עבור לתוכן

שאלה | 2GB 800MHZ או 3GB 667MHZ??

Featured Replies

פורסם

שלום..

היום קניתי כרטיס זיכרון של 2GB 800 MHZ של VIZION משהו כזה .. עכשיו היה לי במחשב 1GB 667MHZ ושאלתי את המוכר שמה האם כדי לי להשים את שניהם..

הוא אמר לי לא זה לא טוב זה יעשה לך בעיות ומסכים כחולים.. ולפי מה שקראתי בנעוץ הבנתי שכדאי לשים את הזיכרון שהיה לי ושתרד המהירות אבל יגדל הנפח שזה יותר אפקטיבי לפי הנעוץ

עכשיו אני רוצה תשובה חד משמעית מה כדאי לי לעשות? להוסיף את ה1GB זיכרון או לא? זה יעשה לי בעיות או לא?

סתם לידע יש לי מערכת הפעלה WINDOWS7 והוא לוקח לי סתם כך בלי שום תוכנה כ-700-800 MB (לפי מנהל המשימות) זה בסדר?!

פורסם

איזו גרסה של WIN7 התקנת? אם התקנת 64סיבית אז מן הסתם כל תוכנה לא תחסוך בזיכרון, לכן מתקינים 64bit רק על 4 ג'יגה ומעלה.

בכ"מ נראה לי המוכר סתם חירטט לך, בטח קיווה שתקנה עוד זיכרון, אבל בעיקרון אתה יכול לשים את הזיכרון של הג'יגה, אבל קח בחשבון שהוא עובד על 667MHZ, מה שאומר שהוא יגביל את שאר הזיכרונות. כלומר גם הם יעבדו על 667MHZ.

פורסם

בעיות מנסיון זה לא אמור לעשות לך מבחינת תדר בקשר לתזמונים אני לא בטוח

פורסם

לא תהיה שום בעיה.

מקסימום תצטרך להגדיר דבר או שניים בביוס.

פורסם
  • מחבר

כן יש לי 64bit.. זה לא אומר להיות קשור למעבד שלי?! יש לי את ה6300 .. בכול אופן השאלה העיקרית היא האם כדי להוסיף או לא ? נגיד עכשיו אני רוצה להכביד מאוד על המחשב .. איך יהיה לו פחות קשה .. כך או כך?

תודה רבה.

פורסם

לגרסת 64bit כדאי שאפילו תחזור לחנות ותקנה עוד 2 ג'יגה זיכרון...המעבד אולי יכול להפעיל אבל זה גם ממש תלוי בזיכרון, כי בגרסה הזאת התוכנות צורכות יותר זיכרון (וגם הווינדוס עצמו צורך יותר זיכרון מגרסת 32bit).

פורסם
  • מחבר

חברה תודה רבה על העזרה אבל השאלה העיקרית כן או לא?

פורסם

זה תלוי בצרכים שלך.

אם השימושים שלך דורשים יותר זיכרון אז תוסיף זיכרון. אם לא, אז לא. פשוט מאוד.

פורסם

לא נראה לי שהבנתם אותו

אל תדאג שום דבר לא יקרה אם תשים זכרונות של 800MHZ ביחד עם זכרונות של 667MHZ

הדבר היחיד שיקרה זה שהזכרונות של ה800 יעבדו על תדר של 667 זה הכל

פורסם
  • מחבר

חבר'ה תקשיבו הוספתי את ה1GB זיכרון וכן באמת זה עושה לי בעיות לא יודע למה זה התחיל לעשות לי בעיות בתצוגה ואין ניסיתי את כל הדרייברים וזה גם עשה לי פעמיים מסך כחול..

WIN XP תומך ב3GB זיכרון?? חברה מה אתם ממליצים ועדיין לא עניתם לי על השאלה במדוייק! מה עדיף תאכלסס 3GB667 או 2GB800???

פורסם

3GB במהירות 667Mhz. עדיף.

פורסם

כבר עניתי לך

תוסיף את ה2GB ולא יקרה כלום

וכן XP תומך ב 3GB

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים