עבור לתוכן

Battlefield: Bad Company2 -טריילר -E3 09: Multiplayer

Featured Replies

• תגובות 40
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה מעולה.

פורסם

סימון, העלת לי חיוך. :D

אחרי יותר משנה שלא נגעתי בבאטלפילד 2 הסירטון הזה פשוט העלה לי דה ז'ה וו, במיוחד הרכב של הערבים (הטרנזיט הזה).

פורסם

נראה יפה אהבתי את המדים הלבנים .

פורסם

המשחק הראשון הוא אחד ממשחקי המולטיפלייר הכי טובים ל Xbox live קניתי live במיוחד בשבילו , ובמיוחד כשיצאה ההרחבה וחבילת המפות. השני בטח יהיה להיט גם ב pc

פורסם

אני הייתי רוצה דווקא את באטלפילד הבא במלחמת העולם השנייה (חבל שזה לא כך), עם גרפיקה מפתיעה כמו באטלפילד 2 דאז שממש הפתיע בגרפיקה המהממת שלו. עם כל מיני קיטים מגניבים.

משהו בסגנון BF1942 אבל רק יותר מעודכן מבחינה גרפית ומולטי.

פורסם

FullGaz באמא שלך תגיד שזה בצחוק.

להרוס משחק כ"כ טוב על WW2? די נמאס! מליון ואחד משחקים יצאו על WW2 זה כבר יצא לי מהתחת!

המשחק הזה נראה חזק! ומי שהביא את הטרילר- מלך!

אני מת על המשחק הזה ל-PS3 הוא משחק אחד הטובים אני כ"כ אוהב אותו, וכשראיתי בתחילת השנה שיצא 2 כ"כ שמחתי ועכשיו טרילר כזה אדיר!

מוסיף לוויש ליסט :P

פורסם
  • מחבר

1+

הוא היה כל כך טוב ברשת(גם הסינגל היה מעולה ומשעשע) ב PS3

עכשיו עם מקלדת ועכבר הוא הולך להיות חזק!

פורסם

FullGaz באמא שלך תגיד שזה בצחוק.

להרוס משחק כ"כ טוב על WW2? די נמאס! מליון ואחד משחקים יצאו על WW2 זה כבר יצא לי מהתחת!

המשחק הזה נראה חזק! ומי שהביא את הטרילר- מלך!

אני מת על המשחק הזה ל-PS3 הוא משחק אחד הטובים אני כ"כ אוהב אותו, וכשראיתי בתחילת השנה שיצא 2 כ"כ שמחתי ועכשיו טרילר כזה אדיר!

מוסיף לוויש ליסט :P

נכון שייצאו מיליון ואחת משחקים ל-WW2 אבל לא משהו דומה לבאטלפילד, להזכירך הבאטלפילד האחרון ששילב תקופה של WW2 היה ב-2002, תתאר לך איזה גראפיקה ועידכון מולטי יכולים לעשות כיום.

בכל מקרה, אם באטלפילד החדש יהיו יפה כמו קודמו (כמובן ייחסית לתקופה הזאת) זה יכול לפצות על כל הציפיות שלי. :D

פורסם

הסירטון אצלי בחתימה כבר מאתמול -פשוט מחכה לזה בקוצר רוח.

SimonSix הולך להיות חזק -נעשה פה משחק רב משתתפים ;D

[זאת הולכת להיות היחידה הטובה ביותר חח]

התקופה בדיוק לטעמי....

Battlefield Bad Company 2 Gameplay

http://www.youtube.com/watch?v=ICX75ofRHNU

נראה יפה אהבתי את המדים הלבנים .

בהרחבה של Battlefield 2142 גם יש בגדים לבנים [די יפה] אבל יתרון בשלג.

פורסם

אין לי את ה Battlefield 2142 יש לי רק את 2 .

למרות שיש לי חבר שיש לו את המשחק כבר שנתיים ומשהו בארון אז אני יכול לקחת ממנו .

מעניין איך יראה הצלף בשלג כי בבטלפילד 2 לפעמים אני נמצא עם הצלף מתחת לאף של הקבוצה היריבה והם לא מבחינים בי .

כשהמשחק יצא יהיה נחמד עם נשחק ב MP ביחד .

פורסם

פשש אני רואה שכשאמרו להם שBC היה תקוע באזור אחד אז הם לקחו והעבירו אותו לאזור אחר אבל כניראה גם תקעו אותו באלסקה....

מה שמשמח זה מערכת הרס וחיים כמו בCOD... אבל מה שמעציב זה שכל הסרטון PRE RENDER, הבה נקווה שלא יהיה כבד.

פורסם

מה הכוונה חיים?

פורסם

ירו בך, נחתה טיפה והמשכתה לשחק

אבל תמות מ3-4 כדורים

פורסם

זה משחק רשת, בקודמים אתה מת לא מכמה כדורים [תאמת תלוי לאן זה מכוון-אם זה לראש כמה כדורים ואתה על הריצפה] וזה יהיה אותו דבר פה -פחות או יותר.

ומערכת הרס כאן- הרבה יותר מרשימה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים