פורסם 2009 במאי 2116 שנים בוקר טוב,אני מחפש לוח-אם עם כרטיס מובנה או תמיכה ב AGP.אני משדרג את המחשב שלי, וכרגע אני לא מועניין לקנות כרטיס מסך, אלא רק עוד שנה ובגלל זה אני רוצה להשתמש בכרטיס הישן או לקנות לוח-אם עם כרטיס מובנה.וחשוב שיהיה גם IDE.תודהנ.ב. חשוב גם שהמחיר לא יהיה בשמים. אם יש לוח-אם טוב וכרטיס מסך מאוד זול, זאת גם אפשרות בסופו של יום.
פורסם 2009 במאי 2116 שנים לוחות אם שתומכים בAGP כבר אין.היום התקן הוא PCI -EXPERSS אני יכול להמליץ לך על הלוח: http://www.skypc.co.il/pl_product~39360~10~0.htm שהוא גם תומך במעבדי C2D ויש עליו כרטיס מסך מובנה.
פורסם 2009 במאי 2116 שנים הלוח שהצעת לו יתאים לו רק אם הוא ישדרג מעבד.אני סבור שיש לו P4 עם S478הוא ביקש לוח שתואם לE8400 עם כרטיס מסך מובנה וזה מה שנתתי לומה הבעיה בידיוק?
פורסם 2009 במאי 2116 שנים מחבר בין הASUS לGIGABYTE מה עדיף?אני מעוניין כרטיס מובנה כי כיום יש לי כסף רק למעבד ולזכרון. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך טוב בעוד שנה.
פורסם 2009 במאי 2116 שנים ההבדל היחיד בין מה שהצעתי לך לבין מה שEEKO הציע הוא הזיכרוןשתומך בעד 8GB RAM בASUS מאשר GIGABYTE עד 4GB חוץ מזה אין הבדלים ממשיים
פורסם 2009 במאי 2116 שנים מחבר שני החברות האלה מובילות בתחום לוחות האם כך שלא חשוב במי אתה בוחראז מדוע יש הבדל של 200+ ש"ח בין שניהם?
פורסם 2009 במאי 2116 שנים ^^ לדעתי קח את הGIGABYTE שהצעתי לך כי חוץ מההבדלים בין כמות הזיכרון שתוכל להכניס למחשבאין הבדל רציני בין השניים ושני החברות איכותיות כך שאין מה לדאוג
פורסם 2009 במאי 2116 שנים מחבר ^^ לדעתי קח את הGIGABYTE שהצעתי לך כי חוץ מההבדלים בין כמות הזיכרון שתוכל להכניס למחשבאין הבדל רציני בין השניים ושני החברות איכותיות כך שאין מה לדאוגתודה.ואם אהיה מעוניין באובר קלוק בסיסי, הלוח יתאים לזה?
פורסם 2009 במאי 2316 שנים יש הבדלים משמעותיים בין ה-73PVM-S2H ל-Asus P5KPL-CM.האסוס עדיף למי שאין דרישות מיוחדות, היתרון של הלוח של ג'יגהבייט הוא החיבורים הנוספים, יש לו RAID, יש לו Firewire, יש לו eSATA וגם יציאות וידאו שאין ללוח של אסוס.הוא נותן דברים נחמדים אך אם אין צורך ברובם אז אין טעם להשקיע בלוח של ג'גהבייט. באוברקלוק שניהם לא יספקו את ה-E8400 שמתחיל ב-FSB של 1333Mhz.
פורסם 2009 במאי 2316 שנים מחבר יש הבדלים משמעותיים בין ה-73PVM-S2H ל-Asus P5KPL-CM.האסוס עדיף למי שאין דרישות מיוחדות, היתרון של הלוח של ג'יגהבייט הוא החיבורים הנוספים, יש לו RAID, יש לו Firewire, יש לו eSATA וגם יציאות וידאו שאין ללוח של אסוס.הוא נותן דברים נחמדים אך אם אין צורך ברובם אז אין טעם להשקיע בלוח של ג'גהבייט. באוברקלוק שניהם לא יספקו את ה-E8400 שמתחיל ב-FSB של 1333Mhz.מה הכוונה להשקיע בלוח של גיגהבייט? הוא זול ב-200 ש"ח. אז הוא עדיף?לא תהייה אפשרות לאבורקלוק בסיסי עם הלוח של גיגגהבייט?
פורסם 2009 במאי 2316 שנים ^^ לדעתי קח את הGIGABYTE שהצעתי לך כי חוץ מההבדלים בין כמות הזיכרון שתוכל להכניס למחשב אין הבדל רציני בין השניים ושני החברות איכותיות כך שאין מה לדאוג מסכים
פורסם 2009 במאי 2416 שנים אני דיברתי על P5KPL-CM ולא על הלוח שצוין כאן קודם של אסוס (מאוד לא משתלם).הוא עולה 250 שקלים והוא דל פיצ'רים, מי שלא צריך פיצ'רים מיוחדים אז הלוח הזה יספיק לו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.