פורסם 2009 במאי 2116 שנים שלום,לצורך הרכבת גוף קירור חדש הייתי צריך לנתק את כל הכבלים מהלוח-אם.לאחר שסיימתי חיברתי הכל בחזרה אבל כשלוחצים על כפתור ההדלקה שבמארז הוא לא מגיב.כשאני מדליק את המחשב עם הלחצן שיש על הלוח אם הוא נדלק.ואם אני אלחץ לחיצה ארוכה על הכפתור הדלקה שבמארז כאשר המחשב דלוק כבר אז הוא מתכבה..החיבור של הכפתור טוב כי הוא מכבה את המחשב אבל לא מדליק אותו.מה צריך לעשות ?
פורסם 2009 במאי 2116 שנים לא צריך לפתוח עוד נושאים על בעיות שונות שקשורות ללוח אםתרכז הכל ביחדובשביל שהכפתור יגיב אתה צריך לחבר את הכבדלים הצבעוניים שיוצאים מהפאנל של הכפתורים USB וכל שאר הירקותיש את זה בחוברת ההדרכהתעיין
פורסם 2009 במאי 2116 שנים מחבר אפילו לא קראת מה שרשמתי...זה מחובר לפי החוברת יצרן.הכפתור לא מגיב כשרוצים להדליק.אבל כשהמחשב דלוק ואני לוחץ לחיצה ארוכה הוא עובד ומכבה את המחשב....
פורסם 2009 במאי 2116 שנים יש לך בעמוד 33 אם אני לא טועהאת העמוד שמסביר בדיוק איפה ואיך לחבר את ה פאנל הקידמיתאמין לי שזה יפתור לך את הבעייה.
פורסם 2009 במאי 2116 שנים תבדוק שוב.עוד דבר, האם אתה בטוח שהחוטים שחיברת הם אכן החוטים שמחוברים לכפתור ההדלקה? (הם אמורים להיות צבועים בכחול-לבן)
פורסם 2009 במאי 2116 שנים אולי כל החוטים מחוברים לשםאבל יכול להיות שחיברת חוטים לחיבור שלא מתאים לו לכן הוא לא מגיבתסתכל על החוטים איפו הפלסטיק של החיבור רשום עליו חוט של מה זה ולפי זה תסתכל בחוברת שגם שם רשום את אותו השם פחות או יותר
פורסם 2009 במאי 2216 שנים מחבר תודה לעוזרים.כנראה שהעיניים שלי כבר לא כמו פעם.חיברתי למקום הנכון אבל בטעות פספסתי פין אחד..עכשיו עובד תודה =]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.