עבור לתוכן

היתלבטות בין 2 כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

אז ככה, ליפני שאני קונה כרטיס.

מצאתי 2 כרטיסים באותו מחיר, ואני לא יודע מה יותר טוב מהשני או שהם אותו דבר:

כרטיס 1 - Geforce GTS250 של החברה Innovision עם קירור FREEZER DHT ,ו 512MB DDR3 PCI-E

כרטיס 2 - 9800GTX+ "כרטיס מומהר 775/2300 MHZ" וקירור ARCTIC COOLING TWIN TURBO ,ו512MB DDR3 PCI-E

מפרט אם צריך: מעבד: E7400 לוח אם: Msi Chipset G31 /MS 7528 .ראם: 2 גיגה. ספק: 450W (לא גנרי)

אז איזה מהם עדיף בישבילי לקחת? אני חושב שה GTS250 דורש פחות כח מהספק ויש לו טיפה יותר תמיכה בכל מיני דברים..(תקנו אותי)

תודה מראש :hi:

פורסם

Danny17, כמה דברים

דבר ראשון שנה בקשה את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום, הנחיות ברורות בקישור הזה

דבר שני ישנם כמה פרטים שאנו צרכים לדעת, דבר ראשון מזה 450W לא ג'נרי, באיזה ספק מדובר

דבר שלישי מהי רזולוציית המסך שברשותך

דבר רביעי מהוא התקציב המקסימאלי שברשותך (הוסף גם אותו לכותרת על ידי עריכה של ההודעה הראשית)

רק כך תקבל את התשובה הטובה ביותר והמתאימה ביותר בהתאם לצרכים שלך

פורסם

אני לא ממש יודע את הנתונים של המחשב שלך, כמו שליאור אמר...

תפרט קצת יותר..

אבל לפי דעתי..

אני הייתי הולך על הכרטיס השני...

" 9800GTX+ "כרטיס מומהר 775/2300 MHZ" וקירור ARCTIC COOLING TWIN TURBO ,ו512MB DDR3 PCI-E"

נשמע טוב!

פורסם
  • מחבר

Danny17, כמה דברים

דבר ראשון שנה בקשה את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום, הנחיות ברורות בקישור הזה

דבר שני ישנם כמה פרטים שאנו צרכים לדעת, דבר ראשון מזה 450W לא ג'נרי, באיזה ספק מדובר

דבר שלישי מהי רזולוציית המסך שברשותך

דבר רביעי מהוא התקציב המקסימאלי שברשותך (הוסף גם אותו לכותרת על ידי עריכה של ההודעה הראשית)

רק כך תקבל את התשובה הטובה ביותר והמתאימה ביותר בהתאם לצרכים שלך

ערכתי אם משהו לא בסדר אני יתקן שוב.

הספק שלי- EZ-Cool

המסך שלי הוא 17 (לא דק) רזולוציה מיקסימלית שלו- 1024X768

תקציב: הכי פחות שאפשר אני לא רוצה להשקיע הרבה בישביל משחקים. רק חשוב לי שהכל יפעל חלק אפילו בהגדרות בינוניות ו AA אני לא מישתמש כי אין לי מסק דק אז אני לא שם לב בכלל לחדות ורואים מצויין.

ואני יודע שיגידו שזה מיותר כרטיס כזה חזק למחשב שלי.- אבל אני צריך אותו שיחזיק מעמד כמה שיותר זמן

ו 2 הכרטיסים שציינתי למעלה עולים 650 מי שמעוניין..

פורסם

אוקיי, בנוגע לEZCOOL אפשר להתווכח אבל זה אמור לתת את המינימום

לגביי הרזולוציה, הרזולוציה שלך נמוכה בטירוף לרמה שאפילו כרטיס 9600GT יהיה דיי והותר,תבין שברזולוציה כזאת אפילו כרטיס כזה בא מה שנקרא עושה את העבודה והולך, כי המעבד מהווה פה פאקטור חשוב ולכן אפילו כרטיס פשוט עושה עבודה שכל כרטיס יקר יותר יעשה. (ראה השוואות שבהן אפילו הכרטיסים החזקים ביותר מיישרים קו עם כרטיסים כמו 9800GT למשל ברזולוציה הזאת)

פורסם

רזולוציה קטנה מאד ואתה לא צריך אף אחד מהכרטיסים האלו..

אבל אם אתה חושב על לשדרג בעתיד..

זה כבר משהו אחר..

את המסך שלך הייתי ממליץ להחליף, לא קשור לשום דבר..

מביחנה בריאותית המסך שלך מזיק מאד!

וגם קטן מאד..

תמכור אותו ביד 2 בכמה מאות

תוסיף ותקנה מסך 19(לפחות) LCD..

עדיף..

פורסם
  • מחבר

אוקיי, בנוגע לEZCOOL אפשר להתווכח אבל זה אמור לתת את המינימום

לגביי הרזולוציה, הרזולוציה שלך נמוכה בטירוף לרמה שאפילו כרטיס 9600GT יהיה דיי והותר,תבין שברזולוציה כזאת אפילו כרטיס כזה בא מה שנקרא עושה את העבודה והולך, כי המעבד מהווה פה פאקטור חשוב ולכן אפילו כרטיס פשוט עושה עבודה שכל כרטיס יקר יותר יעשה. (ראה השוואות שבהן אפילו הכרטיסים החזקים ביותר מיישרים קו עם כרטיסים כמו 9800GT למשל ברזולוציה הזאת)

הכרטיס שלי כרגע 9400GT ויש חלק משחקים שאני מריץ על 800X600 בישביל שיעבוד נורמלי.

וגם משחקים חדשים שיצאו לא מזמן מתחילים להשים להם אפשרות שינוי רק של רזולוציה. ואין אפשרות להוריד איכות ככה שזה על הפנים לכרטיס שיש לי עכשיו.

והכרטיס 9600GT לא "יעשה את העבודה" מספיק בעוד כמה חודשים כשיצאו כבר משחקים עם דרישות יותר גבוהות.

..ולי חשוב הזמן ניצול של הכרטיס. אם הוא יחזיק 2-3 שנים ויותר זה יהיה מעולה!

טוב, גלשנו כבר לנושאים לא בידיוק קשורים. רק רציתי לדעת דבר אחד. אתה חושב שעדיף +9800GTX עם OC על ה GTS250 בגירסת 512MB ?

תודה רבה. אתם מאד עוזרים[br]פורסם בתאריך: 26.05.2009 בשעה 00:12:46

רזולוציה קטנה מאד ואתה לא צריך אף אחד מהכרטיסים האלו..

אבל אם אתה חושב על לשדרג בעתיד..

זה כבר משהו אחר..

את המסך שלך הייתי ממליץ להחליף, לא קשור לשום דבר..

מביחנה בריאותית המסך שלך מזיק מאד!

וגם קטן מאד..

תמכור אותו ביד 2 בכמה מאות

תוסיף ותקנה מסך 19(לפחות) LCD..

עדיף..

שמעתי על זה. אבל אני לא הרבה על המחשב ועוד מעט צבא..אני יספיק לישכוח מכל זה..וגם אין כסףף

וכן. אני חושב על העתיד.. שיחזיק לי כמה שיותר זמן

פורסם

תאמין לי שההבדל בין 9400GT לבין 9600GT הוא שמיים וארץ, הביצועים אפילו לא קרובים

בקשר למשחקים חדשים, 9600GT ממש לא הולך להתקשות עם המשחקים החדשות שאגב יביאו איתם טכנולוגיות דומות לאלה שיש היום ולכן אין שום דבר שעלול מה שנקרא להרוס

ב1024X768 כמו שציינתי עם מעבד חלש למשל יהיו ביצועים נמוכים ולא משנה איזה כרטיס יהיה לך (אפילו HD4890), תאמין לי שלפני שמשהו בכלל יגביל את ה9600GT הוא יגביל קודם כל את המעבד שלך.

פורסם

חחח...רשמת במפרט מחשב "משהו טוב וזול"

חחחחח..

בקיצור..נראה לי שהכרטיס שהמלצתי עליו הוא כרטיס חזק מאד..ויהיה חזק גם בעוד מספיק זמן..

פורסם
  • מחבר

חחח...רשמת במפרט מחשב "משהו טוב וזול"

חחחחח..

בקיצור..נראה לי שהכרטיס שהמלצתי עליו הוא כרטיס חזק מאד..ויהיה חזק גם בעוד מספיק זמן..

חח כןן.. לא הבנתי מה הקטע "מפרט מחשב" אותי אישית לא מעניין 8)

אז אני מבין שהמספר המתקדם (GTS 250) לא אומר כלום..

וזה עושה לי יותר חשק ליקנות אחד מהם כשאתם אומרים לי שהם ממש חזקים שאפילו זה מיותר למחשב הזה..

סבבה :)

פורסם

גם אם מיותרים זה אומר שאתה תקבל את אותם הביצועים ביותר כסף?

פורסם

אכן, אלו כרטיסים מ"הדור החדש" כמו שאומרים..

והם חזקים מספיק בשביל "לסחוב" משחקים כמו שמרצדס עם מנוע 5 ליטר ו450 כ"ס מנסה לסחוב 5 אנשים שמשקלם הוא 80 ק"ג..

בקיצור...זה מספיק לך חח.

פורסם
  • מחבר

תאמין לי שההבדל בין 9400GT לבין 9600GT הוא שמיים וארץ, הביצועים אפילו לא קרובים

בקשר למשחקים חדשים, 9600GT ממש לא הולך להתקשות עם המשחקים החדשות שאגב יביאו איתם טכנולוגיות דומות לאלה שיש היום ולכן אין שום דבר שעלול מה שנקרא להרוס

ב1024X768 כמו שציינתי עם מעבד חלש למשל יהיו ביצועים נמוכים ולא משנה איזה כרטיס יהיה לך (אפילו HD4890), תאמין לי שלפני שמשהו בכלל יגביל את ה9600GT הוא יגביל קודם כל את המעבד שלך.

כן. חבר שלי עם 8500GT לא ראיתי שינויים לכרטיס שלי. ניראהלי הם אותו דבר בשם אחר

ודווקא המעבד שלי לא כזה חלש (לא?)

והמעלות עכשיו 31 הכי הרבה שראיתי כשמיזערתי משחק זה היה 36 .כניראה שאני יכול עם OC להעלות אותו בהרבה מ 2.8 MHZ הקיים

פורסם

דבר ראשון אתה צודק, 8500GT ו-9400GT הם לא פחות מאשר בדיוק אותו הכרטיס.

לא, המעבד שלך לא כזה חלש אבל רק נתתי דוגמא קיצונית.

אני מאמין שתוכל לקחת את המעבד שלך ללא הרבה בעיות ל3.4GHZ אבל בשביל זה יש פורום אחר.

פורסם

בסטוק הטמפ' נמוכה..זה נכון..

זה נראה שאתה יכול להגיע לOC מטורף...אבל לא..

אתה תוכל להגיע ל 3.50Ghz ללא בעיה, נדמה לי..

ונכון, הכרטיסים החדשים"(סידרה 9) לא כאלה חזקים יותר מסידרת 8 של Geforce!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים