פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים הrpg החדש שאמור להיות פשוט אדיר סוף סוף יצא... מקווה שיגיע לארץ בקרוב!המשחק בנוי על שיטת הspecial של fallout (רק מבחינת הcharacter ששם יש גם skill, perks and traits). הוא היה אמור להיקרא בכלל fallout fantasy, אבל שינו את השם.
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים אתה יכול לפרט על המשחק הוא איך הוא יהיה בנוי מה עשוים בו כי אנילא שמעתי עליו כלום.ואם שיחקתה בו אז תגיד האם שווה את הזמן או לא.תודה.
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים המשחק עצמו רק פותח תחת השם "Fallout Fantasy", הוא מעולם לא תוכנן להמשיך את המסורת של Fallout.למרות שאני מעריץ גדול של Fallout (במיוחד הבדיחות על מונטי פייטון, א-ד-י-ר!!!), אני חושש שלפי הביקורת בגיימר (שאני די מעריך) ולפי כמה מחברי, המשחק נופל מ-Fallout באיכותו, אבל, אפשר רק לשחק ולדעת ואם הוא חצי טוב מFallout, הוא שווה משחק!
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים מחבר אופס... מצטער, שכחתי להיכנס לפה.אני כבר משחק בו, והוא מצויין.זאת מין הכלאה בין באלדורס גייט לדיאבלו. הגרפיקה מצויינת, המשחקיות טובה מאד, והקרבות לא רעים בכלל. אני אוהב את השילוב המצויין בין הדיאלוגים לקרבות. בדיוק כמו שצריך...אז מי שאוהב rpgs, המשחק הזה בשבילו.ללוסיפר, המשחק בכלל לא דומה לפולאאוט בגלל שהעלילה שונה לחלוטין והקרבות שונים לחלוטין. אז אי אפשר להשוות בין המשחקים... למרות זאת אפשר להשוות בינו לבין בלדורס גייט, ואני מתלבט בין מי יותר ומי פחות טוב.
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים אם אהבתי את דיאבלו אבל לא סבלתי את ICEWINDALE האם אני אוהב את המשחק הזה?
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים מה הכוונה באמצע בינהם? אפשר להגיד שעצלן גמור שלא אוהב לקרוא על כל חפץ\עליית רמה 50 שורות יוכל להנות מהמשחק? יש Hack&Slash ?
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים מחבר כן. אם אהבת את דיאבלו אתה בטוח תאהב את המשחק הזה... ללא ספק. הוא ממש לא דומה לicewind dale בשום אופן.לdark mind, אי אפשר לקרוא שום דבר על שום חפץ כי לא כתוב עליו כלום. רק הנזק והיכולות הלא רגילות. בדיוק כמו בדיאבלו. גם הinventory כמו בדיאבלו... עלייה בשלבים וcharacter stats מאד דומה לfallout, אבל יש שינויים בגלל שהמשחק מערב קסמים.אם אתם רוצים לשחק בדמו, תורידו אותו מwww.interplay.com...מה זאת אומרת hack&slash? שאתה כל הזמן רק נלחם? לא. יש מקומות שאתה בכלל(כמעט) לא נלחם בהם, שהם כמו העיר ברצלונה, שבה זה מאד דומה לbaldur's gate, ויש מקומות שבהם אתה רק נלחם.
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים מחבר טוב, אינטרפליי תמיד משקיעים... אבל בדמו אין לך ממש דיאלוגים... כאילו הרוב מכות... אבל לאומת זאת במשחק המלא שלי...
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים אל תגזים הוא לא נורא אבל אכן אחרי יומיים של משחק הוא התחיל לשעמם בטירוף :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.