עבור לתוכן

ביצועים נמוכים עם SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4770 512MB GDDR5?

Featured Replies

פורסם

קיבלתי היום את הכרטיס SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4770 512MB GDDR5 שאליו עברתי מ 7900GT 256MB GDDR3.

חיברתי את הכרטיס ואת חיבור ה 6 PIN דרך המתאם שהגיעה איתו והכרטיס עבד ללא בעיות מיוחדות התקנתי את הדריבר החדש מהאתר של ATI שהוא 9.5

היום גם קיבלתי את ההארד דיסק שלי מתיקון(החליפו לי לאחד אחר אחרי שהוא נשרף איכשהו אני חושב) ככה שאין לי משחקים לבדוק איתם את הביצועים אז הורדתי 3DMARK06 ואת המשחק TEAM FORTRESS 2

המפרט שלי הוא:

Intel Pentium D 945 3.4GHZ

2.5G RAM 667MHZ

Intel 946GZIS לוח אם

ספק כוח ג'נרי של 480W עם 19A במסילת ה 12V(יוחלף שבוע הבא לCORSAIR CX400 : CMPSU-400CX)

הארד דיסק אחד של 250GB

והכרטיס המצויין למעלה.

הרצתי את המבחנים של הכרטיס מסך ב3DMARK ללא המבחנים של המעבד ויצאו

SM2.0-2963

SM3-3775

אבל בביקורות ראיתי תוצאות יותר גבוהות מזה בכ 1500 לכל אחד.

בנוסף שיחקתי TF2 שלא נחשב למשחק כבד כל כך על רזולוציה 1440X900 כל ההגדרות על גבוהה עם AFX4 ו AAX2 והמשחק רץ בסביבות 35-60 זה נורמלי? כי ציפיתי ליותר מהכרטיס, דבר נוסף ששמתי לב אליו שכאשר אני משחק TF בלשונית הOVERDRIVE בדריבר של ATI מד ה ACTIVITY עומד בין 0%-30% כאשר רוב הזמן זה על 0 בעיה בדריבר? במשחק? במחשב?

ניסיתי עם FurMark וזה עמד על 99% שימוש קבוע.

אני סתם פרנואיד שציפה ליותר או שנפלתי על כרטיס תקול/צוואר בקבוק די גדול בגלל המעבד או שהספק לא מספיק או שלחלופין הכל נורמלי?

פורסם

יכול מאוד להיות שזה בגלל הספק.

אם אתה מחליף אותו בכל מקרה אז תחכה אחרי שתרכיב אותו ותבדוק שוב.

לגבי FPS במשחקים , אני לא יודע מה להגיד לך , תבדוק הכל שוב אחרי שתחליף ספק.

19A במסילה אחת של 12V נראה לי ממש מעט , אתה בטוח שזה ההספק של הספק? יש מסילה אחת או עוד כמה?

עריכה:

לא התייחסתי בכוונה ל3DMARK וכד' מאחר ואלה הן תוכנות שהבדיקות שלהן סינטטיות , הבדיקה האמיתית היא במשחקים שאתה משחק ביום-יום.

פורסם
  • מחבר

כן זה ההספק יש רק מסילה אחת

כרגע שיחקתי בTF2 באותה המפה ששיחקתי מקודם עם אותה כמות השחקנים והFPS נע באיזור ה 50-110 אז הפעלתי VSYNCE והוא היה רוב הזמן על 60 חוץ מירידות במקומות עמוסים ל 38-50

אני יבדוק עם עוד משחקים מחר ויעדכן

פורסם

כן זה ההספק יש רק מסילה אחת

כרגע שיחקתי בTF2 באותה המפה ששיחקתי מקודם עם אותה כמות השחקנים והFPS נע באיזור ה 50-110 אז הפעלתי VSYNCE והוא היה רוב הזמן על 60 חוץ מירידות במקומות עמוסים ל 38-50

אני יבדוק עם עוד משחקים מחר ויעדכן

VSYNC מוריד את הFPS לקצב הרענון של המסך שהוא 60HZ...

פורסם
  • מחבר

אני יודע את זה >< בגלל זה הפעלתי את זה כדי שהמסך לא "יקרע"

פורסם

אוקיי , אז נראה שכרגע זה בסדר , לא?

פורסם
  • מחבר

כן הכל נראה בסדר

מחר כבר אני יבדוק עם עוד משחקים וישווה את זה לבאנצ'ים מהביקורות

פורסם

אם הטמפרטורה לא גבוהה מדי, מומלץ להעלות את התדרים ב- CCC, אתה תרגיש הבדל ניכר בביצועים.

פורסם
  • מחבר

על OC אני יעבוד אחרי שהספק החדש יגיע

לא לוקח סיכונים עם הזבל שיש לי

פורסם

על OC אני יעבוד אחרי שהספק החדש יגיע

לא לוקח סיכונים עם הזבל שיש לי

כן ברור ^^

פורסם

הבעיה היא במעבד שלך ישנו צוואר.

הכרטיס מניסיון מתאים גם לספקי 400W ואף 380W צריכת החשמל שלו נמוכה משמעותית מכול הכרטיסים שהיו בעבר

תבינו

עם כול דור ועם כול ליטוגרפיה קטנה יותר צריכת החשמל יורדת אין צורך לרכוש ספקי 500W ומעלה בייחוד לא לכרטיס זה.

פורסם

כל הספק שלו זה 19A במסילת 12V , זה לא נראה לך קצת גבולי מידי בשביל כל המערכת?

פורסם

ממש לא.

אתם חייבים להבין שספק לא יכול לגרום לבעיות של ביצועים... כאשר המחשב במאמץ הספק כוח לא יגרום לו לרדת בביצועים.. הדבר היחיד שיקרה אם הספק לא מספיק חזק זה ריסט/מסך כחול/כיבוי פתאומי...

בכל מקרה, הבעיה שלך היא במעבד בלי שום צל של ספק.. הוא פשוט לא מספיק חזק על מנת לנצל את הכרטיס ויוצר צוואר בקבוק לא קטן...

המעבד שלך שווה ערך לAMD X2 3800+

פורסם

ממש לא.

אתם חייבים להבין שספק לא יכול לגרום לבעיות של ביצועים... כאשר המחשב במאמץ הספק כוח לא יגרום לו לרדת בביצועים.. הדבר היחיד שיקרה אם הספק לא מספיק חזק זה ריסט/מסך כחול/כיבוי פתאומי...

בכל מקרה, הבעיה שלך היא במעבד בלי שום צל של ספק.. הוא פשוט לא מספיק חזק על מנת לנצל את הכרטיס ויוצר צוואר בקבוק לא קטן...

מילים כדורבנות.

פורסם
  • מחבר

טוב לפחות אני יודע מה הבעיה

שילוב של G31+E5200 יצור צוואר בקבוק או שאני יוכל לנצל אותו במלואו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים