פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים מחבר לפי פרסום בחו"ל, כן מספקים אז גם צרכים לספק כאן למה מה אנחנו שונים מאחרים?
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים מחבר שמע זה לא צורב ראשון שלי בכל הצורבים האחרים קיבלתי וכאן לא.קצת מוזר
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים קשה לי להאמיןאף צורב לא מגיע עם כבל DATA כמו שדיסק קשיח לא מגיע עם כבל DATAהכבלים האלה שייכים לסט של לוח האם
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים מחבר תראה תגובות קודם ושם תראה בחור שקנה סוני וקיבל.ואני כשקניתי yamaha קיבלתי וחבר שלי קנה tech קיבלאז אנשים מקבלים וכמו שאמרתי זה תלוי בחברה
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים זה תלוי בחברה מה מקבלים ומה לא . במקרה שלנו (שזה אומר LITEON 52X32X52) לא מקבלים כבל IDE .
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים כל חברה יכולה לצרף מה שהיא רוצה אישית נראה לי שב 99% מהמקרים לא מצרפים כבל DATA וזה גם הגיוני, כבר אמרתי שהכבל מגיע עם לוח האם. (למה חשבת שאתה אמור לקבל ? איפה ראית את זה ? )
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים לגבי שינוי האריזה אני יודע אבל מה שהוא שכח להגיד לך שזה תלוי בחברה של הצורבולגבי סוני יש לי אותו בעבודה ואנחנו תומכים בו ומוכרים אותו והוא עושה הרבה בעיות של קליטת דיסקים וצריבה יציבכך שאל תתלהב ממנו יותר מדי כי יכול להיות שקיבלת אחד טוב מהרבה לא טובים איזה דגמים יש לכם? אולי היו סדרות דפוקות... בזמן האחרון מה ששמעתי על סוני רק דברים טובים... גם לחברים שלי יש אותו מהמלצות שלי והם מרוצים שחבל"ז.ולמה שאני לא אתלהב? מה הקשר? התלהבתי? יש לי צורב מצויין ואני מרוצה וזה לא ממש מעניין אותי כמה דיסקים הצורבים של סוני דופקים לכם בעבודה.
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים אם אני לא טועה אז ליטאון מייצרת את הצורבים לסוני, אז כל המילים הטובות על סוני עוברות לליטאון
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים לפני הכל, חברים, אבקש לא לעוות את תוכן הדיון המקורי.בנודע להערותיכם:1. כמובן שסוני זה אחלה צורב. לייטאון ייצרו אותו.2. גם אני לא קבלתי את שני הדיסקים בחבילה וגם לי זה נראה מוזר למדי. עוד הצדקה לטענת האריזה בארץ.3. אם יש לכם בעיות עם הצורב (לוקח לו 8 דקות, לא מסיים צריבה וכו'), חפשו בפורום. יש לפחות פוסט אחד ביום של על שאלה שנענתה לפחות שלוש פעמים. נסו לחפש, זה לא עולה כסף.
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים לפעמים מקבלים לפעמים לאקניתי הרדיסק WD80GB8MB לאחרונה ולא קיבלתי (ביקשתי ולא קיבלתי)אבל עם הצורב Yamahaa 16/10/40 הגיע כבל
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים כל ההרד-דיסקים בארץ הם OEM {אולי זה ככה בעולם}עריכה- אני זוכר שהיה פעם הרד-דיסק של מקסטור לא OEM, אבל חוץ ממנו לא ראיתי עוד.
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים הייתי פעם בחנות compusa בפלורידה ושם אתה קונה מוצרים לא OEM ישר מהמדףמגניב, אתה הולך ורואה מדפים שלמים רק של מודמים.
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים מחבר לפני הכל, חברים, אבקש לא לעוות את תוכן הדיון המקורי.בנודע להערותיכם:1. כמובן שסוני זה אחלה צורב. לייטאון ייצרו אותו.2. גם אני לא קבלתי את שני הדיסקים בחבילה וגם לי זה נראה מוזר למדי. עוד הצדקה לטענת האריזה בארץ.3. אם יש לכם בעיות עם הצורב (לוקח לו 8 דקות, לא מסיים צריבה וכו'), חפשו בפורום. יש לפחות פוסט אחד ביום של על שאלה שנענתה לפחות שלוש פעמים. נסו לחפש, זה לא עולה כסף.אני לא ביקשתי פתרון לבעית זמן הצריבה אני פשוט רצתי לברר אם זה אצל כולם ככהנ.באני לא יודע אם liteon ו sony קשורים אבל אני רק מדבר ממה שראיתי וראיתי שהוא דפק את רוב הדיסקים שצרבו עליו וזה לא רק צורב אחדעריכה- שלא תבינו אותי לא נכון אני לא צריך את הכבל . פשוט זה היה מוזר ולפי דעתי לא הוגן כלפי הצרכנים שלא יודעים את זה ולא מבנים במחשביםמה שכן יכול להיות שהדגמים החדשים של סוני יותר טובים כי הכוננים שלהם לא רעים בכלל
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים אם אתה מרוצה מזמן הצריבה, אשריך.אם לא, תעשה חיפוש אם מילות המפתח PIO ו\או DMA, בפורום הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.