פורסם 2009 במאי 2116 שנים שלום לכולםרציתי לדעת אם מישהו שם לב להודעה המצבנת באתר שמבקשת ממני להסיר את ה POPUP BLOCKERאני חושב שזה קצת חופצה.אגב לא כולם משתמשים בפיירפוקס שבו ניתן לפתוח עמוד ספציפי לפרסומותלא שזה בעיה לחסום את העניין אבל מבחינה עקרונית זה מעצבן למה להקשות על המשתמשיםאתם מבקשים לפתוח את העניין של פרסומות בעצם לכל האתרים.מה גם שחוסם הפרסומות הרגיל לא חוסם את ההודעה שלכםאלא רק חוסם הודעות "צפות".תנו לי להחליט אם אני רוצה לראות את זה או לא.HW לא מתאים לכם!!!יאמר שאני חבר בפורום כבר כמה שנים טובות ואוהב מאוד את האתר.אבל העניין הוא לא לעניין...בברכהPINK PANTHER
פורסם 2009 במאי 2116 שנים אני איתך, אבל הולכים לנעול את הדיון הזה עוד רגע.ואני דיי בטוח שאם לא משתמשים בAB אז היא לא קופצת.
פורסם 2009 במאי 2116 שנים אני איתך, אבל הולכים לנעול את הדיון הזה עוד רגע.ואני דיי בטוח שאם לא משתמשים בAB אז היא לא קופצת.זאת הודעה כדי שתוריד את הAB. אז כל הכוונה שהיא תעלה שהAB מופעל. הם משתמשים בג'אווה סקריפט כדי להקפיץ אותה.
פורסם 2009 במאי 2116 שנים שלום לכולםרציתי לדעת אם מישהו שם לב להודעה המצבנת באתר שמבקשת ממני להסיר את ה POPUP BLOCKERאני חושב שזה קצת חופצה.אגב לא כולם משתמשים בפיירפוקס שבו ניתן לפתוח עמוד ספציפי לפרסומותלא שזה בעיה לחסום את העניין אבל מבחינה עקרונית זה מעצבן למה להקשות על המשתמשיםאתם מבקשים לפתוח את העניין של פרסומות בעצם לכל האתרים.מה גם שחוסם הפרסומות הרגיל לא חוסם את ההודעה שלכםאלא רק חוסם הודעות "צפות".תנו לי להחליט אם אני רוצה לראות את זה או לא.HW לא מתאים לכם!!!יאמר שאני חבר בפורום כבר כמה שנים טובות ואוהב מאוד את האתר.אבל העניין הוא לא לעניין...בברכהPINK PANTHERאז תשלם מה שהמפרסם משלם כדי לתחזק את האתר והבעיה תוסר ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.