פורסם 2009 במאי 2516 שנים מחבר אוקי אבל זה קצת בעיתי להתחיל לעות FSB שכול המתחים על אוטומטי זה מעלה לי את המתח אוטומטי לא עדיף לשים קודם כול את כול המתחים על ההגדרות של הלוח אבל במצב ידני ואז להתחיל לעלות FSB ולראות מתי אני נתקע ? אז ברגע שאני יתקע להתחיל לעלות מתח למעבד ?[br]פורסם בתאריך: 26.05.2009 בשעה 01:16:161.45V+-..כמו כן תתמקד במתחים הבאים בOC..CPU VcoreCPU Termination8CPU PLICH I/OMCH CoreMCH Coreאת התדר של הזיכרון תגדיר כמו במצויין לפי המפרט שלהם..ומה זאת אומרת להגדיר מתח של הזכרון כמו שמצוין במפרט שלהם ? לשים את המתח על מצב אוטומטי ?
פורסם 2009 במאי 2616 שנים זה מעלה לך את המתח עד רמה מסוית שנקבע לפי המעבד..ולא סתם ככה..ולא עדיף להגידר הכל על ידני..שכן המערכת מעלה מתחים מסוימים בשעת מאמץ..מה שלא יקרה במצב ידני..ויכול לפגוע בOC בשלב מוקדם..לגבי הזיכרון תגדיר מתח של 2.1V..
פורסם 2009 במאי 2616 שנים מחבר אוקי נתקעתי ב OC ב 360 FSB זה לא עובר את הבדיקה ב ACCT מה לעשות עכשיו לעלות מתח רק ב VCORE או בעוד משהו ?
פורסם 2009 במאי 2616 שנים מחבר מה הנתונים של הOC ?כול המתחים על אוטומטי חוץ מה VCORE שמתי אותו על התח הרגיל ולא העלתי אותו אז ממה להתחיל להעלות עכשיו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.