פורסם 2009 במאי 2516 שנים איך יכול להיות שכל הזמן הזיכרון שלי נמוך ? 90 אחוז ניצול ?היה לי 256 שמתי סטיק 512 ההודעה " חזרה זיכרון וירטואלי נמוך והזיכרון הפיזי כמעט נמחק " שמתי גיגה 1GB זיכרון ושוב אותו דבר !!!!למה אני פותח 3 דפדפנים בקושי והזיכרון יורד מגיגה ל 50 מגה ?ויש לי הודעות של זיכרון וירטואלי נמוך !אני מתחרפן .
פורסם 2009 במאי 2516 שנים מחבר יש לי את כל תוכנות ההגנה ! אנטי וירוס NOD32 חומת אש ווינדוס + FIRE WALL ZONE ALARM תוכנה רגסטרי CC CLEANER תוכנות אנטי ריגול AD ADWARE , SPYBOT SEEK AND DESTROY מה אפשר יותר מזה ? המחשב עם 3 דפדפנים וכבר 51 % מה 1GB מנוצל ! לפעמים דף נתקע לא מגיב והמחשב נתקע עד שאני נכנס למנהל המשימות ולוחץ " סיים משימה "
פורסם 2009 במאי 2516 שנים מחבר עוד תמונה : עוד תמונה : 90 אחוז מהזיכרון תפוס !!!! איך ? סה"כ 4 דפדפנים פתוחים יכול להיות שיש לי בעיה בכונן הקשיח ? אני תמיד שומע שהוא " עובד " רעשים כאילו חנוק ... אבל שאני מריץ MHDD זה תקין שיניתי הגדרות " זיכרון מטמון " וזה לא עזר אני מתחרפן : איפה כל הזיכרון הולך ? אני ספרתי 400 מגה בייט אבל איפה כל ה 90 אחוז זיכרון מבוזבז ? יש על הזיכרון וירוס חומרתי ? איפה נעלם הזיכרון ? 400 שימוש 600 לאן נעלם ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.