עבור לתוכן

איך הקירור הזה?

Featured Replies

פורסם

לא נראה לי , כי התופסנים זל הSK גבוהים מידיי לתפוס את המאוורר_בלוואר הזה..

עדיף SF2..

פורסם

מה אתה שואל ???

אתה לא יכול להרכיב אותו על ה Thermalright SK-7 , זו יחידת קירור בפני עצמה - סינק + מאוורר ..

פורסם
  • מחבר

ואיזה מערכת יותר טובה ה-Thermalright SK-7 עם ה-SF2 או CoolerMaster Aero 7+ CPU Cooler for AMD ?

פורסם

אני הייתי הולך על ה Thermalright , הביצועים של Aero לא משהו ...

פורסם

ברור שSK7 עם SF2!!

הaero7+ קטן עליו.

פורסם

ישנן גירסאות של המוצר שמוכרים רק את המאוורר וה"עטיפה" שלו ללא ההיטסינק

פורסם

אבל עדיין לא נראה לי שהוא יוכל לשים את המאורר הזה על ההיטסינק שיש לו

פורסם

לפי תוצאות סקירת הסינקים שנערכה באתר PC-Spot ניתן לראות שביצועיו של ה- Aero 7 לא רעים בכלל. גרסת ה- Max אפילו ממש מצוינת.

אבל בכל זאת, אני הייתי מעדיף סינקים כמו Volcano 11+ XE או Vantec AeroFlow, משום שהם עולים פחות ומציגים ביצועים גבוהים יותר (לפי הסקירה, נאמר שהוולקנו פחות חזק מהאארו של קולמאסטר, אבל אני בספק גדול מאוד לגבי זה) .

כמובן שאם יש לך אפשרות לרכוש את השילוב SK7 + SF2, זה יהיה מעולה, אבל לא בטוח שתשיג את הסינק הנ"ל, משום שאזל המלאי שלו בארץ.

בנוסף, קנה את הסינקים הללו רק אם הטמפ' סביבה במארז שלך סבירה-, משום שהסינקים הללו לא באים לידי ביטוי בטמפ' סביבה גבוהות.

פורסם

אני יודע שהסינקים של טרמליט נותנים ביצועים פחות טובים במארז עם טמפרטורה גבוהה אבל סינקים כמו הוונטק ארו פלו שהם יותר "סגורים" לא אמורה להיותל בעיה בטמפרטורות מאורז גבוהות.

הארו 7 הוא סינק מצויין ראיתי הרבה סקירות עליו באינטנט והוא נתן ביצועים מצויינים, הרבה אנשים לא מאמינים לסקירות כי הוא כמו צעצוע של ילד קטן אבל על תסתכלו בקנקן אלה במה שיש בו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים