עבור לתוכן

חיובי אינטרנט לא מוצדקים אחרי "ניתוק" מ012

Featured Replies

פורסם

לפני מעל 3 חודשים ביקשתי להתנתק מ012, ייבשו אותי שעות על הקו, העבירו אותי לקשרי לקוחות ואחרי שאמרתי להם בפירוש שאני לא מעוניין להשאר אצלהם אמרו שיחזור אלי נציג. בשעות הערב חזר אלי נציג שלהם ואמר לי שאני מנותק לחלוטין והביא לי מס' אסמכתא - הבעיה שהיא נאבדה.

ב10 לחודש הזה התקשרתי אליהם שוב אחרי שראיתי שהם המשיכו לחייב אותי כל התקופה מאז ועד היום, הנציגה שלהם אמרה שהיא תשלח בקשה לזיכוי ושהיא תנתק אותי - אמרה שהמנוי בעצם לא נותק אז. עד היום לא חזרו אלי והיום התקשרתי שוב והנציג פשוט אומר לי בשיא החוצפה שלא יזכו אותי, שלא רשום לו בקשה להתנתקות ובעצם אומר לי שחבל לי על הזמן, צעקות ודיבור לליבו לא עזרו... הוא אמר שהוא העביר את זה למנהל שיחזור אלי תוך 24 שעות אבל אמר באותה נשימה שהוא יגיד לי אותו דבר

מה הייתם עושים במצב כזה? פשוט אין עם מי לדבר פשוט לא שמים עלי!

פורסם

חוץ מהעובדה שמדובר בספק אינטרנט איך זה קשור לפורום הזה?

פורסם
  • מחבר

ואללה צודק אז אפשר להעביר לאוף טופיק..

בכל מקרה חייב לציין שיש הבדל משמעותי במהירות, אני כרגע באורנג' וההורדות טסות פשוט אין מה להשוות, מקווה שישארו ככה..

דבר נוסף ששכחתי לציין שאת השיחה האחרונה איתם הקלטתי

פורסם

קרה לי בדיוק אותו דבר.

בדיוק!

רק שאצלי זה היה בהקפאה לחצי שנה, ואז ביקשתי לבטל, אחרי החצי שנה של ההקפאה אני רואה חיובים, אני מתקשר לשאול והם אומרים - "מה פתאום, רק הקפאת". למרות שמופיעים להם 3 שיחות שלי עם השירות לקוחות, את האסמכתה כמובן לא היה לי ( וזה מעצבן כי זרקתי אותה כמה שבועות לפני ).

הגעתי איתם למצב של צרחות לא נורמליות וזה לא עזר ובסוף סוכם שמה ששולם לא יוחזר לי, אלא לאבא שלי שהיה בזמנו ב-012. אם לא היה לי למי להעביר את הסכום הם לא היו נותנים לי כלום.

הם פשוט חוצפנים.

פורסם

תכחיש עסקה מול חברת האשראי, תצרף חשבוניות של ספק האינטרנט החדש שלך כראיה לכך שביקשת להתנתק. להבא - מול חברות מסוג זה - דרישת ניתוק לשלוח בפקס ולשמור אישור שליחה, בנוסף, לאחר הניתוק, לאחר החיוב האחרון לפנות לחברת האשראי(ניתן גם טלפונית) ולבקש לא לכבד חיובים נוספים מצד אותה חברה - מתבצע מיידית.

פורסם

גם לי קרה אותו דבר נסעתי אליהם לביניין חיכיתי לנציג עד שיבטלו לי לחשבון

פורסם
  • מחבר

זאת פשוט חוצפה שלא נראתה כמוה, הספקתי כבר לבטל בכ.א את החיוב האחרון

אבל חודשיים שלמים חייבו סתם - ופשוט אין עם מי לדבר והם שמים על הלקוח זמבורה אחת גדולה אמרו שיחזור אלי מנהל תוך 24שעות ואף אחד לא התקשר!

זה מזכיר לי שפעם חייבה אותנו איזו חברת תוכן סלולרית (דרך החשבון באורנג') חיובים על שירות שגם אף אחד לא נרשם אליו וגם בחיים לא קיבלנו בפועל

רדפתי אחריהם בטלפונים התווכחתי חצי שעה עם "מנהל" שלהם שחזר אלי ופשוט אין עם מי לדבר פשוט מחייבים אותך ו"בורחים" ממש כמו עבריינים - ממליץ לכם להתקשר לחברה הסלולרית ולבטל הרשאה לחברות תוכן חיצונית לחייב אתכם דרך החשבון הסלולרי.

כדאי לנסוע אליהם? איפה הם נמצאים בכלל?

פורסם

תכחיש עסקה מול חברת האשראי, תצרף חשבוניות של ספק האינטרנט החדש שלך כראיה לכך שביקשת להתנתק. להבא - מול חברות מסוג זה - דרישת ניתוק לשלוח בפקס ולשמור אישור שליחה, בנוסף, לאחר הניתוק, לאחר החיוב האחרון לפנות לחברת האשראי(ניתן גם טלפונית) ולבקש לא לכבד חיובים נוספים מצד אותה חברה - מתבצע מיידית.

לפחות מהנסיון שיש לי מניתוק ספקים בארץ - למרות החוק וכל התקנות של משרד התקשורת - הם מסרבים בתוקף לספק מספר פקס לניתוק. רק "מנהל משמרת" יכול לנתק(מעניין שלחבר כל פוץ יכול). אני לא אמר שזה המצב ב-012 - איתם אין לי נסיון. אני יכול לומר מהנסיון שכן היה לי עם נטביזיון וסלקום(בימים האחרונים), ואגב זה יכול להיות יותר גרוע ממה שקרה לך עם ספקי שירות בארץ:

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1119590

עריכה: במקרה של ה"מנהל" הנכבד היה כ"כ עסוק, כנראה יותר ממנכ"ל משרד רוה"מ, כך שהוא לא חזר אלי במשך כמה ימים. זה הגיע בסוף שהייתי צריך להגיע פיזית למרכז של סלקום ולנתק את המכשיר - וגם אז היה צריך לחכות איזה 40 דקות בתור שם, ואז עוד 20 דקות שה"אחראי" ייתן הוראה שאפשר לנתק אותי.

הסיפור של בקיצור: אני לקוח שמעולם לא היה בהתחייבות לסלקום והם עשו משהו מאוד מלוכלך עם העלאת דמי מנוי, באותו יום ששלחו את החשבונית התקשרו להציע לי להקבר אצלהם לשלוש שנים כדי לקבל הנחה - כמובן שסירבתי וביקשתי להתנתק ומכאן התחיל התהליך. כדי למנוע מעוד חברה בבעלות נוחי דנקנקר רווחים(כמו הוט, שופרסל ועוד כמה - ובקטע הזה אני מצטרך לחרם החרדים) התחברתי עוד באותו היום לאורנג' עם מספר אחר(זמני, במידה ואני אחליט לנייד את זה מסלקום). כשהפקידה ה"מאוד חכמה" במרכז השירות שאלה למה אני רוצה להתנתק, עניתי : התחברתי לאורנג', ובשיא חוכמת, שהרי היא עברה את כל מבחני האנטילגנציה האפשריים כדי לעבוד בחברת סלכלום דרך מיטב חברות עושק האדם, ענה: "אז שאורנג' יתפלו בניתוק שלך". ואני עניתי מה הקשר בין מחט לתחת? אני התחברתי לאורנג' ועכשיו אני בא להתנתק מסלקום. כך שלהתנתק מחברה, מכל חברה בארץ, זה די גהנום.

