פורסם 2009 במאי 2116 שנים שאתה קונה אותו בקרטון (קופסא) המקורית של אינטל שבה רשומים כל פרטי המעבד.גם אם קיבלת את המאוורר המקורי של אינטל זה לא אומר שזה BOX , יכול להיות שבחנות נתנו לך מאוורר שמישהו שקנה BOX לא לקח...
פורסם 2009 במאי 2116 שנים גם אם קיבלת את המאוורר המקורי של אינטל זה לא אומר שזה BOX , יכול להיות שבחנות נתנו לך מאוורר שמישהו שקנה BOX לא לקח...נו באמת.....ברור שתמיד יש רמאיםאבל שאתה קונה את המעבד ביחד עם המאוורר במארז סגור נעול אטום
פורסם 2009 במאי 2116 שנים נו באמת.....ברור שתמיד יש רמאיםאבל שאתה קונה את המעבד ביחד עם המאוורר במארז סגור נעול אטוםקופסא מקורית של אינטל בלבד , לא סומך על אף אחד.כמו זאת:[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במאי 2116 שנים מחבר אז מה שקרה הוא... קניתי מחשב ב tmsfoxpc ושילמתי על E5200BOX עם קירור OCZ ושאבא שלי הלך להביא את המחשב הם לא הביאו לו את הקופסא של המעבד ולא את הקירור סטוק של המעבד ובלי שום קשר המעבד "במזל" גם גרוע לOC מה לעשות?
פורסם 2009 במאי 2116 שנים אז מה שקרה הוא... קניתי מחשב ב tmsfoxpc ושילמתי על E5200BOX עם קירור OCZ ושאבא שלי הלך להביא את המחשב הם לא הביאו לו את הקופסא של המעבד ולא את הקירור סטוק של המעבד ובלי שום קשר המעבד "במזל" גם גרוע לOC מה לעשות? קנית מחשב שלם שהם הרכיבו לך או רק מעבד?ולמה אתה מתכוון OC גרוע?אתה לא יכול לצפות להגיע ל4GHZ רק בגלל שאיזה אתר הגיע לזה בבדיקה שעשו....
פורסם 2009 במאי 2116 שנים מחבר אני מדבר על 3.5-3.3 GHZ במתח נורמלי ולא 1.5V ולשאלה השניה הם הרכיבו לי את כל המחשב
פורסם 2009 במאי 2116 שנים מעבד BOX מגיע בקופסא ועל הקופסא גם יש מדבקה כזאת:http://img.tomshardware.com/us/2005/05/25/dothan_over_netburst/cpu_box_info.jpgזה שהם לא נתנו לך את הקופסא זה לא בסדר באמת, אבל הם חייבים לספק לך את המדבקות כדי להוכיח שאתה קנית חלקים חדשים.
פורסם 2009 במאי 2116 שנים טוב תראה תאמת לא נראה שהחנות מחויבת לשמור את הקופסאות של כל המחשבים שהם מוכרים.....אבל לא עולה כסף להתקשר ולברר את העניין
פורסם 2009 במאי 2116 שנים לא ממש, גם BOX וגם TRAY מגיעים עם אחריות ל 3 שנים.ממש לא נכון.אריזת BOX מיבואן רשמי בלבד היא לשלוש שנים.אריזת TRAY אינה באחריות ישירה של אינטל אלא של מי שמכר לך את המעבד.חבל שהשאלה הזאת נשאלת מיליון פעם ואתם שוב חוזרים ומטעים..חוזרים ומטעים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.