פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים אני לא הייתי מסתכן בקולט-אוטו מנייר-2 כוכבי בטיחות.בכתבה באתר של הגה על האיבו 8,מצובישי הכריזו שאת הדגמים החדשים הם עומדים לבנות קשיחים ועמידים יותר (רמז).
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים יש לי רק עוד שנה להתחיל ללמוד :'(בכל מקרה, עזבו אותכם מהונדות (חוץ מהטייפ R החמודה, אבל היא קצת גוצה)רנו קליאו ספורט (או 172, הכינוי שלה בחו"ל)אחת המכוניות הכי עצבניות שאני מכיר במחיר של עד 200,000 (היא עולה 140)יש עליה 172 סוסים, מגיעה למאה ב7.2 שניות (על הנייר, במציאות הרבה פחות), ו220 קמ"ש בשיא שלה (שוב על הנייר, במציאות היא מסוגלת לקצת יותר) וכל זה כשהיא סטנדרטית לחלוטין.תחשבו ש"מענגים" אותה בשילוש (פילטר פתוח, צ'יפ, ואגזוז זרימה חופשית) ויש לנו משהו עצבני.אם רוצים יותר, מחליפים סעפות יניקה הנמכות, והדברים ממשיכים הלאה והלאה...ואם לא זאתאז הייתי חושב על גולף gti, או אוודי A3 , או מכונית אחרת ממשפחת VAG שיש לה מנוע 1.8T חמוד.
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים יום שישי היה לי סטס עברתי טסט ראשוןבקשר למי שהתחיל את הטארד בדרך כלל אשכנזים נכשלים בטסט ראשון
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים יום שישי היה לי סטס עברתי טסט ראשוןבקשר למי שהתחיל את הטארד בדרך כלל אשכנזים נכשלים בטסט ראשון אף פעם לא חשבתי על זה שאשכנזים נכשלים אך לאור העובדות שהנתונים שקיימים ואנו רואים בהם אכן הדבר!קיצר mind reflectionאתה נכשלתה תיאוריה ועברתה רק בשנייה!לי בכל מקרה עברתי תיאוריה וטסט ראשון בטסט הכי קל שיש כביש בינעירוני על 85 קמ"ש וזהו!(ועוד כמה כיכרות)
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים יום שישי היה לי סטס עברתי טסט ראשוןבקשר למי שהתחיל את הטארד בדרך כלל אשכנזים נכשלים בטסט ראשון מחפש ריבים אני מבין ?
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים מחבר ROFLאהבתי תעמוד השישיבכל זאתאני לא מבין מה זה הגיזענות הזאתמה ההבדל בין ספרדי אשגנזי ועוד ועודFFSאנחנו ישראלים ולא שם דבר אחר!
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים אחי אתה צודק אבל משום מה לאשכנזים יש בעיה עם נהיגה לך תבין אולי לא כולם כאלה אבל ראיתי מקרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.