פורסם 2009 במאי 2416 שנים שלום..היום קניתי כרטיס זיכרון של 2GB 800 MHZ של VIZION משהו כזה .. עכשיו היה לי במחשב 1GB 667MHZ ושאלתי את המוכר שמה האם כדי לי להשים את שניהם..הוא אמר לי לא זה לא טוב זה יעשה לך בעיות ומסכים כחולים.. ולפי מה שקראתי בנעוץ הבנתי שכדאי לשים את הזיכרון שהיה לי ושתרד המהירות אבל יגדל הנפח שזה יותר אפקטיבי לפי הנעוץעכשיו אני רוצה תשובה חד משמעית מה כדאי לי לעשות? להוסיף את ה1GB זיכרון או לא? זה יעשה לי בעיות או לא? סתם לידע יש לי מערכת הפעלה WINDOWS7 והוא לוקח לי סתם כך בלי שום תוכנה כ-700-800 MB (לפי מנהל המשימות) זה בסדר?!
פורסם 2009 במאי 2416 שנים איזו גרסה של WIN7 התקנת? אם התקנת 64סיבית אז מן הסתם כל תוכנה לא תחסוך בזיכרון, לכן מתקינים 64bit רק על 4 ג'יגה ומעלה.בכ"מ נראה לי המוכר סתם חירטט לך, בטח קיווה שתקנה עוד זיכרון, אבל בעיקרון אתה יכול לשים את הזיכרון של הג'יגה, אבל קח בחשבון שהוא עובד על 667MHZ, מה שאומר שהוא יגביל את שאר הזיכרונות. כלומר גם הם יעבדו על 667MHZ.
פורסם 2009 במאי 2416 שנים מחבר כן יש לי 64bit.. זה לא אומר להיות קשור למעבד שלי?! יש לי את ה6300 .. בכול אופן השאלה העיקרית היא האם כדי להוסיף או לא ? נגיד עכשיו אני רוצה להכביד מאוד על המחשב .. איך יהיה לו פחות קשה .. כך או כך?תודה רבה.
פורסם 2009 במאי 2416 שנים לגרסת 64bit כדאי שאפילו תחזור לחנות ותקנה עוד 2 ג'יגה זיכרון...המעבד אולי יכול להפעיל אבל זה גם ממש תלוי בזיכרון, כי בגרסה הזאת התוכנות צורכות יותר זיכרון (וגם הווינדוס עצמו צורך יותר זיכרון מגרסת 32bit).
פורסם 2009 במאי 2416 שנים זה תלוי בצרכים שלך.אם השימושים שלך דורשים יותר זיכרון אז תוסיף זיכרון. אם לא, אז לא. פשוט מאוד.
פורסם 2009 במאי 2516 שנים לא נראה לי שהבנתם אותואל תדאג שום דבר לא יקרה אם תשים זכרונות של 800MHZ ביחד עם זכרונות של 667MHZהדבר היחיד שיקרה זה שהזכרונות של ה800 יעבדו על תדר של 667 זה הכל
פורסם 2009 במאי 2516 שנים מחבר חבר'ה תקשיבו הוספתי את ה1GB זיכרון וכן באמת זה עושה לי בעיות לא יודע למה זה התחיל לעשות לי בעיות בתצוגה ואין ניסיתי את כל הדרייברים וזה גם עשה לי פעמיים מסך כחול.. WIN XP תומך ב3GB זיכרון?? חברה מה אתם ממליצים ועדיין לא עניתם לי על השאלה במדוייק! מה עדיף תאכלסס 3GB667 או 2GB800???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.