פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים קיבלתי מאוורר כנראה של פנטיום 3 ואני רוצה לחבר אותו לכרטיס המסך שלי(geforcefx5200 albatron).אני רוצה לעשות זאת בגלל שהכרטיס מקורר פסיבית וההיסטינג שלו פשוט לוהט!!!!וגם כדי שתיהיה לי אופציה לOC עתידי (כרגע אני לא צריך).אבל יש לי כמה שאלות ובעיות.1. האם מאוורר של פנטיום 3 עדיף על הקירור הפסיבי2.איך אני יכול לחבר את המאוורר אל כרטיס המסך?3.האם כדאי לי להלביש את המאוורר על ההיסטינג המקורי שבה עם הכרטיס כרטיס המסך
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים קודם תגיד איך מחובר ההיטסינק שלך על הכרטיס, יש שני אפשרויות : 1. עם ברגים כאלה מפלסטיק. 2. עם דבק מיוחד. אם הכרטיס שלך מחובר עם ברגים אז אין ממש בעיה להחליף את ההיטסינק אתה מוציא את הברגים קודח חורים בתוך ההיטסינק של ה P3 שם משחה טרמית וגמרנו . אבל אם ההיטסינק שלך מחובר עם דבק אז זה כבר סיפור דיי מסוכן (מנסיון מר וכואב ) אגב אני אומר לך את זה כמישהו שעשה בדיוק את מה שאתה רוצה לעשות החלפתי את הקירור של הכרטיס שלי (רדאון 8500 ) בקירור של פנטיום 3 800 זה נותן שיפור גדול !.
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים איין דבר כזה מאוור עדיף על קירור פאסיבי בשביל לשים תמאוור צריך קירור פאסיבי כלשהו ככה ששניהם ביחד זה הכי טוב .אתה יכול בעזרת ברגים קטנים שתופסים את ההיטסינק אני חושב שאם אתה מעקם תהיטסינק זה מבטל אחראיות.כן כדאי לך מאד.
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים 1. כן.2. דבק טרמי/אזיקונים.3. אני חושב שההיטסינק של אינטל יהיה אפקטיבי יותר מאשר הסינק האורגינלי של הכרטיס.
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים מחבר ההיסטינג של הכרטיס מסך מחובר עם מן אזיקוני פלסטיק (אלו לא אזיקונים אבל אם אני ילחץ עליהם הם ישתחררו) אבל החורים האלה ממוקימים די רחוק מהליבה.אני לא בטוח במאה אחוזים שזה מאוורר של פנטיום שלוש חבר שלי שנתן לי אותו אמר לי שהוא כנראה של פנטיום שלוש מישהו יכול לתת לי תמונה של מאוורר של פנטיום שלוש כדי שאני יבדוק?ועוד שאלה כמה עולה משחה אני לא רוצה משחה יקרה כמה שיותר זולה כי עם אני יקנה ב30 שקל משחה כול המוד הזה לא יהיה שווה כי אאני יכול כבר לקנות מאוורר לכרטיס מסך של וונטק עם מישכה ב60 בערך.
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים מחבר וואי זה הרבה יותר גדול ממה שיש לי נראה לי שאני יוותר על הרעיון עד שאני ישיג מאוורר כזה אולי אני ישים את מה שיש לי עכשיו על הצ'יפ שעל הלוח גם הוא מקורר פסיבית וגם הוא גרוע
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים יש כמה "גירסאות" של המאוררים לפנטיום 3 . פירסמתי פעם את התמונות של הכרטיס שלי פה באתר אני אמצא אותם ואפרסם פה אבל על הכרטיס שלי רק ההיטסינק הוא של הפנטיום 3 המאורר שעל ההיטסינק הוא אחר לגמרי בגלל שמאורר המקורי של ההיטסינק התקלקל .עריכה : הנה :http://forums.ort.org.il/files/306/1808645/2097776.rarתוריד את הקובץ תפתח בעזרת RAR ותראה את התמונות.
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים מחבר לא רק המאוורר קטן גם ההיסטינג מאוד קטן מחר אני יביא תמונות של המאוורר הזה פשוט עכשיו אני לא מוצא את המצלמה
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים פשוט תוריד את המאוורר מהיטסינק ותחבר אותו להיטסינק שכבר יש על הכרטיס (עם ברגים או אזיקונים)
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים הכל יהיה פשוט במידה והמאורר מתאים בגדלים שלו להיטסינק הנוכחי שיש לו על הכרטיס .
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים מחבר המאוורר שיש לי עכשיו קטן מאוד הוגם ההיסטינג שלו המידות של ההיסטינג הם 5.5 על 5 ס"מ ומאוורר הוא מאוורר 50 מילימטר(אני כבר לא יודע של מה המאוורר הזה היה).וההיסטינג שעל כרטיס המסך הרבה יותר גדול מהם ככה שחיבור המאוורר להיסטינג לא נראה לי יהיה כול כך אפקטיבי
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים גם מאוורר של 5 סנטימטר יעזור מאוד בקירור הצלעות , תבדוק ותראה !אפשר לשמן אותו קצת כדי לקבל תוצאות יותר טובות , אבל בגדול , זה עדיף על צלעות לבד .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.