פורסם 2009 במאי 2516 שנים כבר איזה חודש ומשהו אני מנסה לקנות DOK מהיר (לכאורה דבר פשוט לא? כנראה שלא בארצנו)ראיתי אחד נחמד מאוד של OCZ טורבו אז הזמנתי אותואחרי 3 שבועות אני אני מדבר איתם והם אומרים לי שיש בעיה עם המוצר הזה ואין להם אותו במלאי וכנראה גם לא יהיהאז ביטלתיהלכתי לחנות אחרת (לא יודע אם מותר להגיד שמות. מי שרוצה לדעת אני יכול להגיד לו) והזמנתי את הDOK השחור אדום הזה מגומי של פטריוטעבר כבר שבועיים ואין בכלל תשובה מהםאני מתקשר ובכלל לא עונים לימישהןו יכול לעזור לי?לפני שאני מתיאש בכלל והולך על EBAY
פורסם 2009 במאי 2516 שנים כמה וכמה פעמים הזמנתי DOK מפוטופילם ולא היו בעיות, לא רק זה אלא גם היה משלוח בדואר רשום בחינם והוא היה מאוד מהיר!אם כי, הם מוכרים סנדיסקים בלבד.
פורסם 2009 במאי 2516 שנים דרך אגב , נראה לי שבאופן כללי יש בעיות כרגע עם מוצרים של OCZ בארץ , זה נראה כאילו אין מלאי לכל מיני מוצרים...
פורסם 2009 במאי 2516 שנים מחבר נסה את פנדה (בהנחה שהם עדיין לא ברשימה השחורה שלך)נמצאת כברכמה וכמה פעמים הזמנתי DOK מפוטופילם ולא היו בעיות, לא רק זה אלא גם היה משלוח בדואר רשום בחינם והוא היה מאוד מהיר!אם כי, הם מוכרים סנדיסקים בלבד.אני לא רוצה DOKים פשוטיםיש לי כבר כמה כאלה של הבזול שלא מגיעים אפילו ל5MBרציתי אחד איכותיהOCZ טורבו מגיע ל30MB כתיבה ו35 קריאהאבל כנראה שאני כבר לא יצליח להשיג אותוגם זה שהזמנתי מפנדה זה הXPORTER של פטריוט אבל אני לא מבין מה הולך איתםאז מישהו יכול להמליץ לי על חנות (ולתת לי לינק כמובן) ודגם מסויים כי לא בכל המקומות מוכרים את כל החברותאיזה באסה זהדרך אגב , נראה לי שבאופן כללי יש בעיות כרגע עם מוצרים של OCZ בארץ , זה נראה כאילו אין מלאי לכל מיני מוצרים...מה ניסית להזמין של OCZ?
פורסם 2009 במאי 2516 שנים קיט זכרונות DDR3...ברור לי שמה שרשמתי הוא מופרך לחלוטין אבל זה מין צירוף מקרים שכזה שהייתי חייב להתייחס אליו...
פורסם 2009 במאי 2516 שנים מחבר אה אוקי טוב אני רק יודע שכבר פעמיים ניסיתי להזמין מ2 חנויות שונות ועדיין לו קיבלתי כלום אחרי חודש של המתנה אז אני רוצה משהו טוב מחנות נורמלית דרך אגב1 אני לא רוצה U3, לא אוהב את זה דרך אגב2 אני גר באיזור המרכז (חולון) דרך אגב3 אהבתי את המהירות הורדה והעלאה שלך קל לתת למחשבות " ;D" לחדור לראשך כשיש מהירות כזאת
פורסם 2009 במאי 2616 שנים מחבר את הDOK של OCZ הזמנתי מנעה כי רק להם יש את הדגם הזהמפנדה הזמנתי את הXPORTERעריכה:טוב סוף סוף תפסתי את פנדההם אומרים שאין להם את זה במלאיכנראה אני נמשך רק לדגמים שלא במלאי........איזה מעצבן זהגם פה אני יצטרך לחכות איזה שנה או לבטל את העיסקהאז אולי בכל זאת מישהו יכול להמליץ לי על משהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.