עבור לתוכן

אחת ולתמיד, כרטיס מסך לעריכה - מה עדיף ?..

Featured Replies

פורסם

שלום, ערב טוב לכולם..

אני בונה עכשיו מחשב לעריכת ווידאו - ווידאו משמע אירועים.. חתונות וכ'ו.

התוכנה העקרית שאני הולך לעבוד איתה היא AVID - לא 3D, לא משחקים ולא פוטושופ.. רק ווידאו.

אני מבין שעדיף לעבוד עם כרטיס שהוא לא on board ואני גם מתכנן ריבוי מסכים אז על אחת כמה וכמה..

אני לא מתכוון לחסוך אגורה, אני עוסק בזה לפרנסתי ! אבל בכל זאת, לצרכים שלי.. quadro או איזה GTX כלשהו או אולי אפילו 9600GT\9800GT

ושוב אני מזכיר שאני לא מחפש לחסוך, אני רק רוצה לדעת מה יתן לי תוצאות אופטימליות..

מצאתי על זה כמה דיונים.. על כל נושא העריכה, AVID למיניהם - אבל לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית לשאלתי אז אני ממש אשמח לקבל את עזרתכם.

ועוד משהו קטן, סתם בשביל השקט הנפשי שלי למרות שכבר קראתי על זה תמיד טוב לשמוע עוד מהידע של אנשים אחרים.. הגרסאות האחרונות של AVID תומכות core i7 ?.

תודה רבה לכולם !!

שיהיה לכם ערב טוב ושבוע מצויין,

מתן.

פורסם

קודם כל נתחיל מזה-

אם אתה הולך לערוך חתונות- אוויד לא בשבילך !

רק פרמייר או אדיוס.

אם אתה רוצה חיים קלים טובים ונוחים - לך על כרטיס עריכה של קנופוס- EDIUX NX שמגיע עם תוכנת אדיוס. (מבלי לפרט יותר מידי- הכל שם בריל טיים, מתאים לאירועים).

לגבי כרטיס עריכה- עדיפות לכרטיסים של ATI - בגלל שהם יודעים לעבוד טוב עם כרטיסי קנופוס- כרטיס קנופוס יודע "לשאוב" כוח מהכרטיס מסך ובכך מתקבלת מערכת עריכה חזקה יותר לביצועי ריל טיים.

פורסם

הערה : אם אתה נעול על AVID אתה חייב כרטיס של nVidia ואסור כרטיס ATI.

פורסם
  • מחבר

תודה :)

לקחתי 275GTX - אני יודע שאני לא צריך אבל שיהיה..

(כן, נעול על AVID)

תודה לכולם..

ערב טוב,

מתן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים