עבור לתוכן

תקוע במשחק MOHAA

Featured Replies

פורסם

משחק נהדר, אין מה להגיד!

גרפיקה פצצה ושלבים מאתגרים (פחות או יותר)

אבל מה?.... הגעתי לשלב שבו כל החיילים יורדים מהסירות (ישר אחרי השלב שצריך לעלות לרכבת). איך שאני ושאר החיילים יורדים, קוטלים אותנו כמו זבובים.

פשוט אי אפשר להתחמק מזה! לא משנה מה ניסיתי לזוז ימינה שמאלה למעלה למטה וגם לתוך המים!

אי אפשר להגיע לחוף...

מישהו הצליח לעבור את השלב הזה? אולי איזה טיפ קטן? ;)

פורסם

מיד בירידה מהסירה תרוץ לכיוון הברזלים האלה שיש על החוף ותתחבא מאחוריהם. וכל כמה זמן שתרגיש הפחתה באש עלייך, תרוץ לברזל הבא וככה עד שתגיע לגדר תיל שצריך לפוצץ.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את זה.... הבעיה היא שאני לא מספיק להגיע לשום מקום והם כבר מפוצצים אותי הבני זו*ות...

אבל אני אנסה שוב (תודה ;))

מי שרוצה להגיב, מוזמן!

פורסם

אני עברתי את זה בידיוק ככה אפילו עם אתה עומד מאחוריי קופסא או משהו ונראה לך שאתה בולט מידיי על תדאג הם לא יצליחו לפגוע בך ותשתדל ללכת כפןף כל הזמן. עם פוגעים בך תרוץ אל החובש הוא ירפא אותך

פורסם
  • מחבר

יש חובש???? :o

אף פעם לא שמתי לב שיש אחד... אז אתה אומר שהוא ירפא אותי? טוב ויפה... אם לא יהרגו אותו... או אותי

פורסם

עכשיו באים?

פורסם

אם עדיין לא עברת את זה אתה פשוט צריך ללמוד את התזמונים של המסך. לפעמים אם אתה הולך לאט לצד ימין אתה יכול למות על המקום אבל לפעמים אם תרוץ שמאלה תצא ללא פגיעה. שמור SAVES של כל מקום שהגעת אליו עם מינימום פגיעה ותתחבא כל הזמן

פורסם

קוראים לזה נורמנדי - אומהה ביץ'

וזה הקטע הכי מדהים במשחק... כשחבר שלי הראה לי את זה לא האמנתי לשחזור המדויק של הקרב המפורסם...

למי שראה "להציל את טוראי ראיין" זה יראה כאילו הוא משחק את ההתחלה של הסרט ב"d-day" :2gunsfiring_v1:

תגידו, ה expantion pack היה שווה משהו?

פתאום יש לי חשק לשחק שוב במשחק... ;D

פורסם

Medal of Honor Allied Assault Spearhead

זה ההמשך של המשחק

פשוט ענק!!!

את הראשון גמרתי ,

את השני קצת יותר קשה אבל אני יראה להם.

נצים חרות

פורסם

רוץ למאחורי הברזלים, חכה כמה שניות שיפסיקו לירות עליך ותמשיך לעבר הברזל הבא. ככה עד שתגיע לחוף הבטוח.

פורסם

אתה צריך לרצות מאחורי הברזלים המשולשים ולא לזוז עד שלא ירו אליך ואז לרוץ לברזל הבא!!!

או להשתמש בקודים

פורסם
  • מחבר

בקשר לתגובות על השאלה שלי, אין צורך בהן יותר (ותודה רבה לכל מי שהגיב עד עכשיו)... כבר סיימתי את המשחק :)

בקשר לשימוש בקודים... ממש לא בא בחשבון. הורס את כל האתגר שיש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים