פורסם 2009 במאי 2416 שנים אנחנו מחפשים סט סאטן איכותי, כדי שיהיה וכדי לראות what all the fuss is about. בזאפ יש רק סאטן כותנה וגם את זה בקושי אפשר למצוא, שלא לדבר על לבחור צבעים. אז למישהו פה יש מושג איפה מוצאים וכמה זה עולה וכיוב'? (אנחנו רוצים סט 5 או 6 חלקים) כאלה, אבל בחורה יש לי (ויותר יפה )
פורסם 2009 במאי 2516 שנים על kitan שמעת? נראה לי שיש להם חנויות מותג, אם לא, תמצא חנות שמוכרת מצאים שלהם.
פורסם 2009 במאי 2516 שנים מחבר יפה אז מטרה הוספת, אבל!... יש להוסיף תקציב (למידע נוסף ראה חוקי הפורום ) אז למישהו פה יש מושג איפה מוצאים וכמה זה עולה וכיוב'? וערנב, לא, אבל אני אעבור היום.
פורסם 2009 במאי 2516 שנים המצעים בשמבצעים העיתון הם בדרך כלל לא לסקסאתה מחפש משהו חסר חיכוך, קראתי איפהשהוא על טכנולוגיית חלל שכזו...אה, ובהצלחה !
פורסם 2009 במאי 2516 שנים היום אני אצל חברה שלי, יש לה סדיני סאטן בצבע בורדו מצויינים אני אשאל מאיפה היא קנתה+ איזה סוג סאטן זה
פורסם 2009 במאי 2516 שנים אנחנו מחפשים סט סאטן איכותי, כדי שיהיה וכדי לראות what all the fuss is about.אל תצפה ליותר מדי, סאטן זה overrated.ואמור להיות באמת בהום סנטר ושות'..
פורסם 2009 במאי 2516 שנים אם אתה רוצה להשקיע, אז הום סנטר/ACE וכו פחות מומלץ. יותר זול שם, אבל זה לאו דווקא איכותי.אם אתה רוצה להשקיע, אז לך לחנות טקסטיל יעודית - גם יתנו לך לבדוק את הבד וכו'.ורדינון/H&O/כיתן/GOLF וכו'...
פורסם 2009 במאי 2516 שנים H&O זאת לא חנות בגדים בכלל?חוץ מזה, כל החנויות האלה תמיד נמצאות ביחד באותו מתחם עסקים, אז זה אותו דבר... :-X
פורסם 2009 במאי 2516 שנים כן, יש שם גם בגדים.במשביר לצרכן יש שעונים, קרמים, בשמים, כלי בית, צעצועים וגם מצעים וג'ינסים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.