עבור לתוכן

בעיה בפתיחת כוננים במחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ככל הנראה נכנס לי וירוס מוזר, למרות שנראה לי שהצלחתי להוריד אותו בדרך לא דרך, אך עכשיו כשאני מנסה לפתוח את הכוננים שלי

(מחיצה D, או E) במקום לפתוח לי אותם רגיל הוא פותח לי רשימת תוכנות שאני צריך לבחור אחת כדי לפתוח את המחיצה.

כלומר משהו השתבש וזה נראה כאילו המחשב לא מזהה שזה דיסק קשיח אלא כאילו אני מנסה לפתוח קובץ לא מוכר

אני מצליח להיכנס למחיצות רק ע"י ,'סייר'.

חשוב לציין שזה דיסק קשיח אחד שמחולק ל4 מחיצות C,D,E,F את מחיצה C של הווינדוס הוא פותח רגיל..

מה ניתן לעשות? (האם ניתן להימנע מפירמוט של המחיצות?)

תודה רבה מראש!

פורסם
  • מחבר

בדקתי ואין לי autorun.ini במחשב. וניסיתי את הקובץ לא עזר גם.

דבר נוסף מוזר זה שאני עשיתי שחזור מלא (גוסט) וחזרתי שבוע, ושבועיים וחודש אחורה ועדיין הבעיה נשארת.

אולי אני מפספס משהו אבל איך שאני עושה שחזור ומערכת ההפעלה עולה מותקן אצלי איזשהו מנהל התקן ומודיע שעל מנת שההתקן

יעבוד כראוי יש להפעיל את המחשב מחדש. ניסיתי לשחזר מחדש ללא שום התקן USB מחובר ועדיין מופיע אותה ההודעה.

חשוב לציין שכל זה קרה אחרי שחיברתי דיסק און קי מקולל אחד!

אפילו עם אני אפרמט את C ואתקין מחדש את הווינדוס תהיה אותה הבעיה.

היום רק מחיצה C חזרה לקדמותה ועובדת רגיל - כנראה שזה בגלל שפרמטתי אותה ועשיתי שחזור.

זה רק אומר שצריך לפרמט את כל שאר המחיצות?

בבקשה אם מישהו נתקל בבעיה דומה..האם יש פתרון?

תודה,

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות,

ביצעתי מה שרשום והערכים כבר היו קיימים, לכן הבעיה עדיין נמשכת.

אני אנסה לפרמט מחיצה אחת נראה עם זה יעזור.

עדכון: פירמטתי מחיצה אחת ולא עזר שום דבר, בלחיצה פעמיים עדיין נפתח לי תפריט רשימת תוכנות...(עשיתי הפעלה מחדש)

עדכון נוסף - שיחקתי עם הרג'יסטרי ראיתי שחסר ערך הOPEN לסוג הקובץ "drive", אז מחקתי את כל הערך ושיחזרתי אותו תוך כדי שיוך הפקודה OPEN לexplorer.exe והפלא והפלא הכונן שפירמטתי פתאום כן נפתח! כל שאר המחיצות לא נפתחות כרגיל.

הבעיה היא שאני לא יכול לפרמט את שאר המחיצות...

בקיצור בעיה מוזרה ביותר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים