פורסם 2009 במאי 2216 שנים ^נושא למרות שבתכלס בארץ אין לנו יותר מדי בחירה... יש גוארנה בכמה מקומות אבל זה הכל בעיקר חיקויי רדבול (שכולם זהים עם 80 מג קפאין ו32 מיליגרם(או מיקרו?) טאורין לפחית)
פורסם 2009 במאי 2216 שנים energy drinks are for pussies...and not so healthy...i got beer instead.(its cheap here ,US
פורסם 2009 במאי 2216 שנים יש לי כמה XL ועוד איזה חיקוי עלוב בארון למקרה הצורך.אם אני ממש חייב אני שותה עם קרח.
פורסם 2009 במאי 2216 שנים מקרה החירום היחיד שבו משקה אנרגיה יעזור לך, זה אם תהיה סתימה בכיור ותצטרך חומר כימי חזק כדי לפתוח אותה.
פורסם 2009 במאי 2216 שנים אין לי, לא שותה את הקקי הזה אם כבר אני תקוע לתוך הלילה אז קפה\קולה\תפוחים הולכים אחלה
פורסם 2009 במאי 2216 שנים מקרה החירום היחיד שבו משקה אנרגיה יעזור לך, זה אם תהיה סתימה בכיור ותצטרך חומר כימי חזק כדי לפתוח אותה.מצטרףלא מחזיק בבית, שותה רק שיוצא לבלות ומנסה כמה שפחות
פורסם 2009 במאי 2216 שנים מקרה החירום היחיד שבו משקה אנרגיה יעזור לך, זה אם תהיה סתימה בכיור ותצטרך חומר כימי חזק כדי לפתוח אותה. :hizuk:"למקרה חירום" יש לי אוסף מכובד של ויסקי ;D
פורסם 2009 במאי 2216 שנים מקרה החירום היחיד שבו משקה אנרגיה יעזור לך, זה אם תהיה סתימה בכיור ותצטרך חומר כימי חזק כדי לפתוח אותה.או כשאתה תקוע במקלט אטומי בלי מים וזה כל מה שנשאר לך.
פורסם 2009 במאי 2216 שנים אני שותה כמעט כל יום. יש לי עכשיו במקרר בערך 15 XLים. לא יכול לוותר על האקסטזה היומית של ריטלין + XL.
פורסם 2009 במאי 2216 שנים אני שותה כמעט כל יום. יש לי עכשיו במקרר בערך 15 XLים. לא יכול לוותר על האקסטזה היומית של ריטלין + XL. אתה אומר אקסטזה של XL כאילו אחד המרכיבים הוא LSD. איפה אתה קונה את שלך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.