עבור לתוכן

המחשב בזמן האחרון פועל בצורה מזעזעת

Featured Replies

פורסם

הכל התחיל לפני פחות או יותר שבוע, לאחר ריסט תמים, המחשב נכנס לווינדוס ופשוט ז-ח-ל. פתיחת תיקייה לקחה קרוב לדקה, סמן העכבר זז בערך בפריים לכמה שניות וכולי. מבט מהיר ב Task Manager הראה שה CPU Usage הוא על 100%, למרות שהכל סגור.

מסיבה שלא ממש מובנת לי, התחברות לאינטרנט די פתרה את העניין, ה CPU Usage ירד לרמות נורמאליות ואני המשכתי בשיגרת חיי. מידי פעם שוב הייתי צריך לרסט, ואז הייתי מפנה לי 5 דקות איטיות לחלוטין שבהן לוקח למחשב להתחבר ואז הוא מסדר.

לאחר כמה ימים המצב הורע בצורה משמעותית. אני אנסה למנות מספר בעיות בולטות שכרגע קיימות - ctrl-v / ctrl-c לא עובד. כניסה ללינק שמובא צורת כתובת לא עובדת. כפתור ימני על לינק ובחירה באפשרות open a new window לא עובדת. בדיקת אי-מיילים לא מצליחה (the operation failed). כניסה למדייה פלייר ("אין אפשרות לבצע את הפעולה, אין די זיכרון").אי סי קיו (ICQ Lite failed to initliate) וכולי וכולי

מערכת ההפעלה היא windows 2000 professional

המחשב הוא P2 400, 128Mb RAM. כמובן שהוא ישן ומיושן, אבל כאלה בעיות לא צריכות להיות קיימות

פורסם

שתי הצעות:

1. בדוק וירוסים.

2. פורמט.

פורסם

פורמט מסוגל לעזור... את בעית האיטיות אין לך בררה אלא לפרמט בקשר לכל הבעיות האחרות זאת הייתה התולעת שעשתה את זה... לאחר התקנת PATCH ולא shutdown -a או משהו אחר הכל יסתדר לך... אבל בעית האיטיות תמשיך... היה לי את זה במחשב הישן שלי עם WINXPPRO

הוא כל הזמן היה על 100% CPU USEAGE והוא פתח PROCESSES שלא היו אמורים להיות שם כמו "system32" שהוא כותב שכאילו אני שמתי את זה בSTARTUP אבל אני לא לאחר סגירתו של ישום זה הCPU USEAGE ירד ב60% אבל זה לא הספיק המחשב עדיין עבד יחסית לאט אבל בשיפור משמעותי... הפתרון הטוב ביותר לבעיה זו הוא FORMAT :C

פורסם

אין מה לפרמט, זה בדיוק ה msblast הזה.

פורסם
  • מחבר

הממ את הפאטץ של מיקרופוסט יש לי בעיה להוריד (הוא כותב שאין לי סרוייס פאק, וכשאני מנסה להוריד הוא די נתקע)

וכשאני מריץ את הפטאץ מהאתר של סימנטק הוא כותב שהתולעת לא קיימת אצלי במחשב (מעבר לעובדה שאני לא חווה ריסטים, כיבויים וכולי)

פורסם

אמת....

ופה יש דיון איך לפתור את הבעיה...

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=44621;start=0

אוףף!!!

איפה הקובץ הזה?!?!? אני לא מוצא אותו ואני לא מצליח לעשות חיפוש (כמו שאני לא מצליח לפתוח את הלינק שהבאת.. או מפרטים של אנשים... והרבה תפריטים נעלמים בכל מיני אתרים.. ופי וורם לא עובד כמו שצריך!!)

פורסם

כבר יש SERVICE PACK 4 לW2K, וכמובן שמומלץ להתקין את כל העדכונים, בזמן האחרון זה יותר חשוב מלהתקין אנטיוירוס...

למרות שהבנתי שיש בעיות עם הSP4, אולי התקנת אותו בזמן האחרון וזה הגורם?

אני לא מוכן להתחייב על מה שאני אומר, אבל זה נראה כאילו באמת יושב לך איזה וירוס או משהו דומה על המחשב ומחפש חיבור לאינטרנט, בגלל זה הכל איטי כשאתה לא מחובר, כשאתה מחובר והוא מוצא כתובת IP, הוא מפסיק לחפש ולכן הCPU מתפנה.

לא יודע אם זה ככה, אבל ככה למשל עובד הmsblast, ועוד מאות (אם לא אלפי) תולעים וטרויאנים אחרים.

תריץ אנטיוירוס מעודכן בsafe mode כדי לבדוק שבאמת אין לך שום וירוס.

תריץ את adaware או spybot ואיזו תוכנה בסגנון של trojan remover רק כדי להיות בטוח שזו לא תוכנה זדונית/וירוס/תולעת/טרויאני/תוכנת ריגול או כל דבר בסגנון.

אם אתה לא מוצא כלום והמחשב עדיין עושה בעיות, עקוב אחרי התוכנות שעולות לך באתחול של המחשב, אפילו סתם דרייברים, נסה לראות מתי ובגלל איזו תוכנה הcpu קופץ ל100%, אולי יש לך דרייבר שנדפק או חומרה שעושה בעיות והדרייבר שלה משתגע.

פורסם

כל תוכנת פיירוול תעצור את התולעת הזו, אז תוכל לעדכן הכל ולהיות רגוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים