עבור לתוכן

מישהו אוסף שטרות של 20 עם "שישים שנה למדינה"?

Featured Replies

פורסם

מוכרת מחליפה שטרות של 20 עם 60 שנה למדינה לאספנים. (יש לי 2 שטרות)

ל"מרבה" במחיר :)

פורסם

19 ש"ח? ::)

פורסם

יש לי 1000 ש"ח בשטרות כאלה ::)

פורסם

אסור למכור שטרות תקפים במעל השווי שלהם, זה לא חוקי. מעבר לזה זה לא פורום קנייה ומכירה וגם אידיוט מי שיקנה את זה ביותר מ20 שקל.

פורסם
  • מחבר

^^^

תתפלא, יש אנשים שהם אספנים, כי הרי הוציאו מספר מצומצם מאוד מהשטרות האלה

אנשים אוספים את זה משום מה.... חשבתי לנסות :)

רציתי לדעת אם עדיין אנשים מעוניינים להחליף את השטרות האלה ברגילים

סתם צחקתי בעניין למכור את זה ביותר ממה שזה שווה :) ערכתי את ההודעה הראשונה.... לזה התכוונתי... אולי לא ממש הבנת, ישר לתקוף

פורסם

סך הכל 40 שקל, תשמרי את השטרות לעצמך, ואולי בעתיד תוכלי לעשות איתם קצת כסף...

(יש מצב בעתיד הלא רחוק שהם יהיו לזכר מדינת ישראל בת ה60 שנה :-\)

פורסם

עכשיו לדעתי את לא תראי מזה כסף, אולי בעתיד הרחוק. הם לא יצאו במהדורה כ"כ מוגבלת שהם שווים יותר מהערך שרשום עליהם, מי שבאמת רוצה יכול להשיג שטר כזה בלי יותר מדי קושי.

פורסם

הם לא יצאו במהדורה כזו "מצומצמת"..הנפיקו מיליון שטרות כאלה(או מאה אלף,משהו באיזור הזה..)

זה כמו המטבעות עם הדיוקן בצד "האחורי" שלהם-מישהו אוסף אותם? מישהו מנסה למכור אותם? גם פה מדובר במהדורות מצומצמות שלחלקן יש כבר "ותק" של כמה וכמה שנים..והם עדיין לא שווים כלום..אז ככה גם העשרים שקל לא יהיו שווים הרבה,לפחות בשנים הקרובות..

פורסם

אתם יודעים שמי מגיע לכל סניף בנק עם שטר שכזה (מהדורת ה 60 שנה), זכאי לקבל 1,000 ש"ח במקום, כה?...

פורסם
  • מחבר

דווקא כן יצאו במהדורה מוגבלת... יצאו 1,800,000 שטרות בדיוק, זה נחשב מהדורה מוגבלת... חחחח :)

ÀLÞHÃ - איפה שמעת את זה?? ממש לא נראה לי שזה נכון

פורסם

אתם יודעים שמי מגיע לכל סניף בנק עם שטר שכזה (מהדורת ה 60 שנה)' date=' זכאי לקבל 1,000 ש"ח במקום, כה?...

[/quote']

ברור........ כי מהכספומט יצאו לי 4 כאלו אז אני יכול ללכת יש לבנק ולקבל 4K, שלום.

פורסם

ברור........ כי מהכספומט יצאו לי 4 כאלו אז אני יכול ללכת יש לבנק ולקבל 4K, שלום.

אם יצא לך 4 ביחד אתה אוטומטית הופך לראש ממשלה,מזל טוב!,גש לבנק במהרה..

פורסם

רק ואם אני לוקח מאחותי אחד שיש לה אז מה אני ניהיה??... נשיא ארה"ב.

ובנימה רצינית, כל הקטע של ה1000 שקל בתמורה לשטר של 20 עם הכיתוב זה אחד מהשטויות האלה שרצות במייל.

פורסם
  • מחבר

אני רצינית... איפה רשום שאם אני מגיעה לבנק עם שטרות כאלה של 20 מקבלים בתמורה 1000 שקל??

נשמע לי הזוי

פורסם

סך הכל 40 שקל, תשמרי את השטרות לעצמך, ואולי בעתיד תוכלי לעשות איתם קצת כסף...

(יש מצב בעתיד הלא רחוק שהם יהיו לזכר מדינת ישראל בת ה60 שנה :-\)

פאסימיות לא כל כך עוזרת!.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים