פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים אחי אתה צודק אבל משום מה לאשכנזים יש בעיה עם נהיגה לך תבין אולי לא כולם כאלה אבל ראיתי מקרים. אדוני, אני מאמין שזה הזמן לממש את זכות השתיקה שלך. ראיתי נהגים אשכנזים גרועים ותאמין לי שראיתי נהגים מזרחיים גרועים, אז פשוט בלום את פיך הנודף צחנה. תאורייה ראשונה ארבעים ושלושה שיעורים טסט שלישי (ראשון - על פנייה פאקינג אחת. שני - לא ישנתי בלילה ברוב טיפשותי. שלישי- עם 4 שיעורים על אוטו שונה עם מורה נהיגה אחר עברתי סוף סוף. עדיין מתבייש מאוד אבל :]
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים אדוני, אני מאמין שזה הזמן לממש את זכות השתיקה שלך. ראיתי נהגים אשכנזים גרועים ותאמין לי שראיתי נהגים מזרחיים גרועים, אז פשוט בלום את פיך הנודף צחנה. תאורייה ראשונה ארבעים ושלושה שיעורים טסט שלישי (ראשון - על פנייה פאקינג אחת. שני - לא ישנתי בלילה ברוב טיפשותי. שלישי- עם 4 שיעורים על אוטו שונה עם מורה נהיגה אחר עברתי סוף סוף. עדיין מתבייש מאוד אבל :] אחי שאלה לי אליך! לא שאני גזעני או משהו אבל האם אתה אשכנזי? ולמה 34 שיעורים בטאח המורה עשה עליך כסף! אני נגד גזענות אבל יש לי בעיה עם שחורים ואני עם הדעה של mind reflection יש לי שכנים ואנשים רבים שאני מכיר והנם אשכזנים ונוסעים עד היום עקום על הכביש
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים בונא אחי...תתחיל להרגיעלמה אני מרים עליך את כל שוכנהג' ותאמין לי לא יהיה לך טוב, תןלי שם ואתה לא קיים מחר.
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים מחבר תקשיבו אין הבדל בין אשכנזי ובין ספרדי ובין מרוקאי הכל בראש שלכםלמרות שאני מסכים בדבר אחדבנות הם נהגות גרועות
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים תקשיבו אין הבדל בין אשכנזי ובין ספרדי ובין מרוקאי הכל בראש שלכםלמרות שאני מסכים בדבר אחדבנות הם נהגות גרועותיש הבדל בין אשכנזי לספרדי ההבדל הוא שאשכנזי הוא לא ישראלי ולא נחשב בגדר של יהודי מכיוון שזרם זה תומך באוכלוסיה הערבית עם שמאלני ולא נחשב כיהודי(למרות שיש איזה כמה דתיים שבאמת אוהבים את המדינה ועושים הכל עבורה)והספרדי הוא אחד ימיני חזק שלא יוותר לעולם ולא יכנע וזה נקרא יהודי משמע ישראלי.אני נגד שוביניזם אבל יש לי בעיה עם נשים על הכביש
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים בונא אחי...תתחיל להרגיעלמה אני מרים עליך את כל שוכנהג' ותאמין לי לא יהיה לך טוב, תןלי שם ואתה לא קיים מחר.חחחח מאיפה אתה?משחק לי אותה מאיים! ;D
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים אני לא משחק אותה אתה התחלת עם האיומים בת'רד אחר וממש אכזבת אותי כשלא ממשת אותם. האשכנזים אלה היהודים האמיתיים אתם סתם חיקוי זול מאפריקה עריכה - לפני שדברי יוצאו מהקשרם, אני חושב שכולנו יהודים וכולנו שווים. לא כל האשכנזים שמאלנים ולא כולם נוהגים עקום. יש גם מזרחיים שלא יודעים לנהוג ואלימים ושמאלנים, אבל לא כולם כאלה. תמיד יש אנשים רעים בכל קבוצה...למשל אנטישמי לא יגיד שאתם יהודים ואנחנו לא, אלא הוא יכליל את כולנו, בדיוק כמו שאתה מכליל אשכנזים. לכן, למרות ההפרדות שלך והגזענות שלך אנחנו כולנו יהודים וצריכים להיות ביחד...כמה שזה נשמע נדוש.
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים אני לא משחק אותה אתה התחלת עם האיומים בת'רד אחר וממש אכזבת אותי כשלא ממשת אותם. האשכנזים אלה היהודים האמיתיים אתם סתם חיקוי זול מאפריקה עריכה - לפני שדברי יוצאו מהקשרם, אני חושב שכולנו יהודים וכולנו שווים. לא כל האשכנזים שמאלנים ולא כולם נוהגים עקום. יש גם מזרחיים שלא יודעים לנהוג ואלימים ושמאלנים, אבל לא כולם כאלה. תמיד יש אנשים רעים בכל קבוצה...למשל אנטישמי לא יגיד שאתם יהודים ואנחנו לא, אלא הוא יכליל את כולנו, בדיוק כמו שאתה מכליל אשכנזים. לכן, למרות ההפרדות שלך והגזענות שלך אנחנו כולנו יהודים וצריכים להיות ביחד...כמה שזה נשמע נדוש. רוצה לקבל יחס שווה תתנהג יפה לבני אדם ואל תחשוב את עצמך אירופי בעל תרבות וידע שאתה הטוב מכולם אני מבין שעברתם שואה אבל אתם לא תעשו עלינו שואה!(עקב הגזענות הרבה שלכם כלפי הספרדים ולא חסר) ועוד דבר בקשר לזה שאנחנו עם יהודי יהודי בעיניי זה אדם שמכיר הזהותו היהודית ויעשה למען הארץ הזאת לא משנה עבורי אם הוא אשכנזי או ספרדי אני מכליל את האשכזנים כשמאלנים עקב זאת שאני רוצה את מפלגות השמאלנים ולא רואה ספרדי אחד שם ומכך נובעת אצלי ההכללה!
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים רגע איך אתה יודע שמישהו אשכנזילפי מראה?לפי הסבא והסבתא?לפי ההורים?לפי הנהיגה ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.