פורסם 2009 במאי 2616 שנים מראה לי שיש לי 5 מאווררים ורק 3 פועלים אני לא מוצא בCONFIGURE איך להפעיל את ה2 האחרים מה לעשות? המדריך בנעוץ לא עזר
פורסם 2009 במאי 2616 שנים כל ה-5 מחוברים ללוח אם?בדר"כ התוכנה מראה את מס' המאווררים האפשריים לחיבור באותו לוח אם , אם הם מחוברים לשם או לא זה כבר תלוי בך
פורסם 2009 במאי 2616 שנים מחבר כולם מחובריםואם אני לא טועה פעם אחרונה שפתחתי את המארז ראיתי שכולם פועלים אבל אני לא סגור על זה 100% אני יבדוק מחר
פורסם 2009 במאי 2616 שנים כולם מחובריםואם אני לא טועה פעם אחרונה שפתחתי את המארז ראיתי שכולם פועלים אבל אני לא סגור על זה 100% אני יבדוק מחראני מדגיש שהם צריכים להיות מחוברים ללוח אם לא רק מחוברים למקור חשמל.יש בלוחות אם כניסות למאווררים שנקראות FAN1,FAN2 וכן הלאה...
פורסם 2009 במאי 2616 שנים אתה כנראה לא מבין על מה אני מדבר.תפתח את המארז שלך ותראה לאן מובילים כל החוטים של כל המאווררים שמחוברים אצלך.אחד יהיה מחובר ליד המעבד (המאוורר של המעבד) ועוד שניים יהיו מחוברים ללוח אם עצמו ולא לספק כוח.השניים האחרים כנראה מחוברים לספק כוח בחיבור מולקס (4 פינים,לבן וגדול) ולא ללוח אם ישירות.רק מאווררים שמחוברים ללוח אם ניתן לשלוט על המהירות שלהם אלא אם הם מגיעים עם בקר שליטה חיצוני.
פורסם 2009 במאי 2616 שנים מחבר הבנתי על מה אתה מדבר.. מחר אני יבדוק את זהאבל לפני זה שאלתי אולי משהו פשוט לא מוגדר טוב ובגלל זה הם לא פועלים
פורסם 2009 במאי 2616 שנים הבנתי על מה אתה מדבר.. מחר אני יבדוק את זהאבל לפני זה שאלתי אולי משהו פשוט לא מוגדר טוב ובגלל זה הם לא פועליםעד שלא נוודא את אופן החיבור שלהם במחשב יהיה קשה להגיד אם משהו מוגדר לא בסדר...קודם כל נסגור את עניין החיבורים ומשם נמשיך הלאה...
פורסם 2009 במאי 2616 שנים פותח התרד תערוך את הכותרת לשמהו ענייני יותר בבקשה..כמו כן אתה צריך לבדוק שהמאווררים מחוברים ללוח האם בחיבור 3/4 פינים..ויש להם כבל RPM (צהוב בדרך כלל)..שכן אחרת אתה לא תראה אותם..כמו כן ניסת תוכנה אחרת ?
פורסם 2009 במאי 2716 שנים כבדרך אגב , הסתכלתי במדריך של לוח האם שלך וראיתי שיש לך על הלוח חיבור אחד של CPU_FANחיבור אחד PWR_FAN ושני חיבורים SYS_FAN1 ו SYS_FAN2
פורסם 2009 במאי 2716 שנים מחבר כבדרך אגב , הסתכלתי במדריך של לוח האם שלך וראיתי שיש לך על הלוח חיבור אחד של CPU_FANחיבור אחד PWR_FAN ושני חיבורים SYS_FAN1 ו SYS_FAN2וזהו ? כל אלה שאמרת בטוח תפוסים בדקתי עוד לפני איזה שבועיים
פורסם 2009 במאי 2716 שנים וזהו ? כל אלה שאמרת בטוח תפוסים בדקתי עוד לפני איזה שבועייםממש לא בטוח שהם תפוסים.אני מהמר שיש אחד מן הסתם שמחובר לCPU_FAN ועוד 2 שמחוברים למקומות אחרים.אני לא זוכר אם SPEEDFAN מראה גם את המאוורר של הכרטיס מסך (תבדוק את זה)
פורסם 2009 במאי 2716 שנים מחבר פתחתי את המארז כשהוא דולק וכל המאווררים פועלים ..יכול להיות שיש בעיה בתוכנה? משו לא מוגדר טוב?
פורסם 2009 במאי 2716 שנים רשמתי לך כבר שזה לא משנה אם הם עובדים או לא , זה משנה לאן כל אחד מחובר אם זה ללוח אם או לספק כוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.