פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים אני עוד מעט צריך לעשות טסט אז אני רוצה להבין על מה אנשים נכשליםשמעתי שהבוחן מכשילים על כל דבר קטן אז שכל אחד שנכשל שיגיד על מה *אם נכשלת זה לא בושה*
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים עברתי על טסט ראשון , אבל זה יותר בגלל שהיה לי טסטר הכי קל ברחובות... אחד תימני שהעביר את כל החברים שלישהיו אצלו.איזה מצחיק , קרה לחבר שלי קטע בטסט , אחרי 3 דקות , הטסטר בלם אותו ממש בלימה , חבר שלי כבר ידע שהוא נכשל , והטסטר לא יכול להפסיק את הטסט אחרי נסיעה של שתי רחובות , קיצר אחרי כמה דקותהוא נסע בעיר , וממש היתה תנועה חזקה ובלאגן , קיצר הוא עצר לפני מעבר חציה לתת לזקנה לעבור , ההיא מתחילה לעבור לאטהוא פתאום מכניס לניוטרל , מרים הנד ברקס , מוריד את החגורה , יוצא מהאוטו עוזר לזקנה לעבור את כל המעבר חציה נכנס לאוטו וממשיך , הטסטר היה בהלם , עד היום אני צוחק עליו שהוא עשה את זה
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים 196 קמ"ש... יא אנשים לא מדוייקים!http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=31581
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים החלום שלי הוא להשיג VTI כמו זאת שבתמונות לאחר תקופת השלילה והחזרה לכבישים ולהתחיל לעבוד עליה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.