עבור לתוכן

איך מפשירים מקפיא מפוצץ בקרח בדפנות?

Featured Replies

פורסם

בטח...כולה כמה שעות, 8 בערך..(תלוי במקרר,יעני בנפח וגם בכמה קרח נוצר שם..יכול להיות שלו זה ייקח פחות )

בכל אופן תוך יום שלם המוצרים עוד ישרדו.

ואני עשיתי את זה כבר יותר מפעם אחת..

פורסם

לדעתי פשוט תוציא את הדברים מהמקפיא עצמו, תנתק מהחשמל לשעה-שעתיים, ותשפריץ טיפה מים חמים בפנים.

המוצרים יהיו בסדר...

פורסם

תשתמש במייבש שיער.

ותכין המון סמרטוטים לספוג את כל המים...

פורסם
  • מחבר

חח נחמד לראות כמה אנשים מתעסקים בדברים האלה ביום יום :-)

פורסם

ברור שתנתק את המקרר מהחשמל, הקצת זמן שהמקרר לא יפעל לא יגרום לדברים להתקלקל.

המקרר לא מתחממם לטמפרטורת החדר תוך 10 דקות, רק תשתדל לשמור אותו סגור כל הזמן ולהמנע מלפתוח אותו כדי שהקור באמת לא יברח.

בזמן הזה פתח את דלת המקפיא ותשאיר אותה פתוחה

בנוסף חמם מים ושים אותם בסיר או כלי אחר ותכניס אותו למקפיא זה יעזור להפשרה.

אל תשבור בכח או עם כלים כלשהם את הקרח בשום פנים ואופן!

אם יש גוש קרח שעומד ליפול אתה יכול להוציא אותו עם היד בעדינות.

בהצלחה

:xyxthumbs: סיר עם מים זה הפתרון הכי טוב

פורסם

למה לבזבז חשמל על מייבש שיער?

אם אפשר פשוט לנתק מהחשמל, לשים משהו מתחת למקפיא שעליו ירדו המים, וכל פעם לרוקן את הדבר הזה ולשים שוב עד שלא ינמס הקרח. ולהשפריץ מים על זה גם נשמע קצת........ממ לא משהו...

פורסם

פותח הדיון מצפה שהכל ימס לבד תוך שעה, ועד כמה שאני יודע זה לא הולך לקרות.

הפתרון המהיר הוא מים חמים, ואין שום סיבה שלא, מקרר הוא מכשיר שנועד להכיל נוזלים, אז מן הסתם גם דאגו שאם ישפך משהו בפנים זה לא יקצר ויהרוג לך את המקרר... אנחנו עושים את זה שנים בבית, גם עם מקרר ישן, והוא עדיין פועל מצוין.

פורסם
ובכל זאת יש איזה בעיה כן להשאיר אותו מחובר לחשמל ועובד בזמן שהדלת מקפיא פתוחה כדי שיפשיר?

אני לא סגור למה אבל כמשאירים את דלת המקפיא פתוחה (לפחות אצלי) כשהוא פועל לא רק שזה לא מפשיר זה יוצר עוד קרח.

הכי פשוט סיר עם מים חמים בתוך המקפיא דלת פתוחה ותקע מחוץ לחשמל ומה שנשאר לך לעשות זה רק לספוג את המים.

פורסם

אם תשאיר את הדלת פתוחה למשך כמה שעות בזמן שהמקרר עובד זה יקצר לך את חיי המדחס, לא מומלץ.

פורסם

להשאיר את הדלת פתוחה, ואתה המקרר מכוחבר לחשמל לתקופה של 1,2,3.. שעות זה בזבוז חשמל פושע :kopfpatsch:

כמו שכבר ציינו פה, מקרר פתוח מתאמץ יותר כדי להגיע לטמפ' הרצויה (כמו להדליק מזגן ולפתוח את החלון).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים