פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים שונא את העיצוב של ה-VTI..לא משו..תנסה להשיג את אחת מהמיצובישיות הנהדרות הקטנות האלה, נדמה לי Lancer 98, אתמול ראיתי אחת כזו משופרת, עם מנוע שנשמע לי כמו משהו שהוציא מפרארי.. :-*
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים שלילי בענק, אם כבר אני מעדיף לקחת את הסיוויק הרגילה (שאני מניח שבה אתה נהגת כבר ;D) ולהוריד אותה קצת, לשפר אותה קצת ולבדוק אם הרובה לייזר יכול למדוד מהירות מעל 200
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים ראיתי אתמול כזו מדהימה!! במרכז הכרמל...אדומה (דוקא הצבע זה הדבר היחיד שלא אהבתי)חצאיות מדהימות, כונס אויר, אולטרה מתחת, פנסים שקופים..משהו מדהים.
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים איכותיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת, מחיר מחירון בסביבות ה60 קיי.מקווה שבעוד כשנתיים המחיר יירד בהרבה.
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים לא נראה לי שצריך לפתוח אשכול חדש בשביל זה אבל, כמה שיעורים לקחתם עד שעברתם טסט?
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים 28 זה המינימום לא ? הזה שעשה את הטסט אצל אחד שמעביר את כולם ברחובות ... אצל איזה מורה זה ? שאני אדע למי לבוא ללמוד נהיגה .
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים זה נכון... אוקיי..תכוננו 50 שיעורים טסט שני תאוריה שנייה יש לי תירוץ רק לכמות השיעורים... השביתה שהייתה בזמנו! ב-2002 אשר נמשכה חודש ימים ולכן בשביל לא לשכוח לקחתי עוד 20 שיעורים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.