עבור לתוכן

שאלות בקשר לחיבור מאוורר של מעבד לכרטיס המסך

Featured Replies

פורסם

קיבלתי מאוורר כנראה של פנטיום 3 ואני רוצה לחבר אותו לכרטיס המסך שלי(geforcefx5200 albatron).

אני רוצה לעשות זאת בגלל שהכרטיס מקורר פסיבית וההיסטינג שלו פשוט לוהט!!!!

וגם כדי שתיהיה לי אופציה לOC עתידי (כרגע אני לא צריך).

אבל יש לי כמה שאלות ובעיות.

1. האם מאוורר של פנטיום 3 עדיף על הקירור הפסיבי

2.איך אני יכול לחבר את המאוורר אל כרטיס המסך?

3.האם כדאי לי להלביש את המאוורר על ההיסטינג המקורי שבה עם הכרטיס כרטיס המסך

פורסם

קודם תגיד איך מחובר ההיטסינק שלך על הכרטיס, יש שני אפשרויות :

1. עם ברגים כאלה מפלסטיק.

2. עם דבק מיוחד.

אם הכרטיס שלך מחובר עם ברגים אז אין ממש בעיה להחליף את ההיטסינק אתה מוציא את הברגים קודח חורים בתוך ההיטסינק של ה P3 שם משחה טרמית וגמרנו .

אבל אם ההיטסינק שלך מחובר עם דבק אז זה כבר סיפור דיי מסוכן (מנסיון מר וכואב :P)

אגב אני אומר לך את זה כמישהו שעשה בדיוק את מה שאתה רוצה לעשות החלפתי את הקירור של הכרטיס שלי (רדאון 8500 ) בקירור של פנטיום 3 800 זה נותן שיפור גדול !.

פורסם

איין דבר כזה מאוור עדיף על קירור פאסיבי בשביל לשים תמאוור צריך קירור פאסיבי כלשהו ככה ששניהם ביחד זה הכי טוב .

אתה יכול בעזרת ברגים קטנים שתופסים את ההיטסינק אני חושב שאם אתה מעקם תהיטסינק זה מבטל אחראיות.

כן כדאי לך מאד.

פורסם

1. כן.

2. דבק טרמי/אזיקונים.

3. אני חושב שההיטסינק של אינטל יהיה אפקטיבי יותר מאשר הסינק האורגינלי של הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

ההיסטינג של הכרטיס מסך מחובר עם מן אזיקוני פלסטיק (אלו לא אזיקונים אבל אם אני ילחץ עליהם הם ישתחררו) אבל החורים האלה ממוקימים די רחוק מהליבה.

אני לא בטוח במאה אחוזים שזה מאוורר של פנטיום שלוש חבר שלי שנתן לי אותו אמר לי שהוא כנראה של פנטיום שלוש מישהו יכול לתת לי תמונה של מאוורר של פנטיום שלוש כדי שאני יבדוק?

ועוד שאלה כמה עולה משחה אני לא רוצה משחה יקרה כמה שיותר זולה כי עם אני יקנה ב30 שקל משחה כול המוד הזה לא יהיה שווה כי אאני יכול כבר לקנות מאוורר לכרטיס מסך של וונטק עם מישכה ב60 בערך.

פורסם

שלי נראה כך 3982.jpg

פורסם
  • מחבר

וואי זה הרבה יותר גדול ממה שיש לי נראה לי שאני יוותר על הרעיון עד שאני ישיג מאוורר כזה אולי אני ישים את מה שיש לי עכשיו על הצ'יפ שעל הלוח גם הוא מקורר פסיבית וגם הוא גרוע

פורסם

יש כמה "גירסאות" של המאוררים לפנטיום 3 . פירסמתי פעם את התמונות של הכרטיס שלי פה באתר אני אמצא אותם ואפרסם פה אבל על הכרטיס שלי רק ההיטסינק הוא של הפנטיום 3 המאורר שעל ההיטסינק הוא אחר לגמרי בגלל שמאורר המקורי של ההיטסינק התקלקל .

עריכה : הנה :

http://forums.ort.org.il/files/306/1808645/2097776.rar

תוריד את הקובץ תפתח בעזרת RAR ותראה את התמונות.

פורסם
  • מחבר

לא רק המאוורר קטן גם ההיסטינג מאוד קטן מחר אני יביא תמונות של המאוורר הזה פשוט עכשיו אני לא מוצא את המצלמה

פורסם

פשוט תוריד את המאוורר מהיטסינק ותחבר אותו להיטסינק שכבר יש על הכרטיס (עם ברגים או אזיקונים)

פורסם

הכל יהיה פשוט במידה והמאורר מתאים בגדלים שלו להיטסינק הנוכחי שיש לו על הכרטיס .

פורסם
  • מחבר

המאוורר שיש לי עכשיו קטן מאוד הוגם ההיסטינג שלו המידות של ההיסטינג הם 5.5 על 5 ס"מ ומאוורר הוא מאוורר 50 מילימטר(אני כבר לא יודע של מה המאוורר הזה היה).

וההיסטינג שעל כרטיס המסך הרבה יותר גדול מהם ככה שחיבור המאוורר להיסטינג לא נראה לי יהיה כול כך אפקטיבי

פורסם

גם מאוורר של 5 סנטימטר יעזור מאוד בקירור הצלעות , תבדוק ותראה !

אפשר לשמן אותו קצת כדי לקבל תוצאות יותר טובות , אבל בגדול , זה עדיף על צלעות לבד .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים