פורסם 2009 במאי 2216 שנים פיתאום ההודעה הזאת היתחילה לאופיעה איך אני מסדר את זה וביכלל מה זה הבקר הזהתודה מראש
פורסם 2009 במאי 2216 שנים מחבר תקשיב זה פיתאום קרה לי אז אמרתי כבר נפרמט את המחשב כי רציתי כבר מימזמן,אחרי שפירמטתי והיתקנתי את כול הדריוורים זה עדיין מראה לי את זה ובדרך כלל אחרי פירמוט ואחרי התקנת הדרוורים זה אף פעם לא מראה לי את ההודעה הזאתועכשיו שאני הולך למנהל התקנים ורוצה להתקין את הבקר SM מיתוך הדיסק של הדרוורים זה גם לא מוצא את הדריוור בדיסקהשאלה היא למה זה קרה פיתאום ואיך עכשיו אני מסדר את זה
פורסם 2009 במאי 2216 שנים מחבר מאיפה אני מביא את הדריבר של הציפסטיש אותו בדיסק של בדרייברים?[br]פורסם בתאריך: 22.05.2009 בשעה 18:59:10ניסיתי להתקין מהדיסק ניכנסתי לתיקית ציפסט ומנהל ההתקנים לא מצא של את הדריבר
פורסם 2009 במאי 2216 שנים יש לך לוח של גיגה בייט ? תפעיל את דיסק הדרייברים ותעשה XPRESS INSTALL ושלום על ישראל
פורסם 2009 במאי 2216 שנים 1. תעפיל cpu-z אם אתה לא יודע איזה דגם של לוח אם יש לך.2. תלך לאתר של יצרן הלוח, אפילו ע"י חיפוש בגוגל.3. תורד דרייבר ל chipset ותתקין.4. לך לאיזה מסיבה כי יום שישי היום!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.