם זה GF 3 TI200, להזכירכם הפילטרים שלהם מעולים.
פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים בנאדם חכה קצת אם הכרטיס...... עוד מעט מגעים הגיפורסים הירוקים!!!!! ;Dואז המחיר של השלוש צונח.......... :smoke:
פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים בנאדם חכה קצת אם הכרטיס...... עוד מעט מגעים הגיפורסים הירוקים!!!!! ;Dואז המחיר של השלוש צונח.......... :smoke:מה זה הג'יפורסים הירוקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.