פורסם 2009 במאי 2516 שנים מדובר במקרר ישן אמקור XL ואין לו שום כפתורים בהקפאה.. מה לעשות פשוט להשאיר את הדלת פתוחה ולחכות שהקרח יתפורר לו?
פורסם 2009 במאי 2516 שנים אם אתה לחוץ בזמן, תן לו טיפה מים חמים, ואיך שאתה רואה שכל להעסק מתחיל ליפול, אתה יכול להתפרע עליו עם שכפטל, או משהו בסגנון (רק תיזהר לפגוע בבידוד).
פורסם 2009 במאי 2516 שנים מחבר לא לחוץ בכלל בזמן כל הדברים במקום בטוח השאלה רק אם זה נכון ובריא פשוט להשאיר את דלת המקפיא פתוחה עד שהכול שם יהיה נקי?
פורסם 2009 במאי 2516 שנים בניגוד למה שאמרו כאן, הדרך להפשיר פריזר היא כמה שיותר לאט, לא כמה שיותר מהר.כשאתה מפשיר אותו מהר אתה יכול לפגוע בדפנות ובמבנה שלו עם שבירת הקרח. תשאיר את הדלת קצת פתוחה ואל תשים שום מים חמים, ומתישהוא הוא יפשיר.גם אל תחשוב על לגרד את זה או משהו.
פורסם 2009 במאי 2516 שנים מחבר אוקיי מגניב אני יפתח את הדלת וישאיר אותה פתוחה לכמה שעות..מה אחר-כך שהכול יהיה נקי פשוט לסגור את הדלת לתת לו לתפוס קצת קור ואז להחזיר את כל הדברים?אני מזכיר אם לא הבנתם מההודעות מעל בכל אותו הזמן המקרר עדיין מחובר ופועל כי במקרר עצמו עדיין יש דברים..
פורסם 2009 במאי 2516 שנים תשאיר את הדלת פתוחה ותכבה את הקור של הפריזר.אחרי שהכל הופשר תסגור את הדלת ותפעיל את הקירור בחזרה, ורק אחרי שקר בפנים (כלומר שהוא הגיע לטמפ' של הקפאה) תחזיר את הדברים.רק תקח בחשבון שזה בטח ייקח יותר מכמה שעות להפשיר אותו.
פורסם 2009 במאי 2516 שנים מחבר תשאיר את הדלת פתוחה ותכבה את הקור של הפריזר.אחרי שהכל הופשר תסגור את הדלת ותפעיל את הקירור בחזרה, ורק אחרי שקר בפנים (כלומר שהוא הגיע לטמפ' של הקפאה) תחזיר את הדברים.רק תקח בחשבון שזה בטח ייקח יותר מכמה שעות להפשיר אותו.אין לי אופציה לנתק אותו מהמחשמל כי כמו שאמרתי יש דברים במקרר עצמוואין שום אופציה לכבות רק את הקור של הפריזר.. בפריזר עצמו אין שום אופציה ובמקרר יש רק כפתור אחד ששולט על הקור של המקרר עצמו..
פורסם 2009 במאי 2516 שנים ברור שתנתק את המקרר מהחשמל, הקצת זמן שהמקרר לא יפעל לא יגרום לדברים להתקלקל. המקרר לא מתחממם לטמפרטורת החדר תוך 10 דקות, רק תשתדל לשמור אותו סגור כל הזמן ולהמנע מלפתוח אותו כדי שהקור באמת לא יברח.בזמן הזה פתח את דלת המקפיא ותשאיר אותה פתוחהבנוסף חמם מים ושים אותם בסיר או כלי אחר ותכניס אותו למקפיא זה יעזור להפשרה.אל תשבור בכח או עם כלים כלשהם את הקרח בשום פנים ואופן!אם יש גוש קרח שעומד ליפול אתה יכול להוציא אותו עם היד בעדינות. בהצלחה
פורסם 2009 במאי 2516 שנים מחבר ברור שתנתק את המקרר מהחשמל, הקצת זמן שהמקרר לא יפעל לא יגרום לדברים להתקלקל. המקרר לא מתחממם לטמפרטורת החדר תוך 10 דקות, רק תשתדל לשמור אותו סגור כל הזמן ולהמנע מלפתוח אותו כדי שהקור באמת לא יברח.בזמן הזה פתח את דלת המקפיא ותשאיר אותה פתוחהבנוסף חמם מים ושים אותם בסיר או כלי אחר ותכניס אותו למקפיא זה יעזור להפשרה.אל תשבור בכח או עם כלים כלשהם את הקרח בשום פנים ואופן!אם יש גוש קרח שעומד ליפול אתה יכול להוציא אותו עם היד בעדינות. בהצלחהובכל זאת יש איזה בעיה כן להשאיר אותו מחובר לחשמל ועובד בזמן שהדלת מקפיא פתוחה כדי שיפשיר?
פורסם 2009 במאי 2516 שנים הוא פשוט יעבוד יותר חזק כי הוא יצטרך להתגבר על החום, ייקח לך הרבה הרבה הרבה יותר זמן להפשיר אותו ואתה תשרוף מלא חשמל על כלום.
פורסם 2009 במאי 2516 שנים מחבר הוא פשוט יעבוד יותר חזק כי הוא יצטרך להתגבר על החום, ייקח לך הרבה הרבה הרבה יותר זמן להפשיר אותו ואתה תשרוף מלא חשמל על כלום.טוב אז אני ילך לנתק אותו... נקווה שתוך שעה גג הכול יופשר כבר.
פורסם 2009 במאי 2516 שנים אני במקרים האלה פשוט מנתק את המקרר מהחשמל למשך יום. אצלי אבל בכלל נוצר כל כך הרב קרח בדפנות שזה לוקח חצי מהמקום במקפיא...=\ מעצבןולא זה לא יכול להורס את המקרר...
פורסם 2009 במאי 2516 שנים מחבר אני במקרים האלה פשוט מנתק את המקרר מהחשמל למשך יום. אצלי אבל בכלל נוצר כל כך הרב קרח בדפנות שזה לוקח חצי מהמקום במקפיא...=\ מעצבןולא זה לא יכול להורס את המקרר...יום שלם מקרר בלי חשמל והמוצרים שם שורדים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.