עבור לתוכן

הדמן של inFAMOUS שוחרר ל PSN

Featured Replies

פורסם

שיחקתי בדמו ואני חייב לציין שלשם שינוי לא התאכזבתי בכלל (מה שקורה יותר מידיי פעמים במשחקי HYPE ששוחררו לאחרונה). המישחקיות די כיפית והם לא נקלעו לבעייה המרכזית שקורית ב STAR WARS THE FORCE (מצלמה לא נוחה, קושי בריכוז הכוחות על האובייקט הרצוי). המשחק בהחלט נכנס לרשימת הקניות שלי אבל בהחלט לא ב PREORDER. מה שכן, ואני מקווה שאני טועה, הדמו הרגיש לי קצת רפטטיבי, נקווה שבמשחק המלא אין את הבעייה הזו.

הגרפיקה במחשק בהחלט לא מהטובות שראיתי אבל במקביל לא כזו גרועה כמו שתואר פה, למשחק עולם פתוח היא סבירה בהחלט.

הביקורות מתחילות לצוץ:

http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/infamous

מדהים איך אתר אחד יכול לתת 100 למשחק והשני נותן 70.

פורסם

אני מסכים איתך ואני רוצה לציין שחוץ מסיפור עלילה מצויין שווה לזרוק כמה מילים על השליטה המעולה! שהם עשו.

פשוט אפשר לגרום לדמות בקלות לעשות בידיוק מה בראש שלך ולעמוד ולהגיע בידיוק לאן שאתה רוצה שזה מדהים.

ליביו

פורסם

דווקא ממש לא אהבתי את הדמו. אני דיי בטוח שהמשחק הזה לא יעבור אצלי בכלל. אהבתי את ה"הידבקות" של Cole לכל דבר שאני מקפיץ אותו אליו (משהו שגם אהבתי ב AC) אבל דיי זהו... לא אהבתי את הגראפיקה, לא אהבתי את הסיפור ולא את המשחקיות.

עזבו את כל הבולשיט, פשוט לא נהנתי

פורסם

כבר הספקתי לעשות לו Pre-order שאיתו אני אקבל את הקוד למולטיפלייר - בטא של Uncharted 2.

אני מניח שהבנתם את הדעה שלי על המשחק וכמו שאמרתי ליוגב, מתי היתה הפעם האחרונה שחשמלתם ריפרים ושניה אחרי זה עשיתם פארקור?

פורסם

הדמו נראה נחמד...

אבל הייתי מעדיף ש- sucker punch היו מוציאים כבר את sly 4!

כל שלושת המשחקים בסדרה ממש מצויינים!

אני מת כבר שייצא המשחק הרביעי!

פורסם

תהיה בטוח ש Sly 4 הוא המשחק הבא שלהם

פורסם

מה המצב HUBER ?

פורסם

הם פשוט גאונים :)

האתר השני הכי טוב לשטויות - אחרי FAILBLOG

פורסם

שיחקתי בדמו,

אז דבר ראשון ממבט ראשון המשחק נחמד, אבל אני חייב לציין שהגרפיקה על הפנים ביחס להיום וגם שיש FPS נמוך שהגיעו משאיות והאויבים נראים כאילו יצאו ממש חק משנות ה - 90.

חוץ מזה זה נחמד, אבל בשבילי רק בתור דמו שאני אמחק בקרוב, את המשחק אני לא אקנה למרות שדי ציפיתי שהוא יהיה שווה משהו.

נקווה ש Prototype יהיה טוב.

פורסם

אכן גם אני מחכה לפרוטוטייפ כדי להחליט מי מהם אני הולך לקנות עכשיו ומי כשהוא יוזל.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים