פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים זה נכון... אוקיי..תכוננו 50 שיעורים טסט שני תאוריה שנייה יש לי תירוץ רק לכמות השיעורים... השביתה שהייתה בזמנו! ב-2002 אשר נמשכה חודש ימים ולכן בשביל לא לשכוח לקחתי עוד 20 שיעורים לשכוח מה, איך נוהגים ?! את את החוקים שאתה אמור תמיד לזכור ?
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים לשכוח מה, איך נוהגים ?! את את החוקים שאתה אמור תמיד לזכור ?בוא נגיד לתרגל, בסדר?אני חושב שהכוונה די ברורה לכל אחד שיש לו מספיק השכלה בשביללהוציא מילים מהפה.
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים שגיא, אני יותר מעדיף את זאת - סיוויק Type-R... פוסונית, על 100 תוך פחות מ7 שניות. העניין הוא שהיא יקרה ולא מעוצבת הכי טוב... לא הייתי מוציא עליה את הסכום הנדרש.
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים המממ ...עסקה מפוקפקת עם המורה , 28 שיעורים , תאוריה שלישית , טסט שני .שלילה .תאוריה ראשונה , טסט ראשון .המממ ....טסט שני על אופנוע כמעט גרם לפסילה של הרישיון לרכב .אולי פשוט מעבירים לי רמזים ממש עבים שלא רצוי שאני אהיה על הכביש ?
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים מחבר טסט שני על אופנוע כמעט גרם לפסילה של הרישיון לרכב .אולי פשוט מעבירים לי רמזים ממש עבים שלא רצוי שאני אהיה על הכביש ? לא הבנתי מה הקשר של טסט שני על אופנוע ולבין פסילה של רישיון לרכב?
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים סיוויק Type-R... פוסונית, על 100 תוך פחות מ7 שניות. העניין הוא שהיא יקרה ולא מעוצבת הכי טוב... לא הייתי מוציא עליה את הסכום הנדרש.אני דווקא מעדיף את המיצובישי COLT עיצוב מעולה קטנה עם נפח מנוע גדול 8).
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים אני דווקא מעדיף את המיצובישי COLT עיצוב מעולה קטנה עם נפח מנוע גדול 8).עגלה...
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים שרגא, אם כבר הונדה אז Think BIG! S2000 מטורפת ומאובזרת בסאב אדיר של רוקפורד מאחורה!
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים אחרי שהוא ימכור את הנשמה שלו לשטן עדין לא יהיה לו כסף לאחת כזו...ד"א, אני לא בטוח שאפשר לשים שם סאב במאחורה שלה
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים הבאגז' אכן קצת קטן, אבל תמיד אפשר לארגן משו......יש להם גם סאבים קטנים יותר.......
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים תאוריה ראשונה,48 שיעורים,טסט רביעיאחרי כל הטסטרים המאניקים, העבירה אותי טסטרית חמודה שכל הזמן ליטפה אותי בטסט ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.