ויובהר: דרשתי ממרכז השירות שייתנו לי אסמכתא על זה שינתקו לי את המנוי(כי אי אפשר באמצע החודש, צריך עד מחזור החיוב הבא, מעניין שבבזק/חברת חשמל/עיריה/ארנונה אפשר לעשות קריאת מונה באמצע תקופה, לתת אשראי ולסגור עניין) - והם סירבו, אמרו שזה דרישה הזויה ואיך אני לא מאמין להם. יובהר: המכשיר הפסיק לקלוט נכון להיום בבוקר, בתחילת מחזור החיוב החדש, מעניין אם חודש הבא אני אדרש לשלם דמי מנוי או משהו אחר.

פורסם

לפחות מהנסיון שיש לי מניתוק ספקים בארץ - למרות החוק וכל התקנות של משרד התקשורת - הם מסרבים בתוקף לספק מספר פקס לניתוק. רק "מנהל משמרת" יכול לנתק(מעניין שלחבר כל פוץ יכול). אני לא אמר שזה המצב ב-012 - איתם אין לי נסיון. אני יכול לומר מהנסיון שכן היה לי עם נטביזיון וסלקום(בימים האחרונים),

היום יש חוק לפיו חייבים לנתקך תוך 48 מרגע פנייתך. באתר שלהם חייב להיות פקס/אימייל אליו ניתן לפנות, ובזה לסגור עניין. אם לא עושים זאת, למיטב זכרוני זכותך לתבוע בבית משפט, ללא צורך הוכחת נזק. ליתר בטחון או אם לא בא לך להתעסק עם בתי משפט (ובצדק), לאחר התשלום האחרון ניתן ליצור קשר עם חברת האשראי שלא תכבד חיובים נוספים.

פורסם
  • מחבר

הקטע ב012 שהנציג האחרון פשוט אמר שהבקשה היחידה שלי להתנתקות הייתה ב20 לחודש הזה ושאין שום בקשה להתנתקות לפני זה וזה מטריף אותי כי לא רק שהייתה בקשה, אלא גם חיכיתי שעה שלמה על הקו וגם חזר אלי נציג שלהם בערב ואמר שאני מנותק - עכשיו לך תוכיח שביקשת להתנתק.

אם הייתה לי אפשרות הייתי מקליט כל שיחה עם המנוולים.

בעיה ב012 שאין להם מרכז שירות - לך דבר לקיר.

פורסם

אפילו ילד FXP שם חתימה כזאת ^-^

zmnk1djtwnni.gif

פורסם

לפי חוק עסקה קצובה, הניתוק מספק השירות צריך להתבצע תוך 3 ימים (למיטב זכרוני מדובר ב-3 ימי עסקים) מרגע ההודעה של המנוי על רצונו בניתוק וכמובן אחרי שמסר פרטים מזהים:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3526930,00.html

פורסם

לא יאומן.. לפני שבועיים ככה סגרתי עם 012 מחיר מסויים על חבילת 5 מגה גיימרים - 50 שקל בחודש.

היום הם התקשרו לאבא שלי ושאלו אם אני רוצה להמשיך את החבילה שסגרתי איתם.. במחיר 100 שקל בחודש.

פורסם

לי הייתה בעיה שרציתי פעם להתנתק מתשתית של בזק אחרי שלא יכלו לספק לי אינטרנט, עשו לי גיהנום והייתי צריך להחזיר ראוטר מסריח אחרי שהנציגה אמרה לי להחזיר, אז באתי להחזיר אותו ולא הסכימו לקבל, ואחר כך חזרנו הביתה (זה הרבה דלק) ושוב התקשרנו ואז שוב חזרנו לתת להם את הראוטר.

אני פעם הבאה שאצטרך להתנתק, כנראה מנטוויז'ן בקיץ שתיגמר לי ההתחייבות כי סתם עולה לי המון כסף ויש לי מלא לאגים, אז אני אתקשר מהסלולרי שלי ואקליט את כל השיחות, ככה שלא יוכלו להגיד לי שלא אמרו לי כי זה יהיה לי מוקלט ואני אשמיע להם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים