עבור לתוכן

בקשה לכותבי אנגלית.

Featured Replies

פורסם

מה רע למשל

במתן?

או יוני?

או ברק?

או נתנאל? (נתי)

אלה רק דוגמא של שמות יפים מהתנך, ואני פשוט שלפתי מהמותן, יש אפילו יותר מקסימים, ויש המון, פשוט המון

מצידי לך תתנצר ותקרא לעצמך כריסטופר

• תגובות 84
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז מה אתה תקרא לבת שלך יוחבד?

ולבן שלך יפת?

סלח לי, אבל מה שאמרת כרגע לא מלמד על רמה גבוהה במיוחד ::)

Com, RK - ההתבטאות "החכמה" הזאת לא ממש שווה את ההתייחסות שלכם...

פורסם

אני באמת לא מבין למה התראד הזה מתארך כלכך... זכות כל אדם לכתוב באנגלית כמו שזכות כל אדם לכתוב בעברית. על זה אין ויכוח.

חוץ מזה, האנגלית שהם משתמשים בה לא קשה לתרגום אלא אם כן יש בה איזה מונח "מקצועי ( ;)) ואז זה לא משנה אם הוא כתוב בעברית או אנגלית...

מי שאין לו כוח לקרוא שידלג. מי שחשוב לו לדעת אז שישב ויקרא ואם הוא ממש לא יודע אנגלית אז שיבקש מכותב ההודעה לתרגם...

מעבד לזה אני לא רואה מה יש להגיד ואני חושב שכל הגלישה ל"אם תכתוב ככה בפורום בחו"ל" או דיבורים על שפה ערבית לא ענייניים בכלל.

פורסם

קראתי את כל הת'ראד הזה, פוסט-פוסט, ולבסוף החלטתי לתת את דעתי בנושא.

בתור אחד שדי מתמצא בשפה האנגלית, אני חייב להגיד שזה די מעיק לקרוא את התגובות באנגלית. אם היינו רוצים לקרוא תגובות באנגלית, היינו הולכים לפורומים בחו"ל (ולא חסרים כמה מעולים כאלו) ומשתתפים בהם... אך האתר הזה הוא אתר חומרה ישראלי! (אפשר להגיד גם הגדול והמקצועי בארץ) ופה לא צריכים לכתוב באנגלית, על אחת כמה וכמה אם אותו הבנאדם שולט בשפה העברית (והוא ציין שכן) .

מילא היה מגיע אדם שלא מתבטא טוב בשפה העברית - שיכתוב באנגלית. אבל אני לא רואה שום סיבה שאדם ששולט מצוין בשפה הזאת, יתבטא בשפה אחרת ::)

בקשר לטענה שעולם המחשבים מבוסס על השפה האנגלית.

אין בכך ספק! כל העולם, לאוו דווקא מחשבים וטכנולוגייה, מושתת על השפה האנגלית ומי שאין לו רמת התבטאות מינימאלית בשפה - לא יוכל להגיע לשום מקום. (מן הסתם... הרי אנגלית היא שפה אוניברסלית) . אבל זה כדי לתקשר עם אנשים שלא דוברים את שפת האם שלנו... אין כל סיבה שנתקשר עם אנשים שדוברים את שפת האם שלנו, בשפה אחרת. פשוט אין סיבה! (אלא אם זה לצורך תירגול כישורי השפה, אבל זו לא מטרת הפורומים פה ::) ) .

זו דעתי בעניין, אבל אני בכלל לא אנסה לשכנע את Armageddon או BDB לשנות את מדיניותם, כי אין לי הזכות לעשות כך.

זה הכל עניין מוסרי. הם לא עוברים על שום חוק טכני.

פורסם

מה רע למשל

במתן?

או יוני?

או ברק?

או נתנאל? (נתי)

אלה רק דוגמא של שמות יפים מהתנך, ואני פשוט שלפתי מהמותן, יש אפילו יותר מקסימים, ויש המון, פשוט המון

מצידי לך תתנצר ותקרא לעצמך כריסטופר

אחי, קוראים לי מתן!

ואתם צודקים מה שכתבתי היה סתם טיפשי....

פורסם

אחרי שקראתי את כל הדיון הזה הגעתי למסקנה שלאנשים פה מפריע ששנים מקסימום שלושה אנשים כותבים באנגלית לא בגלל שהם לא מבינים חס וחלילה את מה שהם קוראים אלא סתם בגלל שהם מתעצלים לקרוא עוד 30 שניות, מה יקרה לכם, גם ככה 60% מהזמן שלכם מול המחשב אתם מבזבים על שטויות....נכון גם אצלי אנגלית היא שפת אם, נכון אם הם היו כותבים לי בעברית היו נחסכות לי 30 שניות מחיי, אבל אני לא מתלונן....

ותאמת, מתוך פרנציפ הייתי מתחיל לכתוב פה גם באנגלית רק כדי לעצבן פה את כל העצלנים, אבל מזה אין לי כוח לזה ;D

פורסם

If you want to, you can skip my message cuz it doesn't matter to me if you read it or not...I'm just saying my opinion.

Iv'e red all of this thread and Iv'e got to a conclusion that nobody can force anyone to write in an other language than the preferred one.

Useualy I write only Hebrew in this furum but there is no rule that can force someone to write in any other language!

If you don't like English so you can skip English messages, and if you are not shy so you can ask from the writer for translation!

If you don't know English so for my opinion it's a problem because everything today depends on the English language and if you don't know this language so you must learn it to succeed in your life.

English is my first language, my father (of blessed memory) was American, my name is Chris and I was born in Israel.

Personally, I prefer the English language in one way, buy somehow it's easer for me to express myself in the Hebrew language, proberly because I don't have alot of opportunities to speak English in the real world.

אז לסיכום...

לפי דעתי הויכוח הזה הוא מאוד מיותר שכן אף אחד לא יכול להכריח בנאדם אחר לשנות את השפה שבה הוא משתמש.

פורסם

If you want to, you can skip my message cuz it doesn't matter to me if you read it or not...I'm just saying my opinion.

Iv'e red all of this thread and Iv'e got to a conclusion that nobody can force anyone to write in an other language than the preferred one.

Useualy I write only Hebrew in this furum but there is no rule that can force someone to write in any other language!

If you don't like English so you can skip English messages, and if you are not shy so you can ask from the writer for translation!

If you don't know English so for my opinion it's a problem because everything today depends on the English language and if you don't know this language so you must learn it to succeed in your life.

English is my first language, my father (of blessed memory) was American, my name is Chris and I was born in Israel.

Personally, I prefer the English language in one way, buy somehow it's easer for me to express myself in the Hebrew language, proberly because I don't have alot of opportunities to speak English in the real world.

אז לסיכום...

לפי דעתי הויכוח הזה הוא מאוד מיותר שכן אף אחד לא יכול להכריח בנאדם אחר לשנות את השפה שבה הוא משתמש.

תשמע, במקרים כמוך שחושבים שאנגלית זה דבר מולד - נתקלתי הרבה פעמים. לא היו לי חסרים חברים ממוצא אמריקאי וקנדי שרבים באוניברסיטה על זה שיפתרו אותם מהקורסי חובה באנגלית(שהם חובה לא משנה מה רמת הפסיכומטרי שלך, פשוט אלה עם נמוך צריכים לעשות אחרים). למה? כי הם רואים בזה פגיעה באגו.

מספר השגיאות שלך(מסומנת) וגם הדרך שבא אתה מתבטא מעידים על אנגלית לקונית ביותר, שברב המקרים אתה פשוט תרגמת מה שעלה לך בעברית בראש(ראש למשל הסימון השני).

אבל מה? העיקר ההתלהבות, כמו שאמרתי קודם.

פורסם

סיימתי כעת לקרוא את כל התראד(אגב איך לקרוא לזה בעברית נושא\אשכול?) ולדעתי כל מי שרוצה לכתוב באנגלית כי יותר נוח לו להתבטאות או מכל סיבה אחרת שיכתוב באנגלית, כל עוד שההודעות שלו מובנות וברורות, אני אישית נתקלתי ביותר הודעות לא מובנות בעברית מאשר באנגלית.

לSocrates רובנו מקלידים עם שגיאות כתיב אז אני לא רואה בעיה בכמה שגיאות כתיב שמצאת בהודעה זו או אחרת הן בעברית והן באנגלית.

פורסם

תשמע, במקרים כמוך שחושבים שאנגלית זה דבר מולד - נתקלתי הרבה פעמים. לא היו לי חסרים חברים ממוצא אמריקאי וקנדי שרבים באוניברסיטה על זה שיפתרו אותם מהקורסי חובה באנגלית(שהם חובה לא משנה מה רמת הפסיכומטרי שלך, פשוט אלה עם נמוך צריכים לעשות אחרים). למה? כי הם רואים בזה פגיעה באגו.

מספר השגיאות שלך(מסומנת) וגם הדרך שבא אתה מתבטא מעידים על אנגלית לקונית ביותר, שברב המקרים אתה פשוט תרגמת מה שעלה לך בעברית בראש(ראש למשל הסימון השני).

אבל מה? העיקר ההתלהבות, כמו שאמרתי קודם.

לא הבנתי מה הכוונה ב"במקרים כמוך שחושבים שאנגלית זה דבר מולד" ומה הקשר לאוניברסיטה וקורסי חובה?

(באמת לא הבנתי)

אתה צודק לגבי השגיאות שעשיתי

אבל מה אתה מנסה להגיד בזה?

מנסה לרדת עלי??

אז עשיתי כמה שגיאות אז מה?

מה אתה מסתכל עלי בזכוכית מגדלת?

בלי להתלהב, אני קיבלתי 95 בממוצע באנגלית, וזה למרות שבממוצע הכללי קיבלתי רק 70. (הנא אני יורד על עצמי...)

פשוט כמעט ולא יוצא לי שום הזדמנות לדבר באנגלית. ובגלל זה השגיאות, מזל שיש לי את המחשב כי ככה אני קורא קצת אנגלית ומתרגל קצת.

לעיתים כשיש הזדמנות את אני אוהב לעשות switch לאנגלית (במיוחד בשביל לבדוק את השגיאות שלי)!

אני רואה אני צריך להתחיל לחפש קצת פורומים באנגלית ולהתחיל לדבר יותר אנגלית! :)

פורסם

חברה, אני חושב שמיציתם את הדיון,

אפשר למשוךף את הנושא הזה כמו מסטיק, אין לזה סוף..

וגם לא יהיה לזהסוף, ואף אחד באמת לא ישנה הרגלי כתיבה בגלל זה

פורסם

יאללה

די נמאס מזה כבר, הנושא מיצה את עצמו, תנעלו כבר!

פורסם

לא הבנתי מה הכוונה ב"במקרים כמוך שחושבים שאנגלית זה דבר מולד" ומה הקשר לאוניברסיטה וקורסי חובה?

(באמת לא הבנתי)

אתה צודק לגבי השגיאות שעשיתי

אבל מה אתה מנסה להגיד בזה?

מנסה לרדת עלי??

אז עשיתי כמה שגיאות אז מה?

מה אתה מסתכל עלי בזכוכית מגדלת?

בלי להתלהב, אני קיבלתי 95 בממוצע באנגלית, וזה למרות שבממוצע הכללי קיבלתי רק 70. (הנא אני יורד על עצמי...)

פשוט כמעט ולא יוצא לי שום הזדמנות לדבר באנגלית. ובגלל זה השגיאות, מזל שיש לי את המחשב כי ככה אני קורא קצת אנגלית ומתרגל קצת.

לעיתים כשיש הזדמנות את אני אוהב לעשות switch לאנגלית (במיוחד בשביל לבדוק את השגיאות שלי)!

אני רואה אני צריך להתחיל לחפש קצת פורומים באנגלית ולהתחיל לדבר יותר אנגלית! :)

מה קרה עברת לעברית? יותר קשה לכתוב באנגלית?

זה שאבא שלך אמריקאי לא הופך אותך לדובר אנגלית, ובכך זה מתקשר למה שאמרתי לך.

לגבי השגיאות, הרי אתה טוען שאתה מתבטא יותר טוב באנגלית מאשר בעברית, אך בכל זאת כשאתה כותב באנגלית אתה כותבת ב"Hebrish", כלומר אנגלית בסגנון עברי. אז במה אתה מתבטא יותר טוב? שגיאות כמו שאתה עשית לא ראיתי אותך עושה בהודעות בעברית.

אם כבר אתה זה שחושב שמתסכלים עליו בזכוכית מגדלת, הסיבה שבדקתי אותך זה להראות שאתם סתם מתלהבים לכתוב באנגלית ותו לא. גם אם אתם לא מתבטאים יותר טוב או באותה מידה. אין שום סיבה שבעולם שלא תכתבו בעברית בפורומים שהם בעברית.

מקודם משהו אמר שעדיף לא לכתוב בערבית. למה לא? זאת שפה שיש עליה חובת למידה עד כיתה י' והיא מוכרת כשפה רשמית בא"י, אז למה לא? מפריע למישהו. אותו דבר בדיוק.

אם תשימו לב, למרות שאנגלית היא שפה רשמית, בכל פרסומות או הודעה שכתובה באנגלית מיד בה תרגום לעברית. לי אישית אין בעיה עם אנגלית, ולא עם אנשים שכותבים אותה, אלא יש לי בעיה עם מתלהבים שלא יודעים אנגלית, מתיימרים/טוענים שהם יודעים ועוד משתמשים בה בנימוק שהיא יותר נוחה להם לעברית...

פורסם

ואללה עזבו אותכם מהכל.

החברה פה שכותבים אנגלית זה לא הפעם הראשונה שאנשים התלוננו. עצם זה שיש אנשים שלא מבינים חלק או את כל מה שאתם זה כבר סיבה מספקת.

ואם לא תשנו בגלל ש"מכריחים" אותכם אז תשנו למען חבריכם מהאתר שלא מבינים.

פורסם

בשתי מילים: מספיק להתלהב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים