פורסם 2009 במאי 1916 שנים האם קיים כזה דבר?לפי כל מה שבדקתי וראיתי כל האתרים בנויים עם שיטה שאתה מפרסם משהו בצירוף הטלפון שלך וסוגר עם הבן אדם בעצמךאני חושש שאין שום פלטפורמה שתומכת ב PAYPAL בארץ..וזה פרימיטיבי לגמרי מישהו רוצה לתקן אותי ולהאיר את עיניי עם אתר כמו שצריך אז בבקשהבעקרון אני מחפש פלטפורמה למכור שעונים איכותיים שאני קונה ב EBAY כמובן שאני יכול להשתמש באיביי בעצמו אבל אני רוצה להתמקד בישראלים כי הרווח הכי גדול יהיה פה מכל הצדדים שעונים שעולים בארץ 3000+ שקל אני מוכר ברבע מחיר (בנתיים רק לאנשים בסביבה הפיזית הקרובה שלי)כולם כמו חדש באיכות מעולה אם רק הייתה לי פלטפורמה איכותית בארץ בצורת אתר שתומך בפייפל הכל היה הרבה יותר מעולה
פורסם 2009 במאי 1916 שנים מחבר ואו האתר הזה נראה די עצוב בתחום השעונים לפחות הכל צעצועים ואין הרבה מבחר מעניין אם בכלל יש אנשים שמשתמשים בוואלה PAY הזה בשביל להצדיק הצטרפות :\ תודה בכל זאת לא הכרתי את האתר חבל שפשוט אין EBAY.CO.IL בעברית עם הכוונה מסיבית לקנייה ומכירה של אנשים תושבי ישראל
פורסם 2009 במאי 1916 שנים wallabuy, לא ידוע לי על משהו יותר דומה לאיביי ודובר עברית.הנבלות רוצים 8% על כל מכירה.
פורסם 2009 במאי 1916 שנים אני יגיד לך דוגרילא הייתי קונה מאף ישראלי משהו מבלי שאני נוגע בו ביד.ואני בטוח שאתה מבין אותי.וחוץ מזה שזו ארץ פיצפונת ולכן אין שום בעיה ללכת ולראות את הפריט לפני שקונים.
פורסם 2009 במאי 1916 שנים מסכים בהחלט ^^ מה הבעייה לסוע שעה שעתיים כדי לקנות מוצר, רק בישראל למקום שמחוץ ל"עיר" שלך (גם כן עיר, אוסף של 3-4 שכונות) נקרא רחוק (וואו 20 ק"מ) וחייבים להזמין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.