עבור לתוכן

כרוניקה של על האש

Featured Replies

פורסם

טוב זה מטריד..ואני צריך לדון בזה עם אנשים , לראות כמה זה פופולרי ולמה לעזאזל זה ככה..

שעושים על האש עם המשפחה ובכללי אני מדבר על האש עם כל מיני סוגי בשרים לא כזה שאתה קונה נקניקיות כנפיים וכמה המבורגרים עם החבר'ה) אז תמיד מתחילים עם הקבב , בשר אחר , בשר אחר נוסף......, סטייקים בסוף

למה עושים את הדבר הכי טעים בסוף ? וקבב שזה הכי פחות מלהיב וסותם את התיאבון בהתחלה..

כל הסדר צריך להיות הפוך

פורסם

אתה צוחק?

שכל אחד יעשה מה שבא לו , תגיד לאבא ואמא שיתחילו פעם הבאה עם הסטייק

פורסם
  • מחבר

תשובה מטומטמת

לא ניסחתי דיון בסגנון " צריך להוציא צו הוראה על הסדר של העל האש"

פתחתי דיון מתוך עניין בלבד..מעניין אותי למה זה ככה

אצלכם זה לא ככה? תנסה להיזכר בעל האש..

פורסם

כנראה הקבב הוא החביב על הישראלים.

דווקא לי יצא לראות שבכלל הכנפיים נעשים בסוף...[גם שיש הרבה סוגי בשר]

פורסם

קבב עדיף לעשות על אש ממש גבוהה כדי לסגור אותו כמו שצריך ולהשאיר את המיצים בתוך הבשר לכן בהתחלה אבל זה שסטייקים בסוף זה כבר מטריד כי הם גם דורשים סגירה יפה ולא אש נמוכה כמ שקורה בסוף. חבל על הסטייק :kopfpatsch:

פורסם

אני חושב פשוט שהקבבים מוכנים לאכילה מהר מאוד...

פורסם

זה כמו בכל ארוחה אחרת, יש מנה יותר צנועה - מנה ראשונה ('מתאבנים') ואחרי זה המנה העקרית.

קבבים/כנפיים/צ'וריסוס זה נעלם אחרי שני ביסים, זה רק פותח את התאבון לבשר האמיתי שבא אח"כ :smile1:

לפחות ככה זה אצלנו.

אגב, לגבי סגירה של הבשר וגובה האש - כשאצלנו עושים על האש אז היא מחזיקה שעתיים שלוש - מתחזקים אותה תוך כדי כל הזמן עם עוד עצים וגחלים בצד, ככה שתמיד יש בדיוק איזה גובה שאתה רוצה, בהתאם למה שאתה מכין.

פורסם

אצלנו תמיד מתחילים עם הקבב ועד שמגיעים להמבורגר כולם כבר שיכורים חסרי תיאבון ::)

פורסם

זה כמו בכל ארוחה אחרת, יש מנה יותר צנועה - מנה ראשונה ('מתאבנים') ואחרי זה המנה העקרית.

קבבים/כנפיים/צ'וריסוס זה נעלם אחרי שני ביסים, זה רק פותח את התאבון לבשר האמיתי שבא אח"כ :smile1:

לפחות ככה זה אצלנו.

אגב, לגבי סגירה של הבשר וגובה האש - כשאצלנו עושים על האש אז היא מחזיקה שעתיים שלוש - מתחזקים אותה תוך כדי כל הזמן עם עוד עצים וגחלים בצד, ככה שתמיד יש בדיוק איזה גובה שאתה רוצה, בהתאם למה שאתה מכין.

+1

פורסם

גם אצלנו זה ככה .

כי דרך כלל כולם באים רעבים ואז מכינים את מה שהכי מהר וקל להכין .

פורסם

שמעו אני אחשוף פה איזה סוד פרטי.. אם יש הרבה אורחים אז אי אפשר לקנות לכולם אנטרקוט מיושן או סינטה ב-100 שקל לקילו. אבל מזמינים את כולם, אומרים שיש עוף קבב ובשר איכותי. קונים מלא מהכל ומהאיכות רק איזה קילו שניים.

ואז מאביסים את כולם בזבל, ואחרי שעה כולם מתים, אבל אני ועוד יחידי סגולה לבחירתי, שיודעים על ההמשך לא נוגעים באוכל.

ואז בסוף יוצא ששלושה אנשים יורדים על שני קילו סינטה משהו בסט :yelclap:

גם יצאת גבר שהבאת בשר איכותי לכולם, גם אכלת אותו לבד :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אז מה שקורה אצלנו..הסטייק בדרך כלל הוא ממש יקר.. ואז יוצא בסוף תמיד שהמנגליסט מסתובב עם הצלחת ומנסה לשכנע את כולם לאכול אבל אין חשק מרוב ששבעים מהקבב הזול..ומי שאוכל את זה נהנה במידה מסויימת כי הוא לא באמת רעב אחרי כל הבשר

אני לא יודע איזה קיבה יש לכם..אבל כמה קבבים,פרגיות,כבד סותם אותי לגמרי

פורסם

אצלנו בדרך כלל עם המשפחה(בדגש על משפחה) עושים בדרך כלל את הקציצות והפרגיות/לבבות ראשונים. לדעתי מכיוון שהם מוכנים הכי מהר, וגם מכיוון שיש הרבה ילדים שבדרך כלל אוהבים את הפרגיות והקבב זה הכי נוח להכין להם את זה, להושיב אותם בשולחן ולסמן עליהם וי. מה גם שאחרי האוכל הם יותר עייפים ויש להם הרבה פחות כוח לרוץ ולהציק.(דעה אישית שלי)

אחרי שמסיימים עם הילדים עוברים לשאר הבשר ולתותחים הכבדים בדמות הסטייקים וצלעות הכבש, ואם אני ממש מתעקש אז שיפודי אנטריקוט.

עשיתם אותי רעב ובכלל לא בא לי לאכול. :xyxthumbs:

פורסם

אז מה שקורה אצלנו..הסטייק בדרך כלל הוא ממש יקר.. ואז יוצא בסוף תמיד שהמנגליסט מסתובב עם הצלחת ומנסה לשכנע את כולם לאכול אבל אין חשק מרוב ששבעים מהקבב הזול..ומי שאוכל את זה נהנה במידה מסויימת כי הוא לא באמת רעב אחרי כל הבשר

אני לא יודע איזה קיבה יש לכם..אבל כמה קבבים,פרגיות,כבד סותם אותי לגמרי

קיבה של ארנגטינאי :cool2:

פורסם

קיבה של ארנגטינאי :cool2:

קבבים כנפיים וכד' זה רק סיפתח ,בדר"כ כדי לסתום את הפיות של הבחורות ואז נשארים כל הסטייקים לגברים האמיתיים שיודעים לחכות בסבלנות... :):lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים