עבור לתוכן

קונה נייד חדש בתקציב של 6000 שקלים לשימוש גלישה שוטפת, משחקים וכתיבת מסמכים.

Featured Replies

פורסם

אהלן :hi:

הגיע הזמן שאקנה לעצמי מחשב נייד חדש היות והנייד הישן (מאוד ישן יש לציין) אינו מספק אפילו את המינימום של גלישה באינטרנט.

אז כמה דברים שחשובים לי

1 - 4GB של זכרון לעבודה שוטפת ואפליקציות כבדות

2 - מעבד ברמה של T6600 ומעלה יהיה מעולה

3 - כרטיס גרפי שהוא חלק מאוד חשוב אצלי, 9600M יהיה טוב, אבל אם אפשר להשיג מחשב עם כרטיס גרפי פשוט ואז לשדרג במסגרת התקציב גם יהיה טוב

4 - כונן קשיח עם דגש על מהירות, נפח מינימאלי מבחינתי 160GB (אבל באמת שהדגש שלי יהיה על מהירות)

המשחקים שאשחק הם משחקים חדשים מכל בחינה וכן, אני מודע לעובדה של התפשרות בהגדות ואין לי שום בעיה עם זה

כמו כן אכתוב הרבה באופיס תוך כדיי גלישה מרובה באינטרנט (מה שמצריך זכרון רב)

המסך שאני רוצה למחשב הוא מסך 15.4'' (גם גודל באיזור זה יהיה בסדר גמור אך לא פחות) ומשקלו באמת לא משנה לי מכיוון שלא אסע איתו הרבה (מבחינתי אפילו 3.5 קילוגרם יהיה בסדר).

התקציב שלי עומד על 6000 שקלים, כמובן שאין צורך להתפרע אבל התקציב נראה לי דיי הגון וגם במחירים פחות גבוהים הצלחתי למצוא ניידים חמודים למשל:

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1406

אני דיי בטוח שישנן הצעות טובות יותר בטווח המחיר ואשמח לשמוע אותן, כמו כן קומבינציות של מחשב עם כרטיס גרפי חלש+קנייה לכוד של כרטיס גרפי חזק יתקבלו בברכה.

את המחשב אני קונה רק בארץ, תודה.

;)

פורסם

אין לי הצעות קונקרטיות כרגע, רק כמה דברים למחשבה:

1 - 4GB של זכרון לעבודה שוטפת ואפליקציות כבדות

תצטרך להתקין XP/Vista64 בשביל לנצל כמות כזו. סביר להניח שלא יציעו לך מערכת כזו עם המחשב.

3 - כרטיס גרפי שהוא חלק מאוד חשוב אצלי, 9600M יהיה טוב, אבל אם אפשר להשיג מחשב עם כרטיס גרפי פשוט ואז לשדרג במסגרת התקציב גם יהיה טוב

אי-אפשר לשדרג כרטיסי מסך, אז הייתי מציע לא להתפשר על שום דבר מתחת ל-9600M GT (לא GS).

4 - כונן קשיח עם דגש על מהירות, נפח מינימאלי מבחינתי 160GB (אבל באמת שהדגש שלי יהיה על מהירות)

כונני 7200RPM גם לא נפוצים במיוחד בניידים בקטגוריה שאתה מחפש, אבל פה כן אפשר לשדרג בקלות, אז הייתי מתעלם מזה בקנייה, ופשוט קונה דיסק 7200RPM הכי גדול שנכנס בתקציב (עולה סה"כ מאות שקלים בודדות).
פורסם
  • מחבר

אוקיי אם כך אשמח להצעות ולינקים כי הידע שלי בנושא הזה הוא לא גדול.

Vista Home Premium זאת המערכת שאני מקבל עם המחשב שנתתי בלינק (לא רשום אבל אני דיי בטוח שהיא 64BIT)

אם יש הצעות לניידים קומפלט שיתאימו עד 6000 שקלים אשמח להצעות

פורסם
  • מחבר

אז בכל אופן, איזה מחשב אתה מציע לי בהתחשב בבקשות שלי, או יותר נכון איזה נייד אתה היית מוצא לנכון לקנות?

פורסם
  • מחבר

אממ, אבל מדובר במחשב עם פחות 1024MB זכרון ומעבד טיפטיפה חלש יותר :-\

פורסם

אבל מי כמוך יודע שכרטיס מסך משפיע הרבה יותר ממעבד במשחקים (אלא אם כן מדובר במעבד זבלה לגמרי, ופה זה רק הבדל של כמה MHZ. לעומת זאת, ה-9700M GTS חזק הרבה יותר מה-9600M GT.

זיכרון DDR2 בכלל עולה גרושים.

עם זאת, המחשב גם יקר משמעותית, אז שדרוג לקשיח 7200RPM וזיכרון ל-4GB ומערכת הפעלה לא ייכנס לך בתקציב...

כמו כן, הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1440X900. בשבילי זה יתרון, אבל אם אתה אוהב לשחק משחקים ברזולוציה הטבעית, זה כמובן יהיה יותר כבד.

פורסם
  • מחבר

הגעתי להחלטה שאקנה אה HP DV5-1250EJ

ביחס לרזולוציה של 1280X800 ה9600M GT צריך לספק את הסחורה מה גם ברזולוציה כזאת המעבד הוא פאקטור חשוב.

בקשר למחיר אז כן, יש לי פה חסכון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים