עבור לתוכן

חדש בפיירפוקס וצריך עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום לכם

אחרי שנמאס לי מהאיטיות של אינטרנט אקספלורר 8 שאליו עזבתי מאינטרנט אקספלורר 6 האהוב אחרי שאתרים הפסיקו לתמוך בו, עברתי לפיירפוקס

הצלחתי להתרגל אליו פחות או יותר ואני מרוצה מהביצועים שלו אבל יש בעיה אחת שמטריפה אותי ורק בגללה אני יכול לזרוק הכל לפח ולהמשיך לסבול בie8:

בפיירפוקס, כשמורידים משהו זה הולך ושומר את הקבצים בשולחן העבודה או איפה שאומרים לו, אין לו open

בגלל זה הלכתי והורדתי תוסף בשם opendownload שנותן לפתוח ישר את הקבצים, אבל זה בכלל לא פתר לי שני דברים:

1. תמיד זה פותח לי את חלון downloads ומציג לי מה הורדתי

2. הייתי רגיל תמיד שאני לוחץ על מדיה שעושה סטרימינג כמו wmv או mp3 זה ישר פותח לי את windows media player 10 ומוריד תוך כדי שעושה לי סטרימינג. עכשיו זה לא, הוא פשוט מוריד את הקובץ ורק אחרי זה פותח

עריכה: את בעיה מספר אחת פתרתי, הלכתי ל about:config ויש שם איזה הגדרה עם browser download close when finish משהו שיניתי לtrue

בעיה מספר 2 עדיין מציקה לי את מעוניין שקבצי מדיה יפתחו את וינדוס מדיה פלייר 10 כאשר נפתח קובץ שתומך סטרימינג

עריכה2: הורדתי תוסף ממדור התוספים של מוזילה בשם mozampeek streamer שאפילו יכול להחליף את opendownload

כי יש לו גם אפשרות פתיחה, אבל הוא גם יכול לתת לי להוסיף נגן וסיומות ואז לחיצה על לינק mp3 מביאה גם אפשרות stream this in (שם של נגן מדיה)

הבעיה פה זה שסימון תיבת ה do this every time או איך שלא קוראים לה, לא תהפוך את זה לאוטומטי כי באופציות של פיירפוקס באפליקיישנס אין אופציה של סטרים אז כל פעם אני צריך לבחור בstream ואז OK

אודה למי שיוכל למצוא דרך לסדר את זה דרך תוסף או לא יודע מה

אם אני אצליח לסדר את זה שיעבוד כמו בie זה יהיה פנטסטי

נ.ב. יש דרך שהוא פשוט ישמור אוטומטית סיסמאות ולא ישאל אותי אם כן או לא בשורה הצהובה?

ו אם יש סקין שעושה שהדפדפן יראה כמו ie6?

תודה לעוזרים

פורסם
  • מחבר

הפלאגאין לא עבד

פורסם

אולי בגלל התוספים האחרים שלך זה משגע אותו.

תנסה לבטל את שאר הדברים שקשורים לצפיה במדיה זורמת

פורסם

בפיירפוקס, כשמורידים משהו זה הולך ושומר את הקבצים בשולחן העבודה או איפה שאומרים לו, אין לו open

בגלל זה הלכתי והורדתי תוסף בשם opendownload שנותן לפתוח ישר את הקבצים, אבל זה בכלל לא פתר לי שני דברים:

אני לא בטוח שהבנתי. אבל אם כן, למה לעזאזל אתה לא משתמש במנהל הורדות?

1. תמיד זה פותח לי את חלון downloads ומציג לי מה הורדתי

אחת האופציות הכי בולטות בשטח, אפילו לא טרחת לבדוק את העמוד הראשון של הגדרות פיירפוקס, נכון? (כי האופציה להיטול נמצאת שם... כן, בעמוד הראשון ::))

מעוניין שקבצי מדיה יפתחו את וינדוס מדיה פלייר 10 כאשר נפתח קובץ שתומך סטרימינג

...לא חושב שיש פתרון מובנה. תבדוק תוספות...

נ.ב. יש דרך שהוא פשוט ישמור אוטומטית סיסמאות ולא ישאל אותי אם כן או לא בשורה הצהובה?

לא שידוע לי... זה צעד אבטחה די נחוץ אם תשאל אותי. חוץ מזה, כל כמה זמן אתה שומר סיסמה חדשה?...

ו אם יש סקין שעושה שהדפדפן יראה כמו ie6?

כן... באתר שלהם.

תודה לעוזרים

פורסם
  • מחבר

עוד לפני שהתחילו להגיב לי כתבתי בעריכה בקשר ל download window שפתרתי

פורסם
  • מחבר

חברה אפשר לרדת מקטע של הIE6 כבר התרגלתי לממשק של פיירפוקס

אבל אני אודה מאוד למי שימצא אם יש תוסף לפיירפוקס שברגע שאני מקליק על קובץ כמו mid mp3 wmv mpg וכו' אז זה יפתח את windows media player 10 ויתחיל לנגן בסטרימינג במקום להוריד קודם כמו בIE

תודה

פורסם

TOOLS>OPTION>APPLICATIONS

תגדיר איזה פעולות שבא לך על איזה סוגי קבצים שבא לך.

פורסם
  • מחבר

TOOLS>OPTION>APPLICATIONS

תגדיר איזה פעולות שבא לך על איזה סוגי קבצים שבא לך.

אבל אין להם שם את האפשרות שלתת לתוכנה לטפל בזה לבד

במקור הם עשו את הדפדפן שכאילו כולם הם מהאנשים שאוהבים לשמור כל זיפ שהם מורידים לשולחן העבודה

אפילו לא כללו אופציית open

אז שיהיה סטרים?...

אבל אם אין אז אין אני פשוט יצטרך ידנית לעשות סטרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים