פורסם 2009 במאי 2416 שנים יש לי טלפון של מוטורולה v6 ופתאום נהייתה לי בעיה עם השיחה המזוהה כל מי שמתקשר אליי מופיע כמספר חסויגם אם זה מספרים מהיומן טלפונים שלי , וגם אם זה המספר של הבית שלי או מספרים לא חסוייםאיך זה יכול להיות ?בדקתי כל דבר בהגדרות והכל נראה נורמלי ? אז מה זה יכול להיות ? מישהו מבין במכשיר הזה?יש הגדרות שיחה - זיהוי אישיזיהוי אישי שלי - הצג זיהוי כל השיחות : גם הצג זיהוי - ויש אפשרות של בקרת רשת ? או הסתר זיהויוזה על הצג זיהויאז מה הולך פה ? מישהו מבין בזה ? תודה
פורסם 2009 במאי 2416 שנים מחבר כן אבל זה לא טלפון שאני קניתי - מישהו נתן לי אותו וזה משהו אולי בהגדרות אבל אני לא מבין מה - כי עד לפני יומיים זה היה בסדרהתקשרתי למישהו שישב לידי והוא אמר שהמספר שלי מופיע כחסוי וניסה לשנות לי משהו שזה יהיה גלוי ומאז זה נהיה ככה , ופשוט עברתי הגדרה הגדרה אני לא מבין מה זה יכול להיות כי הכל נראה בסדר
פורסם 2009 במאי 2416 שנים אין הגדרה כזאת, יש הגדרה של אתה תופיע כמוסתר אבל אין דבר כזה כולם יופיעו אצלך כמוסתרוזה לא קשור למכשיר תתקשר אליהם תגיד להם כולם מופיעים אצלי כמוסתר תתקנו את זה (גם אם לא קנית מהם את המכשיר) ובזה נגמר הסיפור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.