עבור לתוכן

eVGA x58 SLI Classified

Featured Replies

פורסם

imageview.php?image=17301

הלוח אם האולטמטיבי לCore i7? בכתבה הבאה תגלו הכל

רוצים להריץ קרייסיס ב60FPS? כדאי שתבדקו את EVGA X58 SLI CLASSIFIED

אשר מציע אוברקלוק ל4.2GHZ ב90 שניות ומבטיח חד משמעית - "שום פנטום 2 מצד AMD לא יתקרב לביצועים שלי"

לכתבה:

http://www.guru3d.com/article/evga-x58-sli-classified-review/1

imageview.php?image=17327

פורסם

ב2350 ש"ח או לחילופין 449$ , זה די מטורף לקנות לוח כזה...

פורסם

הסיבה שבגללה ה-Classified מוערך כיום היא בהחלט לא האוברקלוק הנמוך יחסית שגורו ביצעו איתו...

Anandtech לקחו את הלוח לסבב הרבה יותר רציני:

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3561&p=1

פורסם

הלוח הזה הוא אחד הטריקים השיווקיים הכי מטופשים שראיתי אני חייב לציין, במחירים זולים ממנו יש למשל את הX58 של DFI ותאמין לי שהם אוברקלוקרים מלידה

פורסם

הלוח הזה הוא אחד הטריקים השיווקיים הכי מטופשים שראיתי אני חייב לציין, במחירים זולים ממנו יש למשל את הX58 של DFI ותאמין לי שהם אוברקלוקרים מלידה

מחזק

ה-UT X58-T3eH8 הוא אחד הלוחוות הטובים לOC :)

פורסם

יש כבר את ה Rampage 2 Extreme שלא נופל ממנו

פורסם

הוא רק עולה 700 ש"ח יותר ממנו....

פורסם

ומי שלא אוברקלוקר מקצועי (ולא פחות) אין שום טעם בעולם שיילך על לוח כמו הRAMPGE EXTREME II כי הוא פשוט לא יידע איך לנצל את כל הפונקציות המיוחדות, ואני מכיר הרבה כאלה

פורסם

משום מה הרבה מהאנשים פה מפספסים את הנקודה של הכרטיס הזה, שכמו ה Asus P6T6/T7, הוא לא מיועד רק ל OC של המעבד.

הכרטיסים האלו מכילים את שבב ה NF200, מה שמאפשר true-3 way sli, שכל הלוחות האחרים לא מאפשרים, יותר חשמל ללוח אם לשירות כל הרכיבים.

היתרון הזה הוא עצום למי שמשתמש בגרפיקה בצורה קיצונית, וצריך OC קיצוני במקביל.

למשתמש הביתי כן, זה ממש over-kill עצום, ולוחות אם אחרים יתנו די והותר במשמעותית הרבה פחות כסף.

אבל למי שמקים מערכות רציניות יותר, הלוח אם הזה הוא אחד הדברים הטובים ביותר שאפשר לקנות.

פורסם

משום מה הרבה מהאנשים פה מפספסים את הנקודה של הכרטיס הזה, שכמו ה Asus P6T6/T7, הוא לא מיועד רק ל OC של המעבד.

הכרטיסים האלו מכילים את שבב ה NF200, מה שמאפשר true-3 way sli, שכל הלוחות האחרים לא מאפשרים, יותר חשמל ללוח אם לשירות כל הרכיבים.

היתרון הזה הוא עצום למי שמשתמש בגרפיקה בצורה קיצונית, וצריך OC קיצוני במקביל.

למשתמש הביתי כן, זה ממש over-kill עצום, ולוחות אם אחרים יתנו די והותר במשמעותית הרבה פחות כסף.

אבל למי שמקים מערכות רציניות יותר, הלוח אם הזה הוא אחד הדברים הטובים ביותר שאפשר לקנות.

נו ו??

כמה אתה מכיר שעושים פה בארץ 3WAY SLI מלא?

במקסימום 2WAY SLI ואולי עוד כרטיס עצמאי לחישובים פיזקליים וגם זה בהגזמה...

עריכה:

תראה, אני מסכים לחלוטין שהלוח הזה גם נראה מדהים וגם עמוס פיצ'רים אבל אם אתה גם ככה לא מתכוון להשקיע במערכת של +20K מה הטעם לקנות אותו? רק כדי להגיד שיש לך אותו? אם הייתי שם שני 295 ועוד 275 בשביל חישובים פיזקליים הייתי לוקח אותו אבל לא יקרה כי זה פשוט מטורף...

תשים לב דרך אגב שהOC ב90 שניות נעשה עם ה965EE שהרבה יותר קל לעשות לו OC מאחר ל920 מאחר והוא לא נעול.

וגם בגורו הם הגיעו איתו ל4.2 בערך (אם קראתי נכון)

פורסם

נו ו??

כמה אתה מכיר שעושים פה בארץ 3WAY SLI מלא?

במקסימום 2WAY SLI ואולי עוד כרטיס עצמאי לחישובים פיזקליים וגם זה בהגזמה...

עריכה:

תראה, אני מסכים לחלוטין שהלוח הזה גם נראה מדהים וגם עמוס פיצ'רים אבל אם אתה גם ככה לא מתכוון להשקיע במערכת של +20K מה הטעם לקנות אותו? רק כדי להגיד שיש לך אותו? אם הייתי שם שני 295 ועוד 275 בשביל חישובים פיזקליים הייתי לוקח אותו אבל לא יקרה כי זה פשוט מטורף...

תשים לב דרך אגב שהOC ב90 שניות נעשה עם ה965EE שהרבה יותר קל לעשות לו OC מאחר ל920 מאחר והוא לא נעול.

וגם בגורו הם הגיעו איתו ל4.2 בערך (אם קראתי נכון)

אבל זה מה שאמרתי ::)

מי שצריך לוח אם שתומך בכלכך הרבה דברים, אז הוא צריך לוח אם כזה.

ואל תשכח שזה לא רק בשביל כרטיסי מסך. אם תוסיף raid-controler חזק, או io-fusion לדוגמא, אז אתה תרצה חיבור PCI-E מהיר ולא מוגבל ע"י ריצה באותו bus עם כרטיס מסך.

ומי שלא, מוזמן לקנות לוח אם בחצי או שליש מחיר, או פחות, והוא יהנה לא פחות.

זה הכל עניין של צורך וכמה אתה מוכן לשלם.

ונכון, אפשר לעשות OC ל 965 ביתר קלות. אבל המחיר בהתאם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים