עבור לתוכן

Lionheart יצא!

Featured Replies

פורסם

הrpg החדש שאמור להיות פשוט אדיר סוף סוף יצא... מקווה שיגיע לארץ בקרוב!

המשחק בנוי על שיטת הspecial של fallout (רק מבחינת הcharacter ששם יש גם skill, perks and traits). הוא היה אמור להיקרא בכלל fallout fantasy, אבל שינו את השם.

פורסם

אתה יכול לפרט על המשחק הוא איך הוא יהיה בנוי מה עשוים בו כי אנילא שמעתי עליו כלום.

ואם שיחקתה בו אז תגיד האם שווה את הזמן או לא.

תודה.

פורסם

המשחק עצמו רק פותח תחת השם "Fallout Fantasy", הוא מעולם לא תוכנן להמשיך את המסורת של Fallout.

למרות שאני מעריץ גדול של Fallout (במיוחד הבדיחות על מונטי פייטון, א-ד-י-ר!!!), אני חושש שלפי הביקורת בגיימר (שאני די מעריך) ולפי כמה מחברי, המשחק נופל מ-Fallout באיכותו, אבל, אפשר רק לשחק ולדעת ואם הוא חצי טוב מFallout, הוא שווה משחק!

פורסם
  • מחבר

אופס... מצטער, שכחתי להיכנס לפה.

אני כבר משחק בו, והוא מצויין.

זאת מין הכלאה בין באלדורס גייט לדיאבלו. הגרפיקה מצויינת, המשחקיות טובה מאד, והקרבות לא רעים בכלל. אני אוהב את השילוב המצויין בין הדיאלוגים לקרבות. בדיוק כמו שצריך...

אז מי שאוהב rpgs, המשחק הזה בשבילו.

ללוסיפר, המשחק בכלל לא דומה לפולאאוט בגלל שהעלילה שונה לחלוטין והקרבות שונים לחלוטין. אז אי אפשר להשוות בין המשחקים... למרות זאת אפשר להשוות בינו לבין בלדורס גייט, ואני מתלבט בין מי יותר ומי פחות טוב.

פורסם

אם אהבתי את דיאבלו אבל לא סבלתי את ICEWINDALE האם אני אוהב את המשחק הזה?

פורסם

מה הכוונה באמצע בינהם? אפשר להגיד שעצלן גמור שלא אוהב לקרוא על כל חפץ\עליית רמה 50 שורות יוכל להנות מהמשחק? יש Hack&Slash ?

פורסם
  • מחבר

כן. אם אהבת את דיאבלו אתה בטוח תאהב את המשחק הזה... ללא ספק. הוא ממש לא דומה לicewind dale בשום אופן.

לdark mind, אי אפשר לקרוא שום דבר על שום חפץ כי לא כתוב עליו כלום. רק הנזק והיכולות הלא רגילות. בדיוק כמו בדיאבלו. גם הinventory כמו בדיאבלו...

עלייה בשלבים וcharacter stats מאד דומה לfallout, אבל יש שינויים בגלל שהמשחק מערב קסמים.

אם אתם רוצים לשחק בדמו, תורידו אותו מwww.interplay.com...

מה זאת אומרת hack&slash? שאתה כל הזמן רק נלחם? לא. יש מקומות שאתה בכלל(כמעט) לא נלחם בהם, שהם כמו העיר ברצלונה, שבה זה מאד דומה לbaldur's gate, ויש מקומות שבהם אתה רק נלחם.

פורסם

נשמע משחק ממש טוב !!!

אני יוריד את הדמו.

פורסם
  • מחבר

נו איך souless? הורדת אותו?

פורסם

משחק ממש ממש טוב מושקע מאוד ומה שממש אהבתי זה שהדיאלוגים לא משעממים.

פורסם
  • מחבר

טוב, אינטרפליי תמיד משקיעים...

אבל בדמו אין לך ממש דיאלוגים... כאילו הרוב מכות... אבל לאומת זאת במשחק המלא שלי... ;)

פורסם

זה בסדר יש לי את המלא עכשיו הוא פצצה.

פורסם

אנשים מה קןרה לכם זה אחד המשחקים היותר נרועים שיצא לי לשחק :(

פורסם

אל תגזים הוא לא נורא אבל אכן אחרי יומיים של משחק הוא התחיל לשעמם בטירוף :'(

פורסם

מה הקשר לטופיק???:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים