עבור לתוכן

איזה sli עדיף יותר?

Featured Replies

פורסם

אוקיי נשמע לי מאוד הגיוני וזה מה שאני יעשה.

לגבי צוואר בקבוק לא נראה לי שיהיה, יש לי Q9550 שלדעתי הוא לא רחוק מI7 920.

אל תהיה כזה בטוח..

• תגובות 44
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בכל אופן המלצתי אליך היא כעת להתעזר בסבלנות

תאמין לי שכשבאמת תזדקק לכוח עיבוד נוסף אתה תקבל אותו במחיר טוב וללא בעיות

פורסם

אל תהיה כזה בטוח..

הוא דווקא כן יכול להיות בטוח. Q9550 לא כזה רחוק מ-I7... עם OC הוא אפילו ממש מתקרב.

Dj-Meni.H, יכול להיות שאתה מנסה לצבור הודעות? זה ממש נראה ככה. כל הודעה שלך או חוזרת על מישהו אחר או לא קשורה לנושא.

פורסם

שמע..

אני אומר שאם הוא יקנה עוד 2 כרטיסים ויעשה 3WAY זה יעשה צוואר בקבוק..

פורסם

שלום לכולם.

רציתי לברר איזה SLI עדיף לעשות מבחינת ביצועים ומבחינת תקציב:

GTX295 X2

או

GTX260 MAXCORE X3 שאחד כבר יש לי.

יש צורך להתחשב בעובדה שללוח אם הנוכחי שלי יש רק שתי PCI E

ולקחת בחשבון שאם הולכים על האופציה השניה צריך לוח חדש [790 ULTRA SLI].

בנוסף הספק שלי ככרגע הוא ANTEC EARTHWATTS 650.

אם אתה הולך על מסך גדול (37?), רזולוציה מקסימאלית ורוצה לראות הכל ב high בכל משחק, אז שני 295 יעשו את העבודה ולא ניתן יהיה להתקרב אליהם מבחינת ביצועים.

שלושה 260 יתנו תוצאה די קרובה, אבל כמובן בתנאי שיהיה לך לוח אם שתומך בכך.

הכל שאלה של כמה אתה מוכן לשלם.

בשביל שתי האפשרויות אתה צריך ספק כוח משמעותית חזק יתר.

בשביל שני 295 ובאמת לנצל אותם אתה צריך שהלוח אם יתמוך בשני PCI-X 2.0 כששניהם ב X16.

בשביל שלושה 260 ובאמת לנצל אותם אתה צריך שהלוח אם יתמוך בשלושה ערוצים שהם true-X16, ואין הרבה כאלו, אחרת זה מיותר ויהיה עדיף לקנות שני 285.

אל תשכח שאם בעוד שנה יצא GTX300 עם DX11, אז החלפת אחד או שני כרטיסי ה 295 יעלה הרבה בכיס מבחינת מה שתקבל חזרה.

לעומת זאת החלפה של 260 אחד או שניים והשארה של 260 אחד כמעבד Phyx יתן תמורה טובה יותר למחיר.

פורסם

כמה דברים:

1) Dj-Meni.H, אתה רואה? שוב אתה חוזר על משהו. פשוט אל תכתוב אם אין לך משהו חכם להגיד.

2) defoler, אני שמח שאתה עוזר לפתח התרד' לבזבז את הכסף שלו, אבל זה על חשבני... :silly:

בנוסף לזה, אתה כותב שטויות. שני 295GTX כמו שאמרתי כבר, לא יתנו כלום! :nono: :nono: :nono:

ההבדל בין אחד לשניים יהיה משהוא כמו 200FPS => 210FPS...... תודה על ההקשבה :) בבקשה אל תיתן לו לבזבז את זה על כרטיס מסך כי אני פשוט צריך את הכסף.

פורסם

Ace-of-spade :

חבל על הכסף שלך ... אבל הוא שלך, תעשה מה בראש ...

אבל לפני כן ... אני חושב שזה אמור לעניין אותך ... מאוד

אמנם מדובר בכרטיסים שונים ממה שציינת אבל זה אותו עיקרון.

Ultimate Heavy-Weight Fight: Radeon HD 4890 CrossFireX vs. GeForce GTX 285 SLI

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/gtx285sli-hd4890cf.html

EVGA GTX 280 Triple SLI Review :: Introduction

http://www.motherboards.org/reviews/hardware/1865_1.html

Core i7 Multi-GPU SLI Crossfire Game performance review

http://www.guru3d.com/article/core-i7-multigpu-sli-crossfire-game-performance-review/1

תמורה מול השקעה ...

פורסם

שאלה לי אליך... 260 אחד לא מספיק לך בנתיים? לדעתי הוא יספיק לך לעוד שנה. עוד שנה תקנה כרטיס בודד שיהיה יותר חזק מ260X2 ובאותו מחיר

פורסם

כמה דברים:

1) Dj-Meni.H, אתה רואה? שוב אתה חוזר על משהו. פשוט אל תכתוב אם אין לך משהו חכם להגיד.

2) defoler, אני שמח שאתה עוזר לפתח התרד' לבזבז את הכסף שלו, אבל זה על חשבני... :silly:

בנוסף לזה, אתה כותב שטויות. שני 295GTX כמו שאמרתי כבר, לא יתנו כלום! :nono: :nono: :nono:

ההבדל בין אחד לשניים יהיה משהוא כמו 200FPS => 210FPS...... תודה על ההקשבה :) בבקשה אל תיתן לו לבזבז את זה על כרטיס מסך כי אני פשוט צריך את הכסף.

כסף שלו או כסף שלך?

הוא שאל שאלה, ועניתי למה שהוא שאל ונתתי עצה לחסוך קצת כסף עם אפשרות שדרוג בעתיד, שיחשוב על זה.

זה שלך יש בעיה עם הכסף שלו, אז לדעתי עדיף שתשמור אותה לעצמך.

זה שהמגמה פה לזעוק "אתה מבזבז את כספך" על כל אחד ואחד, לא אומר שצריך לא לעזור ולא להציע בלי לקרוא לאנשים טיפשים.

כשעוברים לשחק ב 2560x1600 (מה שאני משאר שהוא הולך לעשות על מסך 37" לפי דבריו), אז יש הבדל עצום בין שני 295 לבין שלושה 260. וזה לא מסתכם ב 10 FPS.

אז כמו שהצעת לDj, אם אין לך משהו חכם, פשוט אל תכתוב.

פורסם

כמה שטויות בת'רד אחד...

גם אם המסך שלו היה 50" זה היה משנה שהרזולוציה שלו 1920X1080??

זה לא שיש לו מסך עם 2560X1600...

ברזולוציה כזאת זה לא משנה אם המסך 20" או 37".

אתה ממש רוצה לשדרג? קח עוד 260 אחד ותסגור את הסיפור.

לגבי כל ההשוואות פה בין I7 לQ9550 , תפסיקו להשוואת מעבד בOC לאחד בלי OC , יש מבחנים שהראו שהI7 גם יותר טוב מהQX9650 ,אז מה?

חשבתי על עוד משהו , אתה גם יכול למכור את ה260 שלך ולקנות 295 אם אתה באמת חולה ביצועים.

פורסם

אין ספק שמדובר בת'רד של דיקדוקי עניות, פותח הת'רד, נאמר לך וזה נכון, שלהשקיע בדברים לטווח ארוך זה לא מבריק. 7000 ש"ח השקעה בשידרוג מחשב קיים זה פשוט לא נורמאלי. כמו שנאמר ^^^ קנה עוד כרטיס GTX260 אחד, אני ממש בספק שהביצועים של מערך SLI כזה לא יספקו אותך, מעבר לזה אתה כבר הולך על תוספות ביצועים מזעריות, שיעלמו זריז בהתחשב בעובדה שהכרטיסים מעבדים הפרשי ביצועים בינהם עקב הזדקנות הרבה יותר מהר מאשר לפי הפרשי המחיר שלהם בזמן הקנייה.

פורסם

כמה שטויות בת'רד אחד...

גם אם המסך שלו היה 50" זה היה משנה שהרזולוציה שלו 1920X1080??

זה לא שיש לו מסך עם 2560X1600...

לא ראיתי אזכור אחד לרזולוציה.

פותח השרשור לא אמר פעם אחת האם הוא עובד עם מסך מחשב 37" (2560X1600) או מסך טלויזיה FHD.

באם מדובר על האפשרות הראשונה, אז זו הסיבה היחידה לקניה של שני 295. באם האפשרות השניה, אז שני 260 יהיה מספיק לכל דבר.

לכן לא משנה כמה "שטויות" יש כאן, גם אתה קובע סתם עובדות בלי לדעת כלום.

פורסם

אתה יכול לתת קישור למסך מחשב 37" ברזולוציה של 2560X1600 פה בארץ?

אני ראיתי רק מסך 30" ברזולוציה הזאת...

פורסם
  • מחבר

תודה על כל העצות.

למעוניינים זה מסך 37 fhd.

ואני חושב ללכת לכיוון של עוד כרטיס אחד או למכור ולהסתפק ב295 אחד.

תודה רבה עזרתם הרבה!

פורסם

כסף שלו או כסף שלך?

הוא שאל שאלה, ועניתי למה שהוא שאל ונתתי עצה לחסוך קצת כסף עם אפשרות שדרוג בעתיד, שיחשוב על זה.

זה שלך יש בעיה עם הכסף שלו, אז לדעתי עדיף שתשמור אותה לעצמך.

זה שהמגמה פה לזעוק "אתה מבזבז את כספך" על כל אחד ואחד, לא אומר שצריך לא לעזור ולא להציע בלי לקרוא לאנשים טיפשים.

כשעוברים לשחק ב 2560x1600 (מה שאני משאר שהוא הולך לעשות על מסך 37" לפי דבריו), אז יש הבדל עצום בין שני 295 לבין שלושה 260. וזה לא מסתכם ב 10 FPS.

אז כמו שהצעת לDj, אם אין לך משהו חכם, פשוט אל תכתוב.

אוף...... איך אתה יכול להתווכח עם מישהו ולהגיד שמה שהוא אומר זה טעות מבלי להבין מה הוא אמר?... :kopfpatsch:

10FPS?... שוב אתה לא מבין! זה לא 10FPS... זה 10 מתוך 200!!!! והFPS הזה לא היה בין שני 295 לשלושה 260! אוףףף.... (אני אשכרה צוחק עכשיו מרוב עצבים). זה היה ההבדל בין שני 295 ל295 אחד! וכן, יש הבדל ענקקק! אבל(!!!!!) הוא הבדל תאורתי!!!! ההבדל בפועל, פיצפון - עוד 10FPS ל-200FPS שכבר יש - והתוספת המגוחכת הזאת תעלה לי 3000 שקל. ואו... משתלם בטירוף!

בבקשה לפני שאתה מתחיל לרסס שטויות, תקרא טוב, תפנים ורק אז תראה לנו כמה יפה אתה יודע להטעות אנשים.

Ace-of-spade, אני שמח שהגעת להחלטה שפוייה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים