פורסם 2009 במאי 2416 שנים אני קצת יחפור פה אז אני מקווה שתהיה לכם סבלנות לקרוא ולעזור לי תודה מראש אוקי אז המטרה שלי היא להביא את המעבד (Q9550) למקסימום שהלוח (EP45-DS3L) יכולל לסחוב (עם זה משנה יש לי זכרונות OCZ REAPER 1066HZ וקירור למעבד AC EXTREM)אז ככה אני צריך קצת הסבר והדרכה בשלב הראשון אני צריך לכבות בלוח את כול הפיצ'רים של החסכון בחשמל זאת אומרת לחכות את C1E ו EIST (כבר עשיתי את זה) בשלב השני להכין את המעבד ל OCלשים את ה CPU CLOCK RATIO על הכי גבוה (במקרה שלי זה X8.5)לשנות את ה PCI EXPRES FRECAUANCY ל 100MHZ בשלב השלישי אני צריך להכין את הזכרונות ל OC עכשיו פה תתקנו אותי עם אני טועה קראתי שצריך לשים את ה SPD ל 2.00D שהיחס של הזכרונות היה 1:1 ביחס ל FSB זה נכון ? לשנות את התזמונים של הזכרונות במקום מצב אוטומטי למצב ידני ולשים את התזמונים של הזכרון על מצב קבוע ולא אוטומטי ולשנות את המתח של הזכרונות ל 2.1V ? עד לפה הכול נכון ? עכשיו אני צריך להתחיל להאיץ את המעבד זאת אומרת לעלות את ה FSB כול פעם מעלה קצת ובודק יציבות עם IntelBurnTest OCCT עכשיו עד לפה אני מבין מה אני עושה והכול מסתדר לי בראש כול הקטע שאני באמת לא מבין לפי מה אני מעלה את המתח של המעבד וכול שאר ההגדרות של המתח ? איך אני יודע כמה לעלות ?לפי מה אני יודע כמה לעלות ?תודה לעונים !!!
פורסם 2009 במאי 2416 שנים מה שאני עשיתי זה להריץ חיפוש בגוגל על over clocking שאנשים אחרים עשו על המעבד + לוח האם שלי והתחלתי משם.אם תסתכל במאגר הזה:http://hwbot.org/quickSearch.do?hardwareId=CPU_1508תראה ש- בערך 1.5 וולט ייקחו אותך לבערך- 500MHz FSBאבל תחפור עוד ותראה מה אתה מוצא, בהצלחה
פורסם 2009 במאי 2416 שנים מחבר מה שאני עשיתי זה להריץ חיפוש בגוגל על over clocking שאנשים אחרים עשו על המעבד + לוח האם שלי והתחלתי משם.אם תסתכל במאגר הזה:http://hwbot.org/quickSearch.do?hardwareId=CPU_1508תראה ש- בערך 1.5 וולט ייקחו אותך לבערך- 500MHz FSBאבל תחפור עוד ותראה מה אתה מוצא, בהצלחהאממ יש לי מעבד C2Q הוא לא יעמוד במתח הזה
פורסם 2009 במאי 2416 שנים האמת ש 500 זה קצת קיצוני... זה מביא אותך למהירות מעבד של 4.2GHz 1.3 וולט יקחו אותך לאיזור ה- 3.4GHz
פורסם 2009 במאי 2416 שנים הגדרות של אחרים לא יביאו אותו רחוק..כל מערכת וההגדרות שלה.. ;Dפותח התרד כמו שציינת כבר לפי השלבים..הכל בסדר..מתי אתה מעלה מתח ? מתי שאתה מגיע לחוסר יציבות..וידוע שזה לא הזיכרון כי הוא מתחת לתדר שלו..יודע שלוח האם מסוגל לעבוד בבאס שקבעת..ורואה שמלבד שינוי מתח ולא רק למעבד..אין לך ממש ברירות..
פורסם 2009 במאי 2416 שנים בכל מקרה, שווה לחפש לגבי המעבד הספציפי, מה הגבול שממנו לא מומלץ לחרוג במתח לעבודה לאורך זמן, אחרת יש פה הימור מסוים על אורך חיי המעבד, אני חושב ש1.5V זה יותר מדי בשביל Q9550 כדי שיעבוד כך לאורך זמן.
פורסם 2009 במאי 2416 שנים שאלה צדדית אם לא אכפת לכם ;D, האם חובה להעלות את מתח הזכרונות ל2.1V? ברשותי זכרונות במתח סטנדרטי (1.8V) ואני תוהה אם זה נכון להעלות את המתח שלהם מעבר לסטנדרט..
פורסם 2009 במאי 2516 שנים צדדית ? ואם הזיכרון שלך מוגדר לפי היצרן 1.8V אין סיבה להביא אותו אותו ל2.1V אלה אם עכן..אתה מבצע להם OC וחושב שזה יעזור להגיע לתדר חדש לזיכרון !
פורסם 2009 במאי 2516 שנים מחבר אוקי תודה לכולם עוד שאלה יש כמה סוגים של מתחים לקבוע אני צריך לעלות אותם ? CPU VcoreCPU Termination8CPU PLCPU ReferenMCH CoreMCH ReferenceICH I/ODRAM Voltage איזה מתחים לקבוע להם ? לעלות אותם ? להשאיר אותם על אוטומטי ?
פורסם 2009 במאי 2516 שנים תתחיל בOC במקרה של אי יציבות תעלה את הVCORE לפי הצורך.שאר המתחים לפי צורך בשלב יותר מאוחר והאחרון של הזיכרון
פורסם 2009 במאי 2516 שנים 1.45V+-..כמו כן תתמקד במתחים הבאים בOC..CPU VcoreCPU Termination8CPU PLICH I/OMCH CoreMCH Coreאת התדר של הזיכרון תגדיר כמו במצויין לפי המפרט שלהם..
פורסם 2009 במאי 2516 שנים מחבר 1.45V+-..כמו כן תתמקד במתחים הבאים בOC.. CPU Vcore CPU Termination8 CPU PL ICH I/O MCH Core MCH Core את התדר של הזיכרון תגדיר כמו במצויין לפי המפרט שלהם.. אמממ ניסיתי להתמקד בהם והעלתי ממש קצת זה איפס לי את הביוס לגמרי הוא לא עלה בכלל היתי צריך להוציא את הסוסלה ולעדכן את הביוס מחדש יש מצב אתה אומר לי מה צריך לעלות ועד כמה אפשר לעלות שם ? תודה ! [br]פורסם בתאריך: 25.05.2009 בשעה 20:39:41 ועוד שאלה קנה זה בריא להשאיר את המתחים על מצב אוטומטי עם 400 FSB ? (במקום זה 333) זה שם מתח אוטומטי אבל הוא כול הזמן קופץ לא קפיצות דרסטיות אבל עדין קופץ
פורסם 2009 במאי 2516 שנים אני לא יכול להגיד לך ..כי אני פשוט לא יודע..כל מערכת וההגדרות שלה..קח בחשבון שהאופציה האחרונה היא העלאת המתחים..זאת אומרת אחרי שאתה בטוח שזה לא הזיכרון/לוח אם..אז אתה מעלה את המתח למעבד..לאחר מכן לNB/PLL..ואם אתה נמצא בOC..אז מלבד המתח של המעבד את השאר אתה יכול להשאיר עם AUTO..למרות שגם שם לא צריכה להיות בעיה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.