עבור לתוכן

בעית מהירות בקליינטים של bittorent - כל המהירות באה מאותו מקור.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני משתמש ב-utorrent (לפני זה השתמשתי ב-vuze) ויש לי את אותה בעיה תמיד.

למרות שאני מתחבר לדי הרבה פירים/סידרים, כל המהירות שלי באה מאותו מקור.

לא משנה איזה הורדה אני פותח, אם אני מצליח להגיע למהירויות של 250-300 ק"ב בשניה, זה רק כי הוא מתחבר לאותו סידר ספציפי (האי.פי שלו, אם זה משנה, זה 212.235.15.56). והמהירות הורדה בגלל זה היא לא יציבה, ובהורדות שאני לא מחובר אליו, אני לא מוריד על יותר מ-30 או 40 ק"ב. לעומת זאת, מכל שאר האנשים שאני מחובר אליהם, המהירות הורדה נעה בין 0 ל-2 ק"ב.

אני מצרף printscreen שמתאר את זה.

למישהו יש רעיון מה קורה?

אני משתמש כרגע ב-utorrent עם windows vista.

תודה לכולם!

[attachment deleted by admin]

פורסם

האייפי הזה שהבאת יושב בתל-אביב ישראל... זה למה אתה מקבל מהירות פצצה ומכל השאר לא... כי כל השאר לא יושבים בארץ

ולבטח מהירות הגלישה/הורדה בביטורנט שלך מחוץ לארץ נמוכה..בין אם בגלל הספק ובין אם מסיבות אחרות .

עם איזה ספק אתה ?

מה רוחב הפס שלך UP/DOWN ?

וכמה אתה משתף ?

זה לא בעיה בתוכנה שכן אתה בעצמך אומר שאתה מגיע למהירויות הגבוהות....

פורסם
  • מחבר

עם netvision,

3/128, ברשת

הוא מוגדר להעלות עד 186 ק"ב בו זמנית...

כלומר זה בעיה של הספק?

פורסם

לא בעיה, הספק שלך נותן לך שרותי cache. תריץ על זה חיפוש.

פורסם
  • מחבר

להריץ חיפוש על שירותי cache? מה זאת אומרת?

לא בדיוק הבנתי מה אני צריך לעשות...

פורסם

גם אצלי זה ככה!

בכל ההורדות זה בקושי זז, ויש איזה SEEDER אחד שמעלה לי באיזה מהירות של 200, אני בודק אותו והוא מישראל (הרוב ת'אמת היו מישראל).

שמעתי לפני איזה שבועיים שבזק מורידה את הקבצים הפופולריים ברשת לארץ כדי שהמשתמשים בארץ יורידו ממנה ולא מחו"ל מה שתופס להם תעבורה.

אבל לא שמעתי על עוד חברות... וגם בכל מקרה אלה הורדות לא כאלה פופולריות, כך שאני לא בטוח יודע מה זה... בכל מקרה מישהו מהארץ שמעלה לך ב-200KB/s צריך להיות במהירות של 16Mb (ההעלאה היא חלקי 10, זאת אומרת 1.6Mb, שזה 200KB), ולפי מה שידוע לי אין את זה פה עדין בארץ (לאנשים פרטיים), אך שזאת בטח איזו חברה או לפחות מקום כמו אוניברסיטה עם נפח תעבורה גדול.

פורסם
  • מחבר

גם אצלי זה ככה!

בכל ההורדות זה בקושי זז, ויש איזה SEEDER אחד שמעלה לי באיזה מהירות של 200, אני בודק אותו והוא מישראל (הרוב ת'אמת היו מישראל).

שמעתי לפני איזה שבועיים שבזק מורידה את הקבצים הפופולריים ברשת לארץ כדי שהמשתמשים בארץ יורידו ממנה ולא מחו"ל מה שתופס להם תעבורה.

אבל לא שמעתי על עוד חברות... וגם בכל מקרה אלה הורדות לא כאלה פופולריות, כך שאני לא בטוח יודע מה זה... בכל מקרה מישהו מהארץ שמעלה לך ב-200KB/s צריך להיות במהירות של 16Mb (ההעלאה היא חלקי 10, זאת אומרת 1.6Mb, שזה 200KB), ולפי מה שידוע לי אין את זה פה עדין בארץ (לאנשים פרטיים), אך שזאת בטח איזו חברה או לפחות מקום כמו אוניברסיטה עם נפח תעבורה גדול.

קשה לי להאמין אחי... חלק מהדברים שהם מפיצים אז דרך הטורנטים הם לא חוקיים להורדה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים