עבור לתוכן

המחשב מנצל רק 60% מהRAM+עברית לויסטה

Featured Replies

פורסם

1. אני צריך קישור להוספת שפה לויסטה SP2

2. משומה המחשב שלי לא עובר את ה1200 RAM ויש לי 2G.. הוא תקוע כל הזמן על 60% גג.. יש הסבר הגיוני?

פורסם

1. יש לך ultimate/enterprise או גרסא אחרת?

2. מה כתוב בביוס ואיזה לו אם?

פורסם
  • מחבר

1. ultimate וX86 אם זה משנה..

2.לוח אם 945G של גיגהבייט. מה אני צריך לבדוק בביוס? בתצוגת פתיחה בויסטה זה רושם לי שיש 2G RAM ובGadgets יש לי כלי שמראה כמה % מהזיכרון הוא משתמש. והוא לא עובר את ה60%.. אולי בגלל הזיכרון הוירטואלי? או שזה משהו אחר?

פורסם

1. תוריד מWindows update.

2. אם הוא מראה לך בtask manger שיש לך 2 אז יש לך 2. ניצול זה כבר סיפור אחר.

פורסם
  • מחבר

1. איך בדיוק? הווינדוס אפדייט שלי פתוח עכשיו.. אבל מכל האפשרויות שבו אני לא מוצא שום תוספת שפה.

2.כא, אני ידוע שיש לי 2, אבל למה הוא לא מנצל את ה40%? יש הסבר לזה? אולי משהו שצריך לשנות..

פורסם

אולי הוא פשוט לא צריך? ???

פורסם
  • מחבר

לפעמים אבל אני רואה שהוא על 60%.. אני מפעיל משחק שלוקח הרבה זיכרון, והוא נשאר על 60%.

אגב, מישהו יודע איך אני מוסיף את הfile וכל שאר האופציות לראש התיקיות? כי זה לא מופיע לי שם.

פורסם

השאלה אם אתה מרגיש איזשהי איטית או משהו שאתה חושב שהוא צריך לנצל עוד זכרון..?

אם הכל עובד כמו שצריך, עדיף שלא תתערב לו ותן לו לנהל את הצריכת זכרון שלו.. כל עוד אתה לא מרגיש בעיה, תן לו לעשות את העבודה.

בקשר לתפריטים. tools>folder options>view>Always show menus.

(כדי להגיע לtools ולכל התפריט צריך ללחוץ על Alt)

פורסם

תקשיב. כאשר אתה מריץ משחק לדוגמא, הווינדוס ייראה שיש לך מחסור בזיכרון ויעשה מה שהוא יכול כדי לפנות זיכרון ממקורות אחרים. גם לי זה היה ככה, בהתחלה כשהייתי רק עם 2 גיגה, הוא לא עבר את ה 70-80% , אבל אז כשהוספתי עוד 2 גיגה, פתאום הוא התחיל להשתמש במשחקים ב2.5 GB + , תנחש מה, הFPS עלו כי היה לו יותר זיכרון פנוי להכל.

פורסם

1. תוריד מWindows update.

2. אם הוא מראה לך בtask manger שיש לך 2 אז יש לך 2. ניצול זה כבר סיפור אחר.

עברית וכל שפות WAVE 1 יהיו זמינות מWU 6 שבועות מהRTW של SP2, שזה היום, כך שתחכה עוד 6 שבועות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